25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on May 26, 2013 22:47:36 GMT 2
"Aitäääh," naeratas Diana ning võttis karbikese väikse tüdruku käest vastu. Ta oli neid muidugi ise ka korjanud, aga nüüd sai siis enda omadele täiendust. Kui Shawn juba naerma hakkas, ei suutnud ka Diana ise naeru tagasi hoida. Miski mehe naeru juures oli lihtsalt niivõrd nakkav. "Küll mu armsad pruutneitsid selle eest juba hoolitsevad," lubas Diana. "Kuigi see oleks vist külalistele naljakas, kui sul altari ees oodates telefon äkki helisema hakkab." Meestel ju hea ka, said telefoni vähemalt taskus hoida, aga Diana pidi enda asjad kellegi kätte hoiule andma. "Ja seda sinu närvi minemise juttu olen ma varemgi kuulnud," sõnas naine kavalalt ning hakkas siis naerma. Suhte alguseski tundus see juba Dianale naljakas ja pigem oli naine ise see, kes Shawni seltskonnas punastas ja natuke närviliseks muutus. Siis oli ta armunud kui teismeline, kuid nüüd teadis naine kindlalt, et sellest armumisest on saanud armastus.
|
|
|
Post by Deleted on May 26, 2013 23:41:28 GMT 2
Chris, kellel ilmselt igav hakkas, jalutas tagasi vee juurde ja mõne hetke pärast liitus temaga ka väike õde. Õnneks oli poiss Kailey suhtes väga hoolitsev. Isegi praegu hoidis ta enda õel käest ilusti kinni. Tore oleks, kui hoolitseksid. "Ega ma ei teagi... kuidas siis on - kleit olemas juba?" uuris mees. Temal ei olnud ju riietega midagi keerulist. Pealegi oli tal juba uus ülikond selle jaoks kenasti ostetud ja ära pandud. "Ära muretse. Ma panen selle vidina hääletuks või jätan üldse koju," lubas Shawn. Tal ei ole sellel päeval vaja enda kõnedele vastata. Pealegi, kes teda ikka pulmas segama hakkab. "Jah. Varem oli selleks sinu kohal olek. Nüüd on selleks sinu puudumine," muigas mees. Kuigi kui ta naisega koos on, valdab teda ikka mingi eriline tunne. Selline rahulolu.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on May 27, 2013 6:53:08 GMT 2
Diana vaatas hetkeks, kuidas lapsed vee äärde tagasi jalutasid ning naeratas endamisi. Paistis, et õde ja vend ikka hoiavad teineteist ja seda oli hea näha. "Kleit on ammu olemas, aga see ei tähenda, et sa mind selles enne laulatust näed," vastas Diana kavalalt. See pidavat halba õnne tooma, kui peigmees näeb pruuti enne pulmi tema kleidis. Kleiti muidugi ei ostnud Diana väga pikka aega tagasi, vaid alles mõne päeva eest ja nüüd oli see ilusti tema vanematekodus naise kapis ootamas. "Nojah, vähemalt on mul sõnumitoojad olemas, kui neid peaks vaja minema," lausus Diana. Hea oligi, et mees siis telefoni vähemalt hääletuks lubas panna või koju jätta. See päev on ikkagi nende päev. "Ma arvan, et ma võin vist enda kohta sama öelda," sõnas Diana muiates, sest teda valdasid täpselt samasugused tunded.
|
|
|
Post by Deleted on May 27, 2013 22:33:03 GMT 2
"Küll ma ära kannatan ja imetlen sind siis, kui sa selles uhkes kleidis minu poole jalutad," lausus Shawn lõbusalt. Ta lihtsalt tahtis uurida, kui kaugel naisel juba asjad on. Nagunii on põhiline pulmade korraldamine Diana rida olnud. Samas kui ta on mehelt nõu küsinud, siis on ta alati aidanud. Pulmade korraldamine vist lihtsalt on rohkem naist pärusmaa. "Naljakas, kuidas ühte inimesee on võimalik nii ära kiinduda, kui maailmas on miljardeid inimesi," arutles Shawn ning, kasutades ära juhust, et lapsed mässavad veega, suudles naist õrnalt.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on May 27, 2013 22:50:55 GMT 2
"Ma ei taha küll väga edevalt kõlada, aga sa jõuad mind veel küll ja küll imetleda," muigas Diana. Seda kleiti imetles Diana isegi, see oli tõesti imeilus. Ja pulma korraldusliku poole pealt oli tema tõesti aktiivsem, kuigi arutas ikka Shawniga ka asju läbi. Kas või külaliste osaski - vastasel juhul oleks kutsed siiani laiali saatmata, aga vähemalt on nüüd teada, kes tulevad. Kui naine Shawni huuli enda omadel tundis, suudles ta meest õrnalt vastu ning jäi talle sügavalt silma vaatama. "No järelikult on see inimene väga eriline, kuna nagu sa juba ütlesid - ta on üks miljardeist," lausus Diana ning naeratas.
|
|
|
Post by Deleted on May 27, 2013 22:56:48 GMT 2
"See ei ole edevus," lausus mees muiates, "sa lihtsalt tead, et sa oled kaunis, ja selles ei ole midagi halba." Seda muidugi nii kaua, kuni selle eneseimetlusega ei kaasne mingit suurt egot. Diana puhul seda vist nagu väga karta ei ole. "Muidugi on eriline," oli Shawn naise väitega vägagi nõus. Midagi pidi ju Dianas olema, et mees temaga üldse suhtlema hakkas.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on May 27, 2013 23:08:53 GMT 2
Tõsi ta oli, et Diana arvas ka ise, et tema välimusel pole midagi viga ning üldiselt oligi naine sellega rahul. Ta meeldis iseendale sellisena, nagu oli ja see täitsa sobis. "Hästi, ma usun sind," lausus Diana. "Aga ma siiski tunnistan, et nende sõnadega sa upitasid jälle natuke mu enesehinnangut," lisas naine muiates. Aga jah, muidugi meeldis ju igale naisele mehe käest kuulda, et ta on ilus ja Dianagi polnud mingi erand. Naine lasi end tekile selili ja pani käed kuklale. "Nagu sina," sõnas Diana oma tumedaid silmi taevalt uuesti Shawnile viies.
|
|
|
Post by Deleted on May 28, 2013 14:21:43 GMT 2
Shawn naeris kergelt ning jälgis mõnda aega lapsi, kuni nad eemale liivale maha istuda ja auku hakkasid kaevama. Milleks, seda mees ei teadnud, aga vähemalt tundusid nad asjalikud. "Ahah," lausus mees kergelt muiates, vaadates enda tulevasele abikaasale otsa, "ma tänan." Shawni silmad liikusid silmapiirile ja taevas lendavatale lindudele.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on May 28, 2013 17:49:27 GMT 2
Diana pikutas tekil ning katsus lihtsalt puhata. Ta oli juba praegu üsnagi väsinud. Siiski tegi naine ruumi ka Shawnile, kui mees peaks ka tahtma pikali heita."Võta heaks," sõnas Diana, viies oma tumedad silmd jällegi taevale. "Ma polegi seda varem märganud," muigas naine. "Need pilved on täna kuidagi eriti huvitava kujuga." Nagu vatitupsud, mis üksteisega praegu justkui kokku sulasid. "Jääks magama siia," sõnas Diana ning sulges hetkeks oma silmad. Mõnus oli olla.
|
|
|
Post by Deleted on May 28, 2013 18:10:58 GMT 2
"Ausalt öeldes ma ei vaata tavaliselt niisama taevasse," lausus Shawn muiates, viies hetkeks enda silmad taevale, kus mõned üksikud pilved liikusid. "Aga jää. Küll ma su üles ajan," sõnas mees, "kui sa nii väsinud oled, siis võime ju koju ka minna." Neil olid küll mõned plaanid, aga nad saavad neid ümber tõsta mõnele teisele korrale. Hetkel on siiski oluline, et Diana ennast hästi tunneks.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on May 28, 2013 18:26:04 GMT 2
"Äikesetormi oleks päris tore vaadata, kuigi rannas pole see kõige parem mõte," sõnas Diana, kui jutt juba taevale läks. Ilus võib ta ju olla, aga vee ääres olla pole siiski mõistlik. "Ma kardan päikesepistet saada, kui ma siia magama jään," muigas naine. Peas tal ju mingit mütsi ka polnud ja päike paistis ikkagi suht lagipähe. Teine asi oleks veel muidugi ärapõlemine, aga Dianal sellega juba oma loomulikult tõmmu naha pärast väga probleeme polnud. Valgetel on õrnem nahk. "Koju võiks küll minna, ma olen jah...natuke väsinud," arvas naine lõpuks. Sinna lõbustusparki võib siis mõni teine päev ka minna.
|
|
|
Post by Deleted on May 29, 2013 17:24:13 GMT 2
"Äikest on igalt poolt äge vaadata," arvas mees. Kui ta ikks väga väike poiss oli, siis meeldis talle aknast seda imelist vaatemängu nautida. "Täitsa võimalik, et sa selle saaksid," arvas Shawn kergelt muiates. Tegelikult ei oleks see naljakas, kui Diana tõesti päikesepiste saaks. Mees vaatas laste poole ning siis enda tulevase abikaasa poole. "Me võime ära oodata, kuni nad seal ära mässavad," arvas Shawn, sest Chris ja Kailey tundusid täitsa asjalikud seal.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on May 29, 2013 17:51:52 GMT 2
"Loodus korraldab mõnikord tõesti päris häid vaatemänge," lausus Diana ning ajas end hetkeks istuli, et kotist veepudel välja otsida ja mõned lonksud vett võtta. Kuumus ajas jooma küll. "Päikesepiste ei ole hea ja seega ma päris magama jäämisega ei riski. Kodus saan magada küll," lausus naine. Niisama võib ka pikutada ja Shawniga juttu ajada, et vähemalt ärkvel püsida. "Siis ootame ära. Ärme neid minu pärast küll päris koju vedama hakka," arvas Diana. Las lapsed ka asjatavad, kuni nad ise ära tüdinevad. Kui tihti nad isa ikka näevad?
|
|
|
Post by Deleted on May 29, 2013 18:03:06 GMT 2
Üks asi, mida Shawn veel näinud ei ole, on virmalised. Peaks kunagi Alaskale minema. Seal võib neid hea õnne korral küll näha. "Mhm, tahaks virmalisi näha," minis mees, jälgides korraks Dianat, enne kui pilgu lastele viis. Lihtsalt huvitav, kui palju rõõmu saab valmistada liiv ja vesi. Kodus võib naine rahulikult ka magada. Kui nad välja sööma ei lähe, saab Shawn ka ise söögitegemisega hakkama. Samas võivad nad midagi koju ka tellida ja see ei pea üldse pitsa olema, kuigi lastele ilmselt meeldiks. "Olgu, tule lähme vette," sõnas Shawn, tõustes püsti ja ulatades enda kihlatule käe, et ta püsti aidata.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on May 29, 2013 18:08:35 GMT 2
Ka Diana polnud kunagi virmalisi näinud, kui pildid välja arvata. Mõni hea fotograaf suutis väga hästi loodusnähtusi jäädvustada ja pildid tulid lihtsalt imelised. "Tahaks ka, ma pole kunagi neid näinud," sõnas Diana. Tulebki vist kunagi see väike reisike siis ette võtta, naise tõmmu nahk ja valge lumi moodustaksidki hea kontrasti. Kodus teebki Diana ühe korraliku uinaku ning pitsa vastu pole tal ka midagi, kuigi rasedus oli pannud ta magusat rohkem tahtma. Kui Shawn tegi ettepaneku vette minna, jäi Diana oma tulevast kaasat korraks suurte silmadega vaatama, kuid lasi mehel end siiski püsti aidata. "Segi oled või?" esitas naine lõpuks küsimuse ning puhkes naerma. "Vesi on ju veel külm."
|
|