|
Post by Deleted on Apr 22, 2013 21:22:32 GMT 2
"Ta on kõigiga tore tüdruk. Temaga on üsna raske vaenujalale saada," muigas Daniela. Ta on selline positiivne ja soe inimene, kes lihtsalt süstib inimestesse rõõmsameelsust ja rahulikkust. Ingel maa peal noh. "Ma tean," noogutas tüdruk, sest miski ei hoidnud teda seal kinni. Ütleb lihtsalt, et ei tunne ennast hästi ja tulebki tulema.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Apr 22, 2013 21:32:59 GMT 2
"Hea, et selliseid inimesi ikka olemas on," lausus Helena. Võiks ju kunagi veel mõne tüdrukuteõhtu korraldada, aga siis rohkema rahvaga ja ehk kaasaks isegi Jilli. Danielaga oli ka muidu tookord päris tore, kui sai teineteise küüsi lakitud, igasugust lolli juttu aetud ja isegi lauldud. Helena asetas oma veeklaasi kapile ning varjas käega haigutuse. "No seda und nüüd ka vaja," sõnas näitsik. Ta just ei tahtnud magama jääda, sest kartis neid igasuguseid jubedaid unenägusid, mis pärast juhtunut teda kummitama võivad hakata. Samas riided võiks ehk tõesti ära vahetada. Ikkagi on olnud pikk ja väsitav päev.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2013 21:42:21 GMT 2
"Võibolla sa peaksidki natuke puhkama. Saad enda pea selgemaks ja võibolla suudad asjale juba mõne teise nurga alt läheneda," lausus Daniela. Ta tühjendas enda mahlaklaasi natuke ja asetas selle siis tagasi öökapiservale. "Ma olen sul siin samas koos Sissyga," muigas tüdruk. Valvavad Helena und.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Apr 22, 2013 22:01:00 GMT 2
"Ma kardan halbu unenägusid," lausus Helena. Tegelikult ta lootiski sisimas, et see on halb uni ja ta ärkab üles ja kõik on jälle korras. Loodab palju. "Aga igatahes riided võiks tõepoolest ära vahetada," arvas näitsik ning võttiski peast oma Miki-Hiire stiilis kõrvad ära, asetades need seejärel öökapile. Nüüd pääses valla pikk tume kergelt lokki keeratud juuksepahmakas, millel Helena lasi ühele küljele langeda. Tema kelmikatest kiisusilmadest olid ka ainult järel vaid nukrad äranutetud pandasilmad. Vannitoast oleks päris mõistlik läbi minna. Selle mõttega ajaski Helena end püsti ning kadus mõneks hetkeks vannituppa, kus ta oma näo kõigepealt laialiläinud meigist puhastas, siis hambad pesi ja enda kostüümi lihtsa lühikese valge öösärgi vastu vahetas. Siis läks Marie tuppa tagasi ning võttis peeglikapilt suure juukseharjua ning patsikummi, et juuksed ööseks patsi punuda. Nii ei hakanud need magades segama ja hommikul oli lihtsam kammida ka, sest pusasid oli vähem. Helena istuski nüüd voodile tagasi, patsikumm ümber randme ning hakkas oma pikki juukseid harjama. "Sina pead ka ju kunagi magama minema. Kas või pisikese pärast," lausus Helena. "Ainult ma ei tea, kas teen sulle põrandale aseme või tuled siiasamma kõrvale. Idee poolest on siin ruumi, aga ma hoiatan, et Sissyle meeldib laiutada."
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2013 22:12:26 GMT 2
"Ma olen siin samas, kui mõni halb unenägu peaks sind kimbutama tulema," lausus Daniela. Ta võttis ise enda pea ümbert ära nahast peapaela, mis hakkas vaikselt pead soonima ning lasi punupatsidest lahti ka enda tumedad juuksed. Nii oli kohe palju parem. Ta pani enda patsikummis ja peapaele ümber käe. Ta eemaldas ka enda sokk-saapad ning istus siis tagasi neiu voodiservale. "Küll ma kunagi lähen, aga hetkel ei ole mul veel väga und. Ära minu pärast muretse," sõnas tüdruk ning turtsatas vaikselt Sissy laiutamise peale. Küll ta selle kutsikaga hakkama saab. Nagu nii ei suuda Dani ilmselt siin eriti magama jääda, sest ta on harjunud siiski Mattiga koos magama ja kui teda ei ole, siis vähkreb neiu alati kaua, jäädes magama alles varajasel hommikutunnil.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Apr 22, 2013 22:21:05 GMT 2
"Shane kinkis mulle protection packi ju," tuli Helenale meelde. "Seal oli ka unenäopüüdja, aga ma ei tea, kas see päriselt ka toimib." Tegelikult huvitas Helenat, kust üldse sellised asjad pärit on. Mõnel inimesel ju täitsa ripub voodi kohal. Võib-olla ongi see, et ise peab uskuma, et töötab ja siis töötabki. Helena jaoks oli see unenäopüüdja igatahes väga uus asi. Saanud juuksed lõpuks enamvähem kammitud ning kogunud nad kõik kokku külje peale, hakkas Helena neid patsi punuma. "Siis sa võidki minuga seni igasugustest asjadest rääkida, kuni ma ise lihtsalt magama jään. Ja kui ma unes karjun või midagi, siis ärata mind üles, kui sa ise üleval oled," lausus Marie ning kinnitas oma pika patsi nüüd kummiga. Annab Rapuntsli mõõdu välja küll.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2013 22:28:02 GMT 2
"Kindlasti toimib, kui sa ise usud," lausus tüdruk naeratades. Eks nad ole sealt indiaanikultuurist kuskilt tulnud, kus usuti halbadesse vaimudesse ja neid tuli siis inimestest eemale hoida. Selleks kasutatigi unenäopüüdjaid. "Olgu, aga mul ei ole õrna aimugi, millest rääkida," sõnas Daniela. Ta kohendas pisut enda kleiti ning silmitses siis sõbrannat. "Pane lihtsalt silmad kinni ja mõtle ilusatele asjadele," pakkus Dani.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Apr 22, 2013 22:48:26 GMT 2
"Jah, see tundub päris huvitav. Toongi ta alt ära," lausus Helena. Nagu Shane isegi ütles - kaitseb halbade unenägude eest. Kuna kõik külalised olid nüüdseks juba lahkunud, läkski Helena ärapandud kingikottide juurde, kus jäi silma ka see, millest paberirull välja turritas. Viis meeleolu veidi alla, kuid Helena ei puutunudki seda enam, sest tegelikult võiks too ka olla seal, kuhu Daniela need teised asjad juba viis. Selle asemel võttis ta sellest protection packi kirjaga kotist unenäopüüdja ning läks teisele korrusele tagasi ning kõigepealt selle Danielale ulatas, et tüdruk lihtsalt vaadata saaks. Paljudel tegelikult üldse mingi selline voodi kohal rippus? Helena ise puges muidugi teki alla ning heitis selili, asetades käed kuklale. "Tead, ma olen kunagi mõelnud raamatu kirjutamisest," lausus Helena. Võib-olla võiks nüüd isegi alustada, kuna kirjutamine pidi hea olema ja psühholoogidki soovitasid kõik oma tunded välja kirjutada, kui jälle halb on.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 23, 2013 19:15:19 GMT 2
Kui Helena alla läks, sügas Daniela niisama kutsikat, kellele väga meeldis, et keegi temale tähelepanu pööras ja teda mudis. Mõnus ju. Näitsik pistis ka mõned suupisted endale suhu ning jõi mahla. Dani võttis sõbranna käest unanägudepüüdja ning silmitses seda mõnda aega. Tal olid endlagi kodus paar tükki olemas ja tegelikult oleks armas ka tulevase lapse tuppa mõni panna. Vaadanud voodi taga olevat seina, pani Daniela selle esialgu niisama ühe naela otsa rippuma, mille küljes oli juba üks pilt. "Kas sulle laulude kirjutamisest ei piisa või?" küsis Dani, visates ennast sõbranna kõrvale pikali, "kui sul mõni hea idee on, siis lase aga käia."
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Apr 23, 2013 19:21:46 GMT 2
Jah, Sissyle meeldis tõesti tähelepanu ja vahepeal keeras koer end lausa selili, et keegi teda kõhu alt ka sügaks. See meeldis talle veel eriti. Daniela juures pole Helena neid unenäopüüdjaid märganud, aga nüüd on üks temalgi. "Ma lihtsalt katsun hoiduda masendavate laulude kirjutamisest," vastas näitsik. Mida ta muidugi nüüd veel väga palju teeks, aga kellele ikka neid maselaule kuulata meeldib? "Parem kirjutan mõne kurva lõpuga raamatu kui hunniku nutulaule," arvas näitsik. Mingisugune idee tal tegelikult ju oli, aga näis, mis sellest välja tuleb.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 23, 2013 19:33:35 GMT 2
"Tead need masendavad laulud lähevad paljudele peale, sest palju tüdrukud on sellest samas läbi läinud, millest sinagi ja seega nad suudavad nende lauludega ühte sulanduda. Nad leiavad neist lohutust," lausus Daniela. Muidugi ei tasu kirjutada tervet plaati täis maselaule, aga mõni üksik sobib alati. Maailmas on ju palju murtud südameid. "Kui sa nii arvad," kehitas Daniela enda õlgu, sest mis ta ikka ütlema pidi. Kui Helena leiab, et ta on raamatu kirjutamiseks valmis, siis las ta kirjutab midagi. Võibolla aitab see tal siis enda probleemiga ka vastamisi seista.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Apr 23, 2013 19:52:33 GMT 2
"Mõni üksik võib-olla tõesti," arvas Helena. "Samas ma ei taha olla nagu Taylor Swift, kes igast oma mehest laulu kirjutab." See inspiratsioon peab ikka mujalt tulema ja tuleb ka. Enda probleeme Helena samas laulu sisse kirjutada väga ei taha, kui, siis ainult väga vähe. "L.A-s ma tegin veel mõned mashupid ja üksik sai lindistatud," rääkis Helena, kui jutt juba niikuinii muusikale ja laulude kirjutamisele läks. "Ma mõtlesin, et päris plaadile neid ei pane, aga kui ma kuskil esinen, siis jätan publikule üllatuseks."
|
|
|
Post by Deleted on Apr 23, 2013 20:05:44 GMT 2
"Eks ta kirjutab neid ka, sest need lähevad kõigile peale. On ju niiii lahe spekuleerida selle üle, kellest see laul on," sõnas Dani kergelt naerdes. Tayloril olid tegelikult väga head ja siirad laulud, aga see oli jah jama, et ta need enda eksidest tegi ja enamasti on ka üsna selge aru saada, kellest see lugu on. Daniela kirjutab just laule pigem enda elust, sest nii tulevad need siirad ja live'is lauldes on kohe tunda, et see laul tähendab muusikule midagi. Tal on mõned lood isegi loetud raamatute ja vaadatud filmide põhjal tehtud, kui need teda kõnetanud on. Helena jutu peale Mashupide kohta näitsik lihtsalt noogutas.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Apr 23, 2013 20:12:40 GMT 2
"Jah, tema lauludel pole tõesti muidugi häda midagi, sest samas need o n tõesti head laulud," sõnas Helena. Aga ikkagi - kui ta kirjutab enda eksidest, siis katsugu seda teha nii, et ei oleks aru saada, kellest ta laulab. Oleks palju põnevam. Samas muidu on ka Helena inspiratsiooni saanud ikka enda elust, raamatutest ja filmidest, aga isiklikud probleemid eelistab ta siiski pigem välja jätta. Nüüd varjas Marie järjekordse haigutuse käega ning keeras end kõhuli, asetades käed üles pea juurde. "Aga no olgu, ma vist üritan nüüd magama jääda," arvas näitsik ning sulges enda silmad. Tõesti pigem ü r i t a s kui jäigi magama, sest mõne aja pärast läks ikkagi vähkremiseks.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 23, 2013 20:43:01 GMT 2
Daniela noogutas nign naeratas Helena mõtte peale, et võiks üritada magama jääda. Dani ise jäi veel lihtsalt niisama pikutama, hoides enda sõbrannal silma peal. Alguses tundus, et ta jäi täitsa kiiresti vaikseks ja magama, aga peagi hakkas ta vähkrema. Ilmselt oleks ta ise siin voodis hetkel samamoodi, kui ta magada üritaks.
|
|