25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on May 19, 2013 15:58:35 GMT 2
Ja nüüd on Shawnil veel kolmas laps tulemas, keda ta nüüd kogu aeg näha saab. Või noh, vähemalt nii palju, kui ta ise kodus on. Diana ajas end samuti püsti ning korjas veepiirilt mõned suuremad karbikesed, mida ta pihku hoidma jäi. Väiksemaid olid lapsed juba väga usinasti korjanud. Natuke sulistas naine ka jalgupidi vees, kuid läks siis, suuremad karbid peos, oma kihlatu juurde. "Jah, ma ei mäleta isegi, millal ma seal viimati käisin," muigas Diana. Kunagi ammu ilmselt Daniela ja Alejandroga, aga see oli tõesti ammu. "Ja siis väsitame lapsed ka ikka parajalt ära selle pika päevaga."
|
|
|
Post by Deleted on May 19, 2013 17:17:39 GMT 2
"Siis nad ongi õhtul rahulikumad," sõnas Shawn kergelt naerdes. Kaks putukat korraga võisid ikka väga korraliku kaose tekitada, kui keegi neil silma peal ei hoia. "Kas me sööme väljas või teeme kodus midagi?" uuris mees, tõstes Kailey endale sülle ja liikudes temaga koos vee poole. Shawn jäi jalgupidi vette seisma, lastes lainetel enda jalgadele tulla.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on May 19, 2013 17:50:59 GMT 2
"Seda küll, saavad päeval oma mürgeldamised ära mürgeldada," muigas Diana. Kui naine neid lapsi praegu vaatas, tundus Kailey ikka rahulikum, aga ta oli veel väike ka. Või siis mürgeldas ta oma ema juures rohkem. Chris tundus jällegi selline asjalik. "Kui me juba väljas oleme, siis võiksime täna väljas süüa," arvas Diana. "Ei pea sa ise ka midagi väga vaaritama hakkama...või tegelikult...äkki teeks kõik koos näiteks...pannkooke?" tuli Dianale mõte.
|
|
|
Post by Deleted on May 19, 2013 18:10:44 GMT 2
"Ma arvan, et me võime siis täna väljas süüa ja pannkooke võib homme hommikul ka teha veel," lausus Shawn, sest lapsed ei lähe ju homme kohe hommikul tagasi linna. Seega on neil võimalik veel homme ka üht-teist teha. Asetanud Kailey tagasi maha, kükitas mees tema kõrvale, et pisike ka veest venna eeskujul asju saaks otsida, kuigi selle asemel, et karbid alles jätta, viskas tüdruk nees vette tagasi. See pakkus talle palju rohkem huvi.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on May 19, 2013 18:27:55 GMT 2
"Kui me juba väljas oleme, tundub see hea idee," arvas Diana. Siis tuleb neil üks vahva hommik ka. "Ma kahtlen, kas nad jaksavadki enam tagasi jõudes midagi teha. Kindlasti tahavad kohe magama," arvas naine. Lapsed väsivad ju kiiresti ning eriti veel pisike Kailey. Kui Shawn maha kükitas, võttis Diana lihtsalt liival istet ning nautis seda mõnusat ilma. "Vaata, mis ma leidsin," sõnas naine ning andis oma karbikesed korraks enda tulevase abikaasa kätte.
|
|
|
Post by Deleted on May 19, 2013 21:08:30 GMT 2
Ilmselt tahavad nad tõesti magama, kui terve päeva ringi tuiavad. Shawn võttis Diana käest karbid ja silmitses neid. Nad olid kõik omasuguse värviga, aga kõik nad olid kenad. Kergelt noogutanud, ulatas ta naise leiu talle tagasi. "Peab ütlema, et loodus teeb mõnikord need kõige ilusamad ehted," naeratas Shawn. Kui üks suurem laine korraga kaldasse tuli, tõstis mees pisikese Kailey endale sülle. Ta hakkas kergelt naerma, sest ta sai päris korralikult märjaks nagu ka Chris.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on May 19, 2013 21:19:47 GMT 2
"Loodus teeb tõesti mõnikord imesid," lausus naine. Eks nooremana korjas temagi neid väiksemaid karpe ja pärast meisterdas neist endale kaelakeesid ja käevõrusid. Need peaksid kuskil Mehhikos ilmselt alleski olema, aga ta võib ka Kaileyle seda õpetada, kui tüdrukutirts endale ehteid tahab teha. "Samas need on head suveniirid ka, kui neid kuskilt lõunamaalt ookeani äärest korjata. Mulle on päris mitu korda niimoodi neid karbikesi kuskilt suveniiriks toodud," rääkis naine. Talle meeldis ka ise neid korjata ja siis hoida. Ilusad asjad ikkagi. See suur laine jättis ka Diana valgele kleidile mõned märjad plekid ja naine hakkas ise ka naerma. "Surfarid saavad täna vist õnnelikuks, kui sellised lained ka edaspidi on," nentis naine ning viis oma tumedad silmad hetkeks mõtlikult merele.
|
|
|
Post by Deleted on May 20, 2013 18:33:05 GMT 2
"Eks väiksena sai neid isegi korjatud," lausus mees, asetades Kailey jälle tagasi liivale. Pisike tüdruk jalutas teki juurde ja potsatas sinna maha. "Kindlasti. Kuigi ma vaatan, et ega neid just palju täna väljas ei ole. On siin Tree Hillis üldse palju surfiga tegelejaid?" tundis Shawn siirast huvi. Chris pööras samuti enda silmad Dianale, oodates sellele vastust. Surf tundus ju midagi väga lahedat. Kuigi räägitakse, et seda on üsna raske õppida.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on May 20, 2013 18:49:56 GMT 2
"Jaaah, ma tihti imestan, mida väiksed poisid nendega teevad. Mina tegin kunagi omale ehteid neist pisematest karpidest," lausus Diana. Kes teab, ehk korjasid lihtsalt mälestuseks, sest rannakarbid on ju nii ilusad ning oleks kahju neid niisama randa jätta, et uus laine nad kaldalt minema uhuks. "Praegu ei näe mina ka ühtegi," muigas Diana. "Ja ma vist jään sulle vastuse võlgu, sest ma ausalt öeldes ei teagi. Kindlasti ehk on," arvas naine. Ta selle surfamise värgiga nii väga kursis polnud, Tree Hillis domineeris siiski korvpall. Mõni surfar vast ikka leidus, kuigi nemad said oma hobiga suve algusest sügiseni tegeleda.
|
|
|
Post by Deleted on May 21, 2013 20:06:08 GMT 2
"Väikesed poisid lihtsalt koguvad neid ja panevad kuskile seisma," sõnas Shawn. Vähemalt tema tegi nii. Ega nendega suurt midagi muud teha ei ole ju. "Sa ise ei ole kunagi surfamist proovinud?" uuris mees lihtsalt niisama jutujätkuks, sest seda ei olnud ta enda khlatult veel kunagi küsinud ja uute faktide teada saamine on alati huvitav. Chris jalutas ka veest eemale ning istus tekile enda õe juurde, asetades enda leiud enda ette maha, hakates neid koos Kaileyga uurima.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on May 21, 2013 21:52:03 GMT 2
"Ma imestan, kas see jutt vastab tõele, et kui panna see karp vastu kõrva, võib sealt mere kohinat kuulda," lausus Diana. Ta polnud seda kunagi proovinud, aga nüüd oli tal see võimalus, sest naine oli ise ka mõned suuremad karbid korjanud. Surfamise koha pealt raputas Diana aga pead. "Ei ole, aga see tundub huvitav," lausus ta. "Kunagi kindlasti tahaks." Praegu juba raseduse tõttu ei saanud, aga mõte oli ikka hea. "Ja sina siis ei ole?" uuris ta, tumedad silmad Shawnil. Kõva pesapallikutt oli Diana tulevane abikaasa küll, aga kas ta ka mingi muu spordialaga tegelenud on?
|
|
|
Post by Deleted on May 22, 2013 21:11:57 GMT 2
"Muidugi vastab. Kas sa ei olegi seda siis kunagi järele proovinud?" küsis mees üllatunult, sest tema oli seda küll ja küll teinud ja imestanud, kuidas selline asi saab toimida, "sellesk peab muidugi karp ikka päris suur olema." Shawn silmitses ookeanit, enne kui enda silmad jälle Dianale ja eemal istuvatele lastele viis. "Kunagi ammu sai proovitud küll. Nüüd enam vaevalt, et laual püsti seisan, aga kes teab. Võibolla on sellega nagu rattasõidugagi," lausus mees.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on May 22, 2013 21:41:24 GMT 2
"Ega ma vastu kõrva jah neid pannud ei ole, aga kohe saab ju proovida," vastas Diana ning panigi ühe karbi endale vastu kõrva. Oli küll mingit kohinat kuulda ning selle peale hakkas naine kergelt naerma. "Tundub, et koos nende karpidega võtan ma täna selle mere hääle ka endaga kaasa," lausus ta. Randa need karbid igatahes ei jää. "Mul on rattasõidugagi nii, et kui pikka aega pole sõitnud, siis vingerdan veel," muigas Diana. Tasakaal on küll olemas, aga lihtsalt tuleb uuesti harjuda. "Aga ma arvan, et ehk püsid sa püsti küll. Ma ei tea ainult, kuidas nende profisurfaritega on, kui nad pikka aega pole enam tegelenud."
|
|
|
Post by Deleted on May 23, 2013 19:00:38 GMT 2
"Võta jah. Meil siin kodus ei olegi ühtegi sellist karpi," lausus Shawn. Las seisab kas või niisama kapi serval. See on juba dekoratiivina kena. "Harjumise asi ilmselt. Ilmselt kui ma läheks praegu jälle väljakule, peaksin ma natuke vaeva nägema, et kurikas õigesti liikuma saada," sõnas mees. Kuigi tundub, et tema karjäär saab kohe läbi. Ta pole nagunii viimastel kuudel väljakul käinudki, sest ta ei kavatse läbi valu trenni teha ja võistelda, et siis vanas eas longata. "Millegi pärast arvan ma, et ma ei püsiks püsti. Need profid võibolla küll," leidis Shawn.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on May 23, 2013 19:08:38 GMT 2
"Näed, ongi üks dekoratsioonielement juures," muigas Diana. "Aga läheks siis üldse laste juurde tekile?" arvas ta. Praegu on lapsed omapead, kuigi Diana näeb, mis nad ikkagi teevad. Tekile võiks muidugi selle pärast juba minna, et karbid ära panna, sest nende asjad on kõik seal. "Anna see kurikas mulle ja sa näed, kuidas see kellelegi vastu pead lendab," muigas naine. Tema ei olnud pesapallis kuigi osav ning eelistaski kas jooksmist, jalutamist või ujumist. Ujumine sobis kõige paremini. "Me võime ju niisama ka ujuda, kui vesi soojemaks läheb, siis ei ole vaja püsti püsimise pärast muretseda," lausus Diana. Tema niikuinii ei saa isegi proovida praegu surfamist ja Shawnile vist oleks see ka justkui nullist alustamine, kuigi mees väitis, et on varem surfamist proovinud.
|
|