23-aastane; Eastside
Celebrity
Falling for you took me by surprise, but, wow... I like it!
|
|
|
Post by Megan Whitely on May 15, 2013 20:49:12 GMT 2
Jah, õhus oli tunda pingeid. Polnud seda enne veel juhtunud, et Megan Whitelyt sunnitakse intervjuud andma just selleks, et ta maatasa teha. Kõik olid tema ees tavaliselt madalamad kui muru ning naine nautis seda nii, kuidas sai. Nojah, seda küsimust naine oodanud oligi. "Mind ei huvitanud enam see mees. See plika oli tüütu ja mul oli vaja temast lahti saada," vastas Megan täiesti ükskõiksel toonil. Loodame, et Lucien nüüd detaile ei taha. Igatahes kaotab naine päris palju fänne, kui see artikkel kuskil ilmuma peaks.
|
|
23-aastane
Visitor
I don't know who I really am.
|
|
|
Post by Lucien E. Northrop on May 15, 2013 20:55:26 GMT 2
Lucien hakkas Megani vastuse peale naerma. Otseloomulikult ei kavatsenud ta naist veel niipea minema lasta. Küll neil veel huvitavamaks minema hakkab. Ka oli Lucien kindlustanud selle, et kõik, mida Megan ütleb, jääb kenasti lindile."Aga mida see tüdruk sulle tegi, et sa nii kaugele läksid?" küsis Lucien edasi. Isegi hull ei läheks ju niisama kellelegi kallale. Luce oli kindel, et Meganil peab oma teo õigustamiseks mingi põhjus olema. Ja seda põhjust tahtis ta kuulda. Sättinud ennast nüüd mugavalt põrandale istuma, suunas ta pilgu uuesti naisele.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on May 15, 2013 21:02:27 GMT 2
Megan pööritas silmi selle peale, kui Lucien tema vastuse peale naeris. "Kuule, sa kuulad mind üle või?" kähvas naine, kui Lucieni järgmist küsimust kuulis. Selleks Megan nüüd küll siia ei tulnud. Ja mis see Helena siis tegi? Midagi ei teinud, üritas lihtsalt sõbralik olla. "Ta käis mulle närvidele ja ma ei kannatanud teda. Alati ei peagi midagi tegema selleks, et tekiks soov kedagi ära koristada," oli naine ikkagi sunnitud vastama. Kahju küll, et see tookord läbi ei läinud, sest ikka pidi Colin sekkuma.
|
|
23-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Lucien E. Northrop on May 15, 2013 21:07:19 GMT 2
"Mõtle, mida iganes soovid," vastas Luce selle küsimuse peale. Eks see olnudki mõnes mõttes ülekuulamine. Küll aga oli näha, kui ebamugavalt naine ennast tundis. Järgneva vastusega ei saanud Luce jällegi rahule jääda, kuna see andis talle liiga vähe infot. "Käis närvidele? Mismoodi?" küsis ta edasi. Lucien ei saanud küll pihta, mis Megani peakeses toimub. Koristada mingi inimene ära lihtsalt sel põhjusel, et ta käib talle närvidele? Samamoodi käitudes oleks Lucien praeguseks juba massimõrvar.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on May 15, 2013 21:12:34 GMT 2
Muidugi tundis Megan end ebamugavalt ja ta tahtis selle kõik katki jätta ning lihtsalt minema minna. Niikuinii Lucien hävitab ta, seega mis mõte sellel intervjuul üldse oli? Pärast seda artiklit vaevalt talle enam nii hästi vaadatakse. Jaaah...järgmisele küsimusele oli juba võimatu vastata, sest Megan hakkaks endale lihtsalt vastu rääkima. Ta ju enne mainis, et Colin teda ei huvitanudki, aga tegelik põhjus ju oligi see, et Helena pärast ei saanud ta meest tagasi. "See küsimus on liiga isiklik, seega ma ei avalda mingeid detaile," vasta Megan. "Järgmine küsimus."
|
|
23-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Lucien E. Northrop on May 15, 2013 21:18:33 GMT 2
Oi, pinge oli õhus. Seda võis ka mitmete meetrite kauguselt tunda. Lucienile valmistas see küll pahameelt, et ta kohe vastust ei saanud, aga otsustas, et jätab sama küsimuse hilisemaks, sõnastades selle ümber. Lõpuks räägib Megan ikkagi kõike, mida mehel teada tarvis. "Mul on allikas selle kohta, et sul olevat vaimseid probleeme. Käisid isegi psühhiaatri juures. Kuidas seda kommenteerid?" jätkas Luce. Püüdku nüüd Megan midagi tagasi ajama hakata. Nad mõlemad teadsid, et see on tõsi. Nihkunud naisele lähemale, asetas Luce käed voodi servale, pilgus ilmselge uudishimu.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on May 15, 2013 21:35:29 GMT 2
Sõnastagu, kui tahab, aga Meganilt ta ilmselt ikka vastust ei saa. Oleks lihtsalt väga kahtlane, kui naine endale äkki vastu rääkima hakkaks ja ta teadis seda isegi. "Jah, mul on probleemid ja mulle kirjutati rohud," rääkis Megan. Mitte, et ta neid üldse võtaks, aga sellest ka naine rohkem ei rääkinud. "See ei tähenda, et mul midagi viga oleks," lisas ta. Muidugi polnud ta hull, ega ju?
|
|
23-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Lucien E. Northrop on May 15, 2013 21:42:54 GMT 2
"Aga ma näen, et nendest rohtudest pole vist erilist kasu, sest sinu tapahimu pole endiselt kuskile kadunud. Mäletad seda, kuidas sa natuke aega tagasi ähvardasid minu, kes ma olen kõigest lihtne ajakirjanik, ära koristada?" jätkas Lucien, näol õel naeratus. "Sa oled seda kindlasti varem ka teinud, eks? Inimeselt elu võtnud või lasknud kellelgi seda enda eest teha." Küsimused läksid järjest hullemaks ning Lucien juba ootas, millal naine murdub.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on May 15, 2013 21:51:11 GMT 2
No see oli küll viimane piisk Megani karikast, kuid naine ei kavatsenudki murduda, vaid oma suhtumist muuta. Ta istus Lucienile lähemale ning asetas oma käe mehe põlvele. Ehk on nendest naiselikest võludest kasu? "Ma ei mõelnud seda," lausus ta õrnal häälel, rohelised silmad Lucieni omadele kinnitunud. "Ma ei ole seda teinud," vastas naine. Korra küll üritas, aga mõrvani veel jõudnud ei ole.
|
|
23-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Lucien E. Northrop on May 15, 2013 21:56:29 GMT 2
Lucien oli vägagi üllatunud, kui Megan nüüd taktikat muutis. Ta ei osanud midagi sellist oodata. Küll aga tegi nüüd mees ise ka hoopis uued plaanid, kuna talle tuli ülihea mõte pähe. Kahju oleks millelgi taolisel raisku minna lasta. "Hmm... ütleme, et ma usun sind. Ainult et ma ei saa aru, mida sa oma praeguse käitumisega saavutada üritad," lausus mees tõsisemal toonil. Las see intervjuu jäi hetkel nii, nagu ta oli. Megan tõesti arvab, et ta suudab oma trikkidega Lucieni üle kavaldada?
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on May 15, 2013 22:04:21 GMT 2
Megan teadis vähemalt, et see oli meeste peal ikka toiminud, kui tal väga midagi vaja oli ja nüüd oli tal vaja, et Luce ei küsiks nii isiklikke küsimusi. Ta lihtsalt lootis, et nüüd läheb Lucien ka õnge ja see aitab Meganil pääseda. Kahju, Luce, aga oma artiklit sa ei saa! "Miks sa arvad, et ma midagi üritan?" küsis Megan flirtivalt ning asetas mehe põlvel olnud käe nüüd hoopis tema põsele, silitades seda õrnalt.
|
|
23-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Lucien E. Northrop on May 15, 2013 22:11:54 GMT 2
Selles mõttes oli Meganil õigus, kui ta arvas, et flirtiv käitumine teatud mõju siiski avaldab. Lucien oli ju siiski kõigest mees. Ja loomulikult talle meeldis see naine, kuna välimust oli Meganil rohkem kui küll. Lihtsalt naise iseloomu ei suutnud Luce taluda. Oleks hoopis teine asi, kui ta kogu aeg käituks niimoodi nagu praegu. Aga seegi ei hoiaks Lucienit tagasi, et kirjutada naisest üks huvitav artikkel... "Vastasel juhul ei põikleks sa meie tegelikust teemast kõrvale," vastas Luce, aga ta ei lükanud naise kätt eemale.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on May 15, 2013 22:23:24 GMT 2
Bingo! Megan oli vist suutnud Lucieni nõrka kohta tabada - no selles mõttes, et ta endale allutada. Oli ju tüüp kõigest mees ning Megan teadis, et lööki tal igatahes on ja kui vaja, võib ta need ikka ümber oma väikse sõrme keerata küll. "Ma ei põikle," lausus Megan õrnal häälel ning läks Lucienile lähemalegi, lastes oma käel endiselt mööda mehe põske libiseda. Tore, hetkeks tundus isegi, et ka Lucieni tähelepanu on kõrvale juhitud ja seda Meganil vaja oligi.
|
|
23-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Lucien E. Northrop on May 15, 2013 22:30:53 GMT 2
Lucien ootas, mida naine nüüd edasi ette võtab. Veider oli kuulata, kui teistsuguseks Megani hääletoon järsku muutus. Luce oli varemgi kuulnud, et Megan oskab hästi meestega manipuleerida, kuid nüüd sai ta seda omal nahal kogeda. Tähelepanu läks tal nüüd tõepoolest mujale, samas oli tüübil veel lisaks sellele poolikule intervjuule teinegi trump taskus. Ja seda on tal võimalik kasutada õige pea. "Kui seda ei saa põiklemiseks nimetada, milleks siis?" esitas Luce Meganile järgmise küsimuse.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on May 15, 2013 22:37:41 GMT 2
Asjad olid nüüd üldse kuidagi huvitava pöörde võtnud. Pinget oli õhus endiselt tunda, kuid samas oli seal justkui natuke kuumust. Muidugi oskas Megan meestega manipuleerida ega kõhelnud hetkegi, kui seda vaja teha oli. Täpselt samamoodi oli ka praegu. Lucieni küsimus pani naise aga turtsatama. "Ainus, kelle mõtted mujal tunduvad olevat, oled sina," vastas modell ning vajutas mehe lõuale ning suunurkadesse mõned musid, jättes õrritamise mõttes huuled nimelt puutumata.
|
|