|
Post by Deleted on May 18, 2013 11:52:20 GMT 2
Shawn ja Diana olid otsustanud tänase eriti kuuma ilma rannas veeta, sest mehe lapsed olid üle pika aja jälle Tree Hilli tulnud ja mees soovis nendega võimalikult palju aega koos veeta. Ujumiseks oli ookean veel ilmselt liiga külm, aga jalgupidi vees jalutamiseks täitsa paras. Jahutaski pisut keha maha, sest teavas oli täiesti sinine, ilma ühegi pilveta. Seega pistis päike neile täiesti lagipähe. Suvi oli tõesti Tree Hilli kohale jõudnud. Shawn peatus ühe putka juures, mis ennast juba hooajaks avanud oli, ja ostis neile kõigile ühed jäätised. "Ole lahke," lausus ta Dianale, ulatades naisele tema jäätise ja seejärel said torbikud endale kätte ka Chris ja Kailey. Asetanud seejärel sujuvalt enda käe ümber enda kihlatu, astusid nad kuumale liivale, et veele lähemale minna. Chris jooksis paarist natuke ees pool jäädes veepiirile seisma. Kailey hoidis enda tulevase kasuema käest kinni, teises käes kõlksumas pang koos kühvli ja veel mõne jubinaga, millega on võimalik liivast igasuguseid asju teha. Mõnus ookeanituul tõi veidikenegi jahutust sellele kuumale ilmale. Mees kandis valgeid lühikesi pükse ja sinakat särki. Jalas olid tal kõige tavalisemad mustad plätud. "Selle aasta suvi tuleb küll üle mõistuse kuum," arvas Shawn, sest kui juba maikuus selline palavus on, siis mida veel juulist ja augustist oodata. Kailey kandis lillelist kleiti, mütsi ja valgeid sandaale. Chris aga lühikesi pükse, särki ja plätusid nagu tema isagi.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on May 18, 2013 12:29:52 GMT 2
Seda just eriti tihti ei juhtu, et Diana vaba päeva saab, aga täna läks see tal õnneks ja eriline vedamine oli veel ka see, et väljas ütlemata ilus ilm oli. Kuigi Dianal olid raseduse tõttu nüüd natuke lühemad tööpäevad, et ta end päris ära ei koormaks, leidis naine, et ta tahab siiski oma kihlatuga ka rohkem aega veeta. Eriti veel nüüd, kus pulmadeni on jäänud veidi vähem kui kuu. Kvaliteetaeg pole kunagi ju paha. Kuigi Chris ja Kailey polnud Diana lapsed, paistsid nad siiski kui üks perekond, kes ilusal päeval randa oli tulnud ja nüüd jäätist ostma läksid. Pealegi armastas Diana neid ikka kui oma lapsi, ehkki nüüd ootas naine juba neljandat kuud ka oma last. "Ma tänan, kallis," naeratas Diana, kui Shawn tallegi jäätisetorbiku ulatas. Ühes käes jäätis ning teise käe otsas Kailey, jalutas naine, naeratus näol, oma kihlatu kõrval, mõeldes juba tulevatele pulmadele. Ta ei saanud enam õnnelikum olla. "Sa pole ainus, kes nii arvab," lausus Diana, viies oma tumedad silmad Shawnile. "Nii palju, kui ma tean, siis ennustataksegi kuuma ja kuiva suve." Ei tea, kas pulmapäeval on sama kuum või kallab hoopis ladinal vihma? Eks näis. "Tuletab siiski Mehhikot meelde, kus maikuus nii kuumad ilmad ikka väga tavalised juba olid. Tundub, et see aasta vist Tree Hill võistleb sellega," muigas naine ning võttis ampsu oma jäätisest, mis tasapisi sulama hakkas. Peakski kunagi kodumaal ka ära käima. Naine kandis lühikest valget kleiti, mis tema pisikesel beebikõhul paista lasi ning beežikaid varbavaheplätusid. Outfit: Kujutame ette, et kõhtu on ka näha
|
|
|
Post by Deleted on May 18, 2013 12:47:29 GMT 2
"Ma loodan, et meie pulmapäev on natukenegi jahedam. Ülikonnaga oleks päris õudne seal higistada," sõnas mees. Muidugi väga palava ilma korral jätaks Shawn ilmselt üldse pintsaku maha. Ausalt öeldes tuletas see tõesti meelde Mehhikot ja Kuubat, kust mees tegelikult pärit oli. Chris eemaldas enda plätud ja astus veele lähemale, lastes uuel lainel enda jalgadele uhtuda. Kuna vesi oli külm, siis hüppas ta suure hooga eemale. "Kuidas see vesi nii külm saab olla?" pöördus poiss enda isa ja tema uue naise poole. Ilmselgelt oli poisil natuke raskem mõista seda, et Diana oli temale justkui teine ema. Kailey ei saanud ilmselt asjadle veel lihtsalt pihta. "No, vaata kui suur see ookean on. Päikesel annab seda kuumaks kütta," vastas Shawn ning peatus parajal kaugusel. Ta asetas end käes oleva rannakoti liivale, võttes sealt välja teki, mille laotas liivale. Kotist tulid välje veel mõned asjad, millega oleks võimalik rannas aega viita. Seejärel jalutas ta Chrisi juurde, katsudes ka ise vett. Huh, see oli tõesti veel jahe.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on May 18, 2013 12:58:17 GMT 2
"Mul ei ole väga hullu, valges ei ole nii palav," sõnas Diana. Sellepärast oli naisel ka praegu ainult õhuke valge kleit. Hele lihtsalt ei neela nii palju päikesevalgust ja siis ei ole väga kuum ka. "Aga päris vihma ka ju pulmapäeval ei taha," arvas naine. Jah, läbivettinud noorpaar ja pulmakülalised oleks päris naljakas vaatepilt. Pulmakutsetele ei kirjutanud ju keegi, et võtke igaks juhuks vihmavarjud kaasa. Kes seda ilma nii pikalt ikka ette ennustab? Kuulnud Chrisi küsimust, hakkas Diana sellele vastama, kuni tema kihlatu ette jõudis. "Jah, nii see on," kinnitas naine oma tulevase abikaasa sõnu ning sasis õrnalt Chrisi juukseid. Kui Shawn teki liivale asetas, võttis Diana oma plätud ära ning jättis need teki kõrvale, jäädes paljajalu soojale liivale. Mõnus. "Mis te arvate, kui teeks liivalossi?" pöördus naine laste poole ning vaatas siis ka oma kihlatule otsa. Lastele see mõte vist meeldiks.
|
|
|
Post by Deleted on May 18, 2013 13:07:35 GMT 2
Valges pole tõesti kõige hullem, kuigi mitmekihiline kleit ei ole ka ilmselt just kõige parem riietus sellise kuuma ilma jaoks. "Vihma tõesti ei tahaks," noogutas Shawn. See tähendaks justkui et loodus nutab nende pulmapäeval. See poleks sugugi julgustav. Shawn silmitses lapsi ja Dianat, tundes ennast üle pika aja väga lõdvestunult ja vabalt. Liivalossi pakkumine oli väga hea idee, sest Kailey oli sellega kohe päri. Chris kaalus mõtet natuke, kuid kehitas siis õlgu. "Ma arvan, et see oleks täitsa hea idee," sõnas Shawn, jalutades laste ja enda kihlatu juurde. Leidnud sobiva koha, istusid nad sinna maha, hakates liivaga mässama. Oh, millal mees küll viimati enda lastega liivalossi tegi? Kuna jäätised olid nüüdseks kõigil ilusti kõhus, siis pandi enda käed kõik tööle. Chris tundus natuke kahevahel olevat. Ta aitas ilusti lossi teha, aga aeg-ajalt liikus ta vette. Ilmselt pakkus talle see rohkem huvi.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on May 18, 2013 13:19:47 GMT 2
Mitu kihti ja veel maani kleit ei tunduks tõesti sama kuumal päeval seljas just kõige parem, olgugi et see on valge ja näeb ilus välja. "No loodame, et meil on nii palju õnne, et pulmapäeval ei sajaks ega oleks palav," sõnas Diana ning naeratas. Seda ei saa ju ometi nii palju palutud olla, aga eks lõplik otsus jää ikkagi ilmataadile endale. Kunagi ei või teada. "Siis ehitame siia ühe suure lossi," lausus naine, kui kõik tema ideega nõus olid ja ajas end tekilt püsti. Siis läks naine ka ise lossi tegema, kuigi ämbrid ja kühvlid olid kõik laste käes ning nemad toimetasid nendega. Diana hakkas lihtsalt kätega vormima lossile seda, mida vormida sai. "Lastel on täna päris vahva päev," ütles Diana naeratades Shawnile.
|
|
|
Post by Deleted on May 18, 2013 13:59:08 GMT 2
Loodame tõesti. Kes ikka tahaks enda pulmapäeva meenutada vihmasaju või tapva kuumusega? Noh, see viimane oleks igatahes etem. "Ma usun küll jah," noogutas Shawn, sest palju need lapsed seal New Yorgis ikka ookeani äärde sattuvad. Ainult siis, kui mehe eks Hamptonsisse või kuskile mujale reisib. "Ma loodan, et sinul ka," lausus mees ning asetas enda liivase käe naise omale, vaadates talle soojalt otsa. Täitsa miilustama ei tasu laste ees ikka hakata. Kailey ehitas hoolega lossi, aga Chris leidis hoopis, et veest karpide ja muu loodusliku tavaari otsimine on lahedam. Seega oli ta jalgupidi vees ja püüdis kätega sealt asju. Vähemalt tundusid mõlemad lapsed rahulolevad.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on May 18, 2013 14:15:30 GMT 2
Ega Dianagi nii tihti just randa satu, kuna haiglas töötamine on väsitav, isegi kui tema tööaeg on nüüd lühendatud ja päris 12-tunniseid vahetusi naine enam ei tee. "Mul on väga tore," lausus Diana, vaadates puurivalt oma tumedate silmadega Shawnile otsa. See soe pilk mehe silmades pani naise sulama. "Tead, meil võiks selliseid päevi isegi rohkem olla, kus me niimoodi olla saame. Haiglaski on mõnikord selline tunne, et parema meelega oleks sinuga kuskil rannas kui tegeleks patsientidega...mitte, et mulle nüüd neid aidata ei meeldiks," seletas naine. Oma tööd armastas ta väga, aga mõnikord tekkis ikka tunne, et tahaks mõnda päeva, kui end täiesti vabaks saab lasta ning lihtsalt Shawniga olla. Õnneks tuleb varsti neid päevi rohkem, sest Diana beebipuhkuseni pole ka enam kaua jäänud.
|
|
|
Post by Deleted on May 18, 2013 19:43:41 GMT 2
"Sa võiksidki ju endale puhkust lubada. Sa oled kogu aeg tööl," lausus Shawn, kes sai küll aru, et Diana käis siiski tööl inimeste elusid päästmas, aga vahel tundus mehele, et nad kolisidki Tree Hilli selleks, et naine tööl saaks käia. Shawnil endal ju siin linnas eriti midagi teha ei olnud. Kõik tema ärid ja tööotas olid endiselt New Yorgis. Vähemalt oli ta nüüd saanud Mattiga natuke tuttavamaks. Raha on mehel ju piisavalt ja tegelikult ei peaks Diana üldse tööl käima, kui ta ei tahaks. "Eks ma pean harjuma, et ma abiellun inimesega, kellel on kindla graafiku alusel olev töö," sõnas mees.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on May 18, 2013 20:02:50 GMT 2
"Praegu ju lubangi," lausus Diana, tumedad silmad mehe omadel. "Ja varsti tuleb mul lapsepuhkus, siis olen rohkem kodus ka. Saame rohkem koos olla." Diana aitas Kaileyl liivalossile veel viimast lihvi anda, kuid kuulas samal ajal ka oma kihlatut. Tegelikult oli mehel ju õigus, kui ta arvas, et Diana on kogu aeg tööl. Haiglatöö on juba selline. "Sa teadsid seda juba alguses," lausus Diana ja pani oma käe Shawni omale. "Aga muidu võiks lastetoa remondiga alustada," arvas naine. Varsti on tal päris palju aega sellega tegeleda ja samas on see hea viis Shawniga jälle koos olla. Valmistuda temaga koos nende lapse sünniks.
|
|
|
Post by Deleted on May 18, 2013 20:22:43 GMT 2
Loodetavasti tuleb see lapsepuhkus kiiremas korras. "Tõsi, aga see võtab ikkagi aega, et harjuda. Eriti kuna minu enda töö on kõik New Yorgiga seotud," lausus Shawn, "ja seega pole mul siin suurt midagi teha, kui sa tööl oled." Alles nüüd hakkab mees tajuma, kui suur vahe on selles, et kas sa elad väikelinnas või suurlinnas. Tundus, et tal võttis see harjumine ikka päris tublisti aega. "Okei, räägi mulle enda ideedest, siis oskan vaadata. Tahad ehitajaid palgata või jamamae ise?" tahtis Shawn teada. Muidugi oleks ehitajatega lihtsam, aga kahekesi selle kallal töötamine oleks jällegi üks tore ettevõtmine.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on May 18, 2013 20:32:46 GMT 2
"Jah, sina jällegi reisid," lausus Diana. Õnneks usaldas ta meest piisavalt, et mitte siin Tree Hillis olles muretsema hakata, et Shawn võib-olla petab teda ära olles mõne teise tüdrukuga või midagi. "Ära ütle, et sul nii igav on. Ma arvan, et kindlasti oled mõne sõbra leidnud," sõnas naine. Mattiga paistis Shawn ju päris hästi läbi saavat ja hea oli näha ka seda, et Daniela juba Shawni omaks hakkas võtma. Ja siis oli veel Alejandro, kes ka Diana meelest tema kihlatuga hästi läbi sai. Aga noh, pole vist kuigi lihtne kohaneda, kui ollakse enne väikelinna kolimist juba kaua suurlinnas elanud. Sellest sai Diana vähemalt aru. "Ma arvan, et me võiks ise nokitseda," arvas Diana. "Siis me saame kahekesi teha ja pärast endal ka hea, et nii palju vaeva lapse toa kallal sai nähtud. Meile endalegi paras kvaliteetaeg."
|
|
|
Post by Deleted on May 18, 2013 23:23:28 GMT 2
Mees ei peaks reisima, kui Diana endale New Yorgis mõne töökoha oleks otsinud. Siiski sai tehtud otsus Tree Hilli kasuks ja tuleb sellega elada. "Mõni ikka on jah," lausus Shawn. Võibolla peaks ta hakkama kasvõi mingit pesapalli trenni läbi viima või ükskõik, mida muud, mis teda tegevuses hoiaks. Tundus, et selles linnas oli kõrgel kohal korvpall. Tuleks ehk kasuks millegi uue sisse toomine. "Kui sa nii arvad," noogutas mees.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on May 19, 2013 9:25:59 GMT 2
Ah, küll Shawn ka ikka ära harjub. "No näed," lausus Diana, kui liivaloss valmis oli saanud. Siis sättis naine end lihtsalt soojale liivale rätsepistesse istuma, sest ei viitsinud päris teki juurde tagasi jalutada. Lapsed on niikuinii kogu aeg silma all. "Aga sa praegu ei tahaks ka karpe korjama minna?" küsis naine. Miks ka mitte ise neid otsida? "Ja kui see sobib, siis võiks pärast lapsed lõbustusparki ka viia," tuli Dianal mõte.
|
|
|
Post by Deleted on May 19, 2013 15:27:05 GMT 2
Shawn üritas jagada enda tähelepanu Diana ja laste vahel. Ta näeb viimased ju niigi üsna harva. Eriti nüüd, kus ta ei ela ise New Yorgis enam. "Miks mitte," kehitas mees enda õlgu. Ta ajas ennast liivalt püsti ning jalutas Chrissi juurde, kes enda leide juba näitama hakkas. Lõbustuspargis on hetkel küll ilmselt palju rahvast, aga lastele kindlasti meeldiks. "Lõbustuspark kõlab täitsa hästi," arvas Shawn. Ka laste silmad läksid selle peale särama.
|
|