28-aastane; Westside
16. aastane
|
Post by Tyler Leighton on May 22, 2013 6:33:39 GMT 2
OT: Ma ütlen siin, sest tsätil pole ju ajalugu. Ärge minu sabas nüüd oodake, ma ei hakka kirjutama seda, kuidas ma teises toas mingi nelja tüübiga seina vahin.
|
|
23-aastane; Westside
Citizen
I have made mistakes, I am just a man
|
|
|
Post by Daniel N. Stone on May 26, 2013 22:47:29 GMT 2
Daniel hoidis enda pilku kindlalt Dominique'il, kuid silmanurgast jälgis ka mujal toimuvat. Kunagi ei maksa liiga kindel olla ning selja tagusel peaks aeg-ajalt ikka silma peal hoidma. Kuna Tyler veeti kuhugi mujale, ilmselt Damiani kontorisse või tema ruumidesse, siis koondus suurem osa Nate'i tähelepanust uuele isehakanud BSV juhile, kelle pilt ripub uhkelt CIA narkoosakonna seinal. Tüüp võis tunda ennast küll kindlalt, kui Danieli sugused inimesed on tal kindlalt järel, hoides enda vahemaad ning vaadates ja oodates käsku. "Lihtsalt rääkida," lausus Daniel täiesti muretult, viies momendiks enda pilgu kõrval seisvale mehhiklasele, kes tal endiselt silma peal hoidis. Nüüd meenus talle ka mehe nimi ning ta tervitas teda vägagi isiklikult. Nad polnud kunagi kohtunud, aga tüüp oli üks neist inimestest, keda on vaja teada, et jõuda Damianile sappa. And also being part of CIA - you have to know everything and everyone.
|
|
|
Post by Deleted on May 28, 2013 22:08:32 GMT 2
Isehakanud juhile, pigem nagu ainsale valikule, kuna Daniel keeras gängile nii hullult kui võimalik ja oli teada, et Damian ei ole selline pussy. "Lähme räägime siis," ütles mees ning jättis Danieli relva enda kätte ning lasi mehel ees kõndida. Kaks meest kaasa kutsunud, liikusid Daniel ja Damian tagaruumi. Dominique palus meestel ukse taga oodata ning jäi kuulama, mis Danielil siis öelda on. "Räägi ruttu ära, nägid isegi, et Tyleriga on arveteklaarimine pooleli," teatas mees jahedal toonil. Tal ei olnud mõtet mingisugust small-talki teha.
|
|