|
Post by Deleted on May 12, 2013 23:37:53 GMT 2
Castiel kuulas Kennedy seletust vaikides, märgates ka seda, et teemavahetus ja igapäevaelulistele asjadele keskendumine aitasid õhkkonda tõesti vabamaks muuta. Üks probleem leevendas teist... That's a first. Ta ei saanud ka pakkuda, et võtab Kennedy enda juurde, sest esiteks elas ta oma vanemate juures, kuhu ta tüdrukut üle oma laiba ei viiks, ja teiseks, kui tal olekski korter, peaks ta sellest aasta lõpus (loodetavasti) loobuma, sest läheb ju Washingtoni tagasi. "Kindlasti räägi Chrisiga," õhutas mees Kay pillatud ideed takka. Ta saab vaid loota, et Christian on samaväärne suur vend Kennedyle, nagu ta ise on Oscarile. "Usun, et tal oleks hea meel, kui sa temaga ühendust võtaksid." Tal oli olnud au Kennedy ja tema venna vahelist sõnavalingut pealt kuulda, nii et ta võis olla kindel, et midagi väga valesti ei öelnud. Kuigi tema ei usaldaks inimest, kes on kaua kadunud olnud ja siis välja ilmub, et andestust kerjata.
|
|
18-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kennedy Wilkins on May 13, 2013 0:02:58 GMT 2
Kennedy ei oleks ilmselt ka Castieli abi vastu võtnud, kui ta olekski midagi pakkunud. Juba töökoht oli suureks abiks ja ta ei tahtnud tekitada poisile tunnet, et ta ainult võtab. "Samas...Ta arvab, et ma olen mingi suvaline lits," tõsines neiu. Enam-vähem seda oli Chris väitnud. "Ma üritan ikka mingisuguse uue pinna leida," lisas Kennedy. Ta ei plaaninud minna Chrisiga ise leppima, vend oli täiesti ebaõiglane tüdrukuga ja seda neiu ei kannatanud. "Kuidas sina...Kas sul pole mingisuguseid eelarvamusi, et kus ma varem olin ja mida tegin?" küsis Kay ettevaatlikult.
|
|
|
Post by Deleted on May 13, 2013 0:38:04 GMT 2
Christian arvab seda? Ausalt? Castiel kergitas Kennedy sõnade peale kulme. Kennedy oma vend arvab, et Kennedy on mingi suvaline lits? Sellised inimesed ei vääri perekonna alla arvamist... kuigi siis tuleks maha kanda ka tema enda isa, kes Oscari kodust välja viskas lihtsalt sellepärast, et Oscar on gei. Casile ei meeldinud mõte sellest, et Kay peab jälle hakkama tegema midagi, mida ta tegema ei peaks - end ise majandama, enda eest hoolitsema... Tüdruk ei olnud ju veel täisealinegi, eks? Nüüd oli see koht, kus ta pidi end kiruma, et tahab nii hirmsasti Tree Hillist ära minna, sest ta muretses ka Kay heaolu pärast ilma igasuguse põhjuseta peale selle, et tüdruk meenutas talle tema väikest õde. Kuulnud aga piiga järgmist küsimust, mille toon üsna ettevaatlikuna kõlas, silmitses Cas Kay'd mittemidagiütleval pilgul. "Teades ainult seda, et sa töötasid stripiklubis ja sul on ärajooksikust vend?" küsis mees vastu. "Ma ei kannata eelarvamusi ja kui nende tekkimist saab ära hoida, siis seda ma ka püüan," vastas ta tõsiselt, pilk tüdrukul. "Inimestes on alati rohkemat kui see, mida esimesena nähakse ja mille tulemusel need eelarvamused tekivad. Minu jaoks, näiteks, on stripiklubis töötavad tüdrukud mitte litsid, vaid rahalistes kitsikustes noored naised, kellel pole muud varianti kui oma keha näidates raha teenida, nii et ma ei mõelnud kohe kindlasti, et ka sina mingi lits oleksid. Ma ei tea sinust piisavalt, et hakata üldse mingeid järeldusi tekitama - minu jaoks olid sa lihtsalt üks nägu koolikoridoris, hiljem lisandus see nägu ka ühte stripiklubisse. Ainus, mida ma tollal tõesti mõtlesin, oli see, et kus on su vanemad, et sa pead sellist tööd tegema..." Ja seal sekkus juba ta ise. "Praeguseks hetkeks... Ma ei ütleks, et mul sinu suhtes mingeid eelarvamusi tekkinud on."
|
|
18-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kennedy Wilkins on May 14, 2013 21:46:49 GMT 2
Kay oli kindel, et Chrisil oli mingisugune vimm ikka veel neiu vastu, kuna ta töötas Lace&Leatheris. Kennedy lootis, et ta saab lähiajal haiglast välja, et korteriotsinguid jätkata. Neiu noogutas, just seda ta silmas pidas. Vend oli ebaoluline, pigem ikka tüdruku amet. Kennedy kuulas Castieli ära ja neiu ei saanud aru, kuidas ta nii rahulik selle teema suhtes oli. "Sind ei häiri see, et ma olen paar aastat renti maksnud sületantsudega?" küsis Kennedy vaikselt. "Ma loodan, et ma nüüd uut töökohta ei kaota haiglapäevade pärast," lisas neiu.
|
|
|
Post by Deleted on May 16, 2013 20:29:29 GMT 2
Aga Kennedy ei töötanud enam Lace&Leatheris, polnud enam väga põhjust vimma pidada. Kuulnud, et tüdruk on endiselt tema suhtumises ebakindel, pigistas ta temakese kätt kergelt. "Ei häiri. Pealegi oli see minevikus, mis? Miks peaksin ma mõtlema sellele, mis oli, kui palju parem on see, mis on?" Kennedyl oli korralikum töökoht ja tema ka, mis oli vähemalt esimest osa mõttes pidades hea. Kauaks teda oli, eks seda näeb, aga kuni Kay suudab oma praegusest töökohast kinni hoida, on kõik korras... eks ole? Raha tuleb rohkem, ta saab endale rohkem lubada... "Ma usun, et su boss on juba juhtunust kuulnud, aga ma võin talle helistada ja öelda, et sa oled haiglas ning ei tule paar päeva tööle," pakkus mees abivalmilt. "Vaevalt midagi hullu juhtub, sul on lihtsalt pisut rohkem pisut lühema ajaga teha vaja." Lahti temakest sellepärast küll ei lasta, et ta koolitulistamise käigus pihta sai.
|
|