|
Post by Deleted on May 23, 2013 19:25:13 GMT 2
Jälle üks moodus, kuidas enda korterit hubasemaks muuta, sest praegu ongi see võibolla liiga uus veel. Läheb natuke aega, enne kui nad seal ennast täitsa mugavalt tundma hakkavad. Shawn noogutas ja jalutas teki juurde, kus ta istet võttis. Kuna lastel oli omavahel piisavalt tegevust, siis sai mees enda tähelepanu Dianale koondada. "Ma täitsa usun seda," naeris Shawn. "Ma arvan, et see idee on palju parem, kui surfama minek," oli mees naise öelduga väga rahul. Vaevalt Shawn enam üldse väga mingit sporti tegema hakkab. Enda vormis hoidmiseks võib ta ju ühtteist väiksemat teha, aga sport on tema jaoks siiski lõppenud. Nüüd keskendub ta enda äridele ja tulevasele perekonnale.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on May 23, 2013 22:13:15 GMT 2
Harjumist nõudis see uus kodu veel tõesti, eriti veel siis, kui osa Diana asju oli endiselt naise vanematekodus ja kortergi sai alles mitte nii kaua aega tagasi muretsetud. Vähemalt suutis naine korteris juba magama jääda, aga Shawni kaisus tuligi hea uni. Kui paarike tekile läks, võttis Diana Shawni lähedal istet ning asetas karbid veidi eemale teki servale. "Surfamisel pole ilmselt tõeti mõtet, kui sa laualgi püsida ei suuda," muigas Diana. "Aga mida sa golfist arvad?" uuris naine, kui jutt juba spordile läks. See kepiga palli auku kõksimine ei saanud ju eriti keeruline ka olla ja põnev oleks ise ka ära proovida.
|
|
|
Post by Deleted on May 24, 2013 18:40:59 GMT 2
Shawn asetas enda käe ümber naise, kui too tema kõrvale tekile istus. "Golf on minu jaoks alati mingi rikkurist pensionäride spordialana tundunud," naeris mees, "aga ära proovida võiks selle küll." Miks mitte näiteks nende mesinädalate ajal kuskil natuke golfi proovida. Nad pidid ju nagu nii Mehhikot ja Kuubat külastama. Küll saavad midagi sellist ka kuskile vahele panna. "Muideks mulle on mõned ajakirjad helistanud ja uurinud, kas nad võiksid meie pulmast endale väikese loo teha. Ma ei ole siiani midagi öelnud, sest ma tahtsin seda sinuga arutada. See tähendaks ilmselt nende poolt fotograafi, kes meie pulma jäädvustaks, ja ilmselt mingeid pisikesi intervjuusi," lausus Shawn, kui talle korraga miski meelde tuli. See oleks vaja paika panna.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on May 24, 2013 19:25:17 GMT 2
"Rikkurist pensionärid," puhkes ka Diana naerma. See oli ikka liiga hästi öeldud Shawni poolt. Päris vaimukas. "Ma tahaks ka seda proovida, kuid see ei tee meist veel rikkuritest pensionäre," sõnas naine. Tegelikult võib see ju isegi tore olla. Ka noored ju mängisid mõnikord golfi. Või noh, need, kellel viitsimist ja huvi oli. "Noh, ma pole küll kunagi tahtnud enda nime ajakirjanduses kuulda, aga mul pole ilmselt valikut," lausus Diana. Ajakirjandusse võib naine juba Daniela pärast sattuda, kui õeraas muusikaga endale vähegi nime teeb. Kindlasti teeb, ta on ju nii andekas ja hingega asja juures. "No fotograaf on meil pulmas nii või teisiti, aga olgu...las teevad siis loo," tegi naine lõpuks otsuse. Mis see pisike artikkel siis ikka ära ei ole?
|
|
|
Post by Deleted on May 24, 2013 19:50:06 GMT 2
"Ei tee jah. Pensionini on meil ikka veel kõvasti aega, aga kes teab, millised me siis oleme," naeris mees. Hea oli enda kihlatut naermas kuulda. See on miski, millest mehel kunagi kõrini ei saa. "Sul on valik ja sellepärast ma sinuga räägingi. Sa ei pea sellega nõustuma. Kui sa ei taha, et sinu nimi kuskil ajakirja ridadel oleks, siis ma austan seda ja ma olen kindel, et meediaga saab ka räägitud selles osas," lausus Shawn. Ta ei tahtnud, et Diana peaks tegema midagi, millega ta ennast mugavalt ei tunne. "Juhul, kui sa nõus oled, siis küsimus on veel selles, kas me valime ühe ajakirja ja laseme ainult neil seda teha või tahad sa nad kõik meie pulma lubada?" uuris mees. Mehele oli põhiline see, et ta saaks sellel päeval olla koos enda kallimaga ja ei peaks mõtlema sellele, et ta mõne ajakirja kaanele satub. Pulm on siiski midagi isiklikku ja perekonna ja sõprade vahelist.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on May 24, 2013 19:59:17 GMT 2
"No mina igatahes selline ei ole, et koon oma lapselastele salli. Ma ei oskagi kududa. Pannkooke võin aga küll teha," muigas Diana, kui ta üritas end juba väga kõrges eas hetkeks ette kujutada. "Sina oled juba harjunud end ajakirjade kaante vahel nägema," nentis naine. See on see, kui kuulsusega kihlatud olla - tunneb meedia ka ikkagi huvi. "Kõiki küll ei taha, parem siis juba üks," ütles Diana kohe ära. Liiga palju tähelepanu ta ka endale ei tahtnud saada. Pärast ei lasta enam rahulikult elada ka. Pulmapäev peaks ikkagi olema midagi erilist, mitte mingisugune meediasündmus. Diana tahtis samuti Shawniga olla ja oma elu kõige ilusamat päeva nautida.
|
|
|
Post by Deleted on May 24, 2013 20:39:31 GMT 2
"Sinu õnneks ma ei ootagi sinult seda," lasusu Shawn. Tänapäeval oli vähe neid, kes käsitööd oskasid. See ei olnud enam nii hinnas oskus kui vanasti. "Ma ei tea, kas sellega saab harjuda, aga pigem ma ei pööra sellele enam eriti tähelepanu," sõnas mees. Ta ei lugenud artikleid tihti isegi läbi. Pole tema asi, mida temast räägitakse. Parem, kui ta ise teab, mis toimub. "Sellisel juhul peame kodus need kõik ajakirjad üle vaatama millalgi ja otsustama," noogutas Shawn. Hea, et Diana ühe kasuks otsustas. Kõigile ilmselt mugavam.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on May 24, 2013 21:11:58 GMT 2
"Lucky me," muigas Diana. Käsitöö jäägu ikka neile, kes seda oskavad, sest Dianal endal polnud aega ega tahtmist seda õppidagi. "Mõnikord tahavad ajakirjanikud isegi natuke liiga palju teada," avaldas naine oma arvamust. Vahepeal panevad veel omalt poolt juurdegi, eriti, kui tegu on mingite kollaste kõmulehtede või -ajakirjadega. Need on igatahes üsna mõttetud, kui seal pidevalt mingi sopaloopimine ainult käibki. "Aga mis kuupäevaks nad üldse meie vastust tahavad?" uuris Diana. Siis teab veel mõelda selle peale ja otsus ära teha.
|
|
|
Post by Deleted on May 26, 2013 16:11:12 GMT 2
"Eks see käib nende elukutsega kaasa," muigas mees. Kõik peavad ju kuidagi enda töö ära tegema. Neid sopakaid lihtsalt ei tasu uskuda ja lugeda, kui sa just poolt petta ei taha saada. "Ilmselt oleneb see meie pulma kuupäevast. Nii nädal paar enne oleks vast okei, siis jõuavad nad vast asajad ära ajada," lausus Shawn, võttes enda käe naise ümbert ära, kui väike Kailey talle sülle ronis ja ühte karpi näitama hakkas.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on May 26, 2013 18:29:11 GMT 2
"Siis sobib see amet eriti uudishimulikele inimestele," arvas Diana. Nad saavad siis kõike võib-olla teada ja küsida ja noh, eks nendele paparatsodele tuleb ka väike uudishimulikkus kasuks. Asjata nad ju põõsasse ei roni. "No meil pole sinna enam ühte kuudki jäänud," lausus naine. "Ma eeldan, et juuni alguses vist tuleks neile ära öelda...või siis mai viimasel nädalal," arvas ta. Siis peaks kõik ajaliselt ka klappima ja jõuavad need ajakirjanikud ka oma asju ajada. Kui Kailey Shawnile ühte karpi näitas, kummardus lapse kohale ka Diana. "Mis sa leidsid?" küsis naine naeratades väikselt Kaileylt.
|
|
|
Post by Deleted on May 26, 2013 19:03:31 GMT 2
"Noh, nii pea kui saame ütleme ära," sõnas Shawn. Mis seal ikka. Kui lapsed tagasi New Yorki lähevad, siis saavad nad sellega tegeleda. Hetkel on neil ilmselgelt muud ka teha. "Karbi," sõnas tüdruk ja raputas enda kätt, mis ilusast karbist kinni hoidis. "Roosa," lisas tüdruk ja sirutas käe Diana poole, et ta vaadata saaks. Ka Chris liikus teistele lähemale, kuid ei öelnud midagi.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on May 26, 2013 19:17:07 GMT 2
"No ma ei tea, mul küll rohkem midagi selle kohta öelda ei ole. Põhimõtteliselt võiks ära öelda küll," arvas Diana. Ta oli oma nõusoleku juba andnud, kuigi ainus tingimus oligi see, et ainult üks ajakiri ja siis oleks neil rohkem aega ka oma asju ajada. "Või karbi," naeratas Diana ning vaatas siis karbikest, mida väike Kailey käes hoidis. "See on väga ilus," ütles ta lapsele ning viis oma tumedad silmad siis tagasi Shawnile. Need kaks last olid tõesti armsakesed. "Tead, mida vähem selle päevani aega on, seda rohkem ma isegi et ootan," tunnistas Diana. Milline naine ei ootakski oma pulmapäeva? Päev enne suurt päeva on Diana raudselt ikka väga elevil.
|
|
|
Post by Deleted on May 26, 2013 21:00:21 GMT 2
"Mhm... viin selle koju emmele," noogutas tüdruk asjalikult, kombates veel sõrmedega karbi lainelist pinda. Lapsele pärsi korralik uurimisobjekt. "Seda on mul ainult hea teada," lausus Shawn kergelt naerdes, "vaata ainult, et sa mind sinna altari ette ei jäta." See oleks täitsa piinlik ja... valus. Vaevalt see juhtub, sest mees on vähemalt enda tunnetes küll väga kindel. Ta ei oleks muidu riskinudki ju Dianale ettepanekut teha. Ei saa öelda, et Shawn just tahaks ka enda teise abieluga põruda.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on May 26, 2013 21:43:34 GMT 2
"Su emmele kindlasti meeldib see," oli Diana kindel ning tegi Kaileyle ühe pisikese pai. Nii armas putukas oli ja varsti on naisel endal ka üks selline. Kui Shawn aga altari ette jätmist mainis, kallutas Diana pea hetkeks küljele ning vaatas Shawnile tüüpilise are-you-kidding-me-pilguga otsa. "Seda ei juhtu," kinnitas naine ning andis Shawni põsele õrna musi. "Aga sa pead arvestama sellega, et pruutidel on kombeks hilineda. Nii et ära paanikasse päris mine, kui ma päris õigel ajal kohal ei ole." Muidugi poleks altari ette jätmine mitte ainult valus ja piinlik, vaid ka tõeliselt alandav. Diana igatahes seda ei kavatsenud, sest ka tema oli oma tunnetes kindel ja noh, eks ta ole sisimas alati ilusatest pulmadest unistanud. Hilinemisega oli ta aga ise ka arvestanud, sest noh...kõike võib juhtuda ju, kuigi loodame, et auto poole tee peal maha ei sure või midagi. Päris mitmetunnine hilinemine ju ka hea ei ole.
|
|
|
Post by Deleted on May 26, 2013 22:21:53 GMT 2
"Mõne viin sõbrannale ka... ja selle võin sinule anda," lausus Kailey, ulatades ühe heledama kollakate toonidega karbi Diana poole pärast seda, kui too talle pai oli teinud. Noh, naise nägu ütles juba kõik ja Shawn hakkas lihtsalt naerma. Parem karta kui kahetseda siiski. See pisike musi põsele muidugi tegi olukorra palju lõbusamaks ja kindlamaks. "Noh, vähemalt kasuta siis telefoni või kedagi sõnumi toojana, sest muidu lähen ma seal kõigi ees küll närvi," muigas Shawn, kellele meenus hetk, kui ta tüdrukule enne nende suhte algust mainis, et Diana seltskond ajab teda närvi, sest ta ei oska käituda. Selle peale ütles naine aga, et mees, kes mängib tuhandete ees pesapalli ei peaks küll tema seltskonnas närvi minema.
|
|