18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on May 6, 2013 13:35:58 GMT 2
OT: Helena vaakus sel hetkel muidu oma palatis hinge, aga okei, sa ei pea muutma...mul on talle teema, kus ta ärkas ja see on nii neli-viis päeva hiljem Phoebs oli nüüd juba päris tükk aega saanud Stepheniga igasugustest asjadest rääkida ning noormehega üle pika aja isegi mõne suudluse jaganud. See oli veel parim tunne. Õde käis ka vahepeal tüdruku enesetunde kohta küsimus, aga valuvaigisteid Phoebs enam ei tahtnudki, sest hetkel oli nagu enamvähem see enesetunne ja see väike tuikamine ei tapa kedagi. Kui vennaraas mingi hetk sisse astus, ilmus Phoebe näole naeratus. "Hei," ütles ta vennale. "Ma juba kartsin, et sa ei tulegi mind vaatama." See oli juba rohkem norimiseks. Ise on haiglavoodis, aga ilma norimiseta ikka ei saa. "Kas õde ütles sulle, kaua ma siin pean olema?" uuris Phoebs vennalt. Tal endal ei tulnud pähe seda veel küsida, sest neidisel oli liiga hea meel selle üle, et Stephen tema juures oli. "I have like...the best brother...ever. Ja hoolitse ise kassi eest seni, kuni ma siin olen...ja paluks vägivalda tema peal mitte rakendada," sõnas näitsik. Maiustused olid head, aga veel parem oli see, et mehel joonistusasjad meeles olid. Nüüd ei hakka vähemalt igav ega midagi, kuigi kiisu peab mõnda aega perenaiseta olema. "Ja isa ei ole helistanud ega midagi?" uuris Phoebs, kui Colin ema mainis. Neiu eeldas, et ka isani jõudis see uudis koolis toimunust.
|
|
|
Post by Deleted on May 6, 2013 15:30:52 GMT 2
OT: I know that... Sellepärast ta praegu läkski, sest hiljem ta nagu nii minna ei saa ju... Helena lööb ta maha või viskab teda veel millegagi "Nooh, ega ma väga ei viitsinudki, aga mõtlesin, et tulen viskan sulle ikka pilgu peale," lausus Colin muiates, sest ilmselgelt oli see vale. Kui ta kuulis, et tema väike õde on haiglas, hakkasid tema peas ilmet võtma kõige hullemad stsenaariumid. Phoebel läks ikka väga õnneks. "Ta ütles, et paar päeva kindlasti, aga eks nad vaatavad, kui kiiresti sa paraned," arvas vend. Parima venna tiitli peale tõi nooruk kuuldavale ühe turtsatuse. Jamh. Mõnikord tuleb ju ennast ületada. "Eks ma üritan, aga kui ta mulle ikka küüned sisse lööb, siis ma vastan samaga," sõnas Colin täiesti tõsisel ilmel, sest ta taipas alles nüüd, et peab ju selle kõutsi eest nüüd ise hoolt kandma. Vaene tema. Isa kommentaari peale liikusid venna silmad hetkeks Stephenile ja alles siis raputas Colin enda pead. "Ma olen kindel, et ta teeb seda veel täna," lausus tüüp, et olukorda natuke pehmendada, "võibolla ei ole ta Ühendriikideski hetkel." See viimane oli lihtsalt üks väike spekulatsioon.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on May 6, 2013 17:19:25 GMT 2
"Seda ma arvasingi," noogutas Phoebs ning üritas ennast väheke liigutada, et oma sketchbook ja harilik pliiatas võtta. Siis aga hakkas haav valu tegema ning see pani noorema Holloway vanduma. "Ja siis ma arvan, et nad käsivad mul veel nädala kodus voodirežiimil olla ja annavad eriti kanged rohud kaasa, sest you know...ma ei saa end korralikult liigutadagi ilma, et mingi valu sisse lööks, rääkimata veel naermisest," lausus näitsik, kuigi valuvaigisteid ta hetkel ei tahtnud. Lihtsalt tuli mõnda aega proovida natuke kauem paigal püsida, mitte niimoodi niheleda ja tore oleks ka mitte naerda. Viimane tundus muidugi võimatu, kui mõned inimesed Aurorat ikka naerma ajasid. Kuulnud, et Colin kavatseb samaga vastata, kui kass peaks talle küüned sisse lööma, pani Phoebe oma käe rusikasse, tõstis selle üles ja näitas vennale, puhkedes siis naerma, kuid sellele omakorda järgnes jälle rida vandesõnu. Siis kuulas ta, mida vend isa kohta rääkis. Ei ole Ühendriikideski? "Nojah, siis tema mind ilmselt vaatama ei tule," lausus Phoebs ohates.
|
|
|
Post by Deleted on May 6, 2013 18:22:44 GMT 2
"Noh, siis ongi sind praegu ju kõige parem kiusata, sest sa ei saa mitte midagi enda kaitseks teha," turtsatas Colin, kui õde enda olukorra pärast nurisema hakkas. Aitame siis ikka kaasa kohe. "Samas nüüd ongi sul võimalik lebotada ja mitte midagi teha," kehitas vend õlgu. Midagi positiivset ka, kuigi kaua sa ikka ühe koha peal passid. Ühel hetkel viskab see ju üle lihtsalt. No see inimene siin kaitses küll kassi enda elu hinnaga ja seda sõna otseses mõttes. "Võib ju veel tulla ja ega ma selles kindel ei ole, kus ta täpselt asub," sõnas Colin kiirelt. Peab vist ise õhtul telefoni kätte võtma ja papsiga paar sõna juttu ajama. Ta peab nagunii talle midagi veel teatavaks tegema...
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on May 6, 2013 18:34:14 GMT 2
"Ma ässitan Stephi sulle kallale," muigas Phoebs, kuni talle meenus, et kõnealune isik on sealsamas tema kõrval. Upsi. Siiski kuulis tüdruk vaid turtsatust, mis tema kõrvalt tuli. "Lebotada, aga vältida võimaluse korral asendi muutmist ja kui saan, siis isegi naermist. Mis tähendb omakorda seda, et mind ei tohi naerma ajada," parandas Aurora oma venda. Noh, pikapeale viskab see ühe koha peal tegevusetult passimine ikka üle, aga õnneks saab Phoebs joonistada ja mitte vähe. Mis kassi puutus, siis jah, Phoebs kaitses teda tõesti nagu emalõvi ja oli valmis lööma maha iga inimese, kes loomale haiget teeb. "Nojah," sõnas Phoebe, soovimata sellest rohkem rääkida. "Muide, üks mu klassiõde läks peast täiesti segi ja ta tuli enne mind siia isegi süüdistama, et ta kuuli sai," otsustas Aurora vennale ka ennist toimunud väiksest draamast rääkida.
|
|
|
Post by Deleted on May 6, 2013 20:05:53 GMT 2
"C'mon," laiutas Colin käsi, kui Phoebe ütles, et ta ässitab enda poiss-sõbra talle kallale. Ei no tore. Täitsa nunnu kohe õest. Edasi noormees rohkem kuulas niisama ja noogutas, kui rääkis kaasa. Tal oli lihtsalt liiga palju mõtteid. "Eks see kaos seal koolis mõjutas kõiki kuidagi," ohkas Colin, olles arvamusel, et ilmselt pidi see klassiõde lihtsalt šokis olema või hirmul ja et seda natuke leevenada leidis ta, et peaks Phoebe kallal võtma natuke. Kuidas ta üldse siia lasti? Imelik. "Igatahes kui ta peaks siia veel kipuma, siis anna teada," lausus noormees. Sellises olekus võib inimene ju isegi ohtlik olla.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on May 6, 2013 20:21:25 GMT 2
No loomulikult ei teeks Phoebe seda, aga ta lihtsalt tahtis vennale meelde tuletada, et päris kaitsetu ta ikka kiusamise eest ei ole. Või noh, seda ainult juhul, kui Steph ei otsusta ka teda kiusama hakata. "Fiiine," ohkas Phoebe. "Mind tegelikult ikkagi huvitab, kuidas teistel on ja ma ei saa palatist liikumagi," lausus näitsik. Enamik tüdruku kaaslasi viibis ju sööklas, kuhu ka Phoebs ise teel oli, aga sinna ei jõudnudki. Phoebega võis kõik enamvähem korras ju olla, aga kas ka nendega? Mis Staciasse puutus, siis võib-olla oli Phoebs ise ka ikka natuke süüdi. Nad ju vaidlesid ning et tulistaja eest põgenema pääseda, tõukas Phoebe ise klassiõe enda teelt eest ära, kuigi kuuli said lõpuks mõlemad. "Stephen juba lahendas selle asja ära ja ma arvan, et ta juba sai rahusteid või midagi, aga ma nii kartsin, et Stacia tuleb mulle kallale," rääkis Phoebs.
|
|
|
Post by Deleted on May 6, 2013 21:03:45 GMT 2
"Ma ei tea eriti palju. Ma lihtsalt ei tunne su koolikaaslas eriti," lausus Colin, "aga ma tean, et Helena on koomas." Seda lause teist poolt ei olnud sugugi lihtne öelda, kuigi kõik inimesed ilmselt Tree Hillis arvasid, et ta on täielik tõbras, kes ei hoolinud Helenast karvavõrdki, mis on täiesti vale. Ta tõesti hoolis temast ja isegi mingi pisike armastus oli olemas, aga see lihtsalt... kadus? Kas see on võimalik? Ju siis on, sest ühel hommikul ärgates ei leidnud Colin seda tunnet enam üles. Seega oli praegune lahendus kõige parem, kuigi muidugi see petmine oleks võinud ära jääda. "Noh, siis pole vaja vast muretseda," arvas Colin, vaadates Setpheni poole.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on May 6, 2013 21:09:45 GMT 2
Helena? "Sa käisid ta juures?" kortsutas Phoebs kergelt kulmu. Nojah, muidugi leidis tema, et Colin peaks siiski Helenalt vabandust paluma, kuigi iseasi, kas tüdruk ise on võimeline andestama...kui ta kunagi koomast välja peaks tulema. Siiski muutus miski Phoebe sisemuses kurvaks, sest ta pidas Helenat ikka enda sõbraks. "Ta hakkas mind vältima pärast seda, mis sünnipäeval juhtus," lausus neidis. "Aga issand...koomas? See on nii õudne," ei suutnud Phoebe neid sõnu uskuda ning tüdruku silmad valgusid vett täis. Nüüd ta kartis tüdruku elu pärast. Damn, oli seda breakdowni praegu vaja? Nüüd näevad vend ja Steph teda nutmas ja see küll hea ei olnud. Phoebe ei tahtnud end nõrgana näidata.
|
|
|
Post by Deleted on May 6, 2013 21:59:40 GMT 2
"Jah, ma käisin ta juures," vastas noormees tõsiselt enda õele otsa vaadates. Ta ei hakka Phoebega siin enda suhtest rääkima. Eriti veel, kui siin kolmas inimene juures oli. Pealegi ei olnud praegu selleks ka õige aeg. "Mõtle ma olen ka inimene ja hoolin, ei olegi selline tõbras nagu kõik arvavad," sõnas Colin järsemalt, kui ta tahtis. Lihtsalt kõik mõistsid ta süüdi, kuigi ei teadnudki tegelikult, mis seal tegelikult juhtus. Tegelikult ongi nii, et ainult Colin teab kõike. Isegi Helena ei tea kõike, sest ta 'viskas' noormehe enne enda peolt välja, kui ta kõike selgitada jõudis. "Ega ta sind sinu pärast ei vältinud ja sa tead seda ise ka väga hästi," lausus tüüp, tahtmata praegu sellest rohkem rääkida. Kooma on muidugi õudne ja hirm Helena elu pärast oli ka Colinil täitsa olemas. "Temaga saab kindlasti kõik korda," üritas noormees võimalikult optimistlik olla. Jalutanud õe voodi kõrvale, asetas ta enda käe pehmelt õeraasu õlale ning vajutas tema pealaele ühe vennaliku lihtsa musi.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on May 6, 2013 22:26:44 GMT 2
Oh jah, praegu tundus vist tõesti, et kogu maailm on nüüd Colini vastu. Vaene mees, peab ikka sitt tunne olema. "You still have me," lausus Phoebs ning andis teise käe Colinile. Ta võis venda ju kodus veidi judgida, aga sellegipoolest ta hoolis mehest ja ikkagi oli Colin maailma parim vend. Venna sõnade peale näitsik noogutas. Eks ta püüdis jah Helenat ka mõista, kuigi oli kindel, et ühel päeval ta enam ei väldi teda. "Ma vihkan nutmist," löristas Phoebs pisaraid pühkides nina, kui Colin ütles, et Helenaga saab kõik ikka korda. Üks põhjustest, miks Phoebe enne oli suutnud lõbusam olla, oli see, et ta justkui blokeeris oma mõistusest kogu selle koolis toimunud tragöödia, laskmata end sellest häirida. Nüüd aga oli ta ikkagi mures, kuigi katsus mõelda samamoodi nagu Colin - et kõik saab korda. "Aga tead, ma hakkasin isegi elu üle järele mõtlema ja nüüd lubasin endale, et hakkan korralikuks. Ei mingit õhtul väljas laaberdamist," rääkis Phoebs ka vennale seda, mida ta Stephile juba rääkinud oli. Seda mõtles ta muidugi tõsiselt, sest alati ei saa ju teist võimalust.
|
|
|
Post by Deleted on May 6, 2013 23:05:33 GMT 2
Armas, et õeke nüüd natuke leebemaks on muutunud. Pärast sünnipäeva sai küll tüüp ühe korraliku peapesu enda õekese käest. "Vihkamine on muideks suur sõna. Ma arvan, et sulle ei meeldi nutmine, kuigi selles pole midagi halba, kui sa mõnikord paar pisarakest endast välja lased. Pealegi oled sa praegu palju üle elanud ja see on täiesti loomulik. Keegi ei hakka sind selle pärast kritiseerima," seletas noormees rahulikult, toetades ennast kergelt vastu voodit. "Eks me näe, kui kaua sul see lubadus püsib," muigas Colin.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on May 7, 2013 11:52:09 GMT 2
Peapesu või mitte, Colin oli siiski Phoebe vend ja tavaliselt tüdruk ikka hoidis teda samamoodi, nagu mees teda. "Aga see näitab, kui nõrk ma tegelikult olen ja ma ei taha, et inimesed mind niimoodi näeksid," lausus Phoebs. Tavaliselt suunas ta sellised emotsioonid ikka pigem raevu või surus need lihtsalt alla, aga praegu ei suutnud ta kumbagi teha ja nii need pisarad valla pääsesidki. "Mul on siin tunnistaja, kes mind pealegi jälgida lubas, kuigi ma ei kujuta ette, kuidas ta seda teeb, kui ise New Yorki tagasi läheb," rääkis Phoebe oma ilusast lubadusest. "Pealegi...palju sa neid teisi võimalusi ikka saad, kui juba korra surmale keskmist sõrme näitad?" Phoebel tõesti vedas seekord, et temaga kõik enamvähem korras oli, mõistus oli ju isegi veel alles.
|
|
|
Post by Deleted on May 7, 2013 16:10:19 GMT 2
"See ei näita nõrkust. Ma ei saa aru, kust sa seda kõike võtad praegu," lausus noormees, "võibolla inimesed nutavad, sest nad on liiga kaua juba tugevad olnud." Phoebe ei ole nõrk ja kui ta alati väidab, et teda ei huvita, mida keegi temast mõtleb, siis miks läheb talle korda see, kas keegi peab teda tugevaks või nõrgaks. "Mnjah," sõnas tüüp kogu selle jutu peale. Ta loodab, et teist korda seda ei juhtu, et ta enda õeraasu pärast haiglasse peab tulema.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on May 7, 2013 16:50:10 GMT 2
"Tead, ma ei saa ise ka aru," tunnistas Phoebe ning turtsatas kergelt läbi pisarate. "Võib-olla on see rohtudest, mida ma täis olen topitud." No nüüd saab vennaraas ilmselt norida jälle, et õde ei tea ise ka enam, millest ta räägib. Rohtude kaela on kõik ju nii hea lihtne praegu ajada. Samas lootis Phoebe ise ka, et ta ei satu rohkem haiglasse, kui juba välja saab. Mitte, et ta praegugi seal hea meelega viibiks. Igatahes katsus tüdruk end kokku võtta ja rahuneda. "Aga kauaks sa jääda saad?" uuris noorem Holloway nagu muuseas. Mitte, et ta Colinist veel lahti tahaks saada.
|
|