|
Post by Deleted on Apr 17, 2013 19:31:46 GMT 2
Alec jõudis enda päeva või noh, öö lõpetatud hoopis poole kaheteisstkümne ajal, kuna kaks operatsiooni jäid ära. Mees avas ukse ning astus pimedasse majja, ise väsinud nagu laip. Ta kõndis pimedas majas teisele korrusele, käes üks suureõieline valge roos. Alec lootis, et naine on kodus, aga ta pidi pettuma. Magamistuba oli tühi. Lawson läks vaatama, kas Carla ka magab, aga muidugi oli neiu tuba tühi. Suurepärane. Tüdruk vajas vist internaatkooli või midagi sellesarnast, et ta käitumise ära õpiks. Lawson läks tagasi magamistuppa ning saatis Scarletile sõnumi, aga tema imeks hakkas miski maas värisema. Ta võttis mobiili maast, kuidas Scar selle siia unustas? Alec tahtis enda sõnumit ära kustutada, sest mis kasu on sellest järgmisel hommikul, aga ette hüppas ka üks teine sõnum. Kuule, babe, ma tahtsin sinu ja su sõbrannaga body shotte teha. Ma ei leia sind peolt üles. - Robert Mida? Alec pani mobiili kapi peale tagasi ja läks duši alla, et siis magama minna. Ta ei teadnud enam, keda usaldada, keda mitte. Enne uinumist viskas mees paar tabletti hinge alla, et saada rahulik uni, mida viimasel ajal nappis. Carla ja Scarlet panid mehe tõsiselt muretsema, aga kui nad nii ükskõiksed olid, sisendas Alec endale, et nendega on kõik korras. Siiski saatis ta Carlale SMS'i, et kus tüdruk on ning jäi siis kergesse unne. OT:Scar
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Scarlet Zaxc on Apr 17, 2013 22:38:42 GMT 2
Kell oli veidi enne kümmet hommikul kui Scarlet tagauksest vaikselt sisse tippis. Oma võtmed ja rahakoti oli ta enne peole minekut venna juurde jätnud ning unesegase valutava peaga ei olnud talle meelde tulnud enne koju tulekut sealt läbi käia. Tal polnud õrna aimugi, kuidas Carla koju sai või saab, sest Scarleti näol oli tegemist eeskujuliku vanemarolli esindajaga, kes purjus peaga alati kindlaks tegi, et teistel kõik hästi oleks. Not. Köögis kaks klaasi vett kõrist alla veeretanud liikus neidis üles magamistuppa. Tema seelik ja pluus olid mingist shampusega ülevalamisest kleepuvad ning üleüldse tahtis ta end veidi esinduslikumaks teha, et siis rahus oma pisikest peavalu nautida. Veendunud, et Aleci silmad kinni on ja ta eeldavalt magab, tippis näitsik kapini ning vahetas siis oma eilsed riided kõige mugavamate asjade vastu, mis kapis leidusid: Aleci dressipüksid ning mingi valge maika, millel mingist iidsest ajast värviplekid peal olid. Juuksed kiirelt hobusesabasse lükanud, sest midagi paremat nendega teha ei andnud, ronis Scarlet voodisse, lootes, et Alec üles ei ärka. Tal ei olnud lihtsalt halli aimu ka, mida talle öelda või kas üldse midagi öelda või või või... Jah.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 17, 2013 22:52:25 GMT 2
Alec ärkas poole kümne ajal ja lihtsalt lamas voodis. Scarletit polnud tulnud, jama. Õigus, naine oli ju mingisugusel peol, palju õnne talle. Mees oli suletud silmadega teki all ning kuulis köögis mingisugust tegevust ning treppidel tasast kõndimist. Lawson kuulis ka seda, kuidas Scar riideid vahetas ning siis mehe selja taha puges. "Oli tore pidu?" küsis Alec, minnes kohe asja juurde. Teda ei huvitanud, et Scaril võis olla pohmakas. Kirurg pööras end ümber ja vaatas neiu laialiläinud meiki ja punaseid silmi, mis kõik viitasid pidutsemisele.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Scarlet Zaxc on Apr 17, 2013 23:08:31 GMT 2
Scarlet oli just oma silmad jõudnud sulgeda, kui ta Aleci häält kuulis ning need ehmatusega uuesti lahti lendasid. Scarleti pilk oli veidi aega oma mehel, kelle hääletoonist ta väga midagi välja ei suutnud lugeda. Oli ta pahane? Või pettunud? Või tige? Kust ta üldse peost teadis? Carla? "Mis pidu?" otsustas Scarlet lõpuks küsimusele küsimusega vastata, toon veidi ettevaatlik. Ta teadis, et eile õhtul oli ta veel Aleci peale pahane olnud ning ta ei tohiks praegu end nii süüdi tunda, kuid see ei muutnud midagi. Halloo, ta oli Aleci õetütrega pidutsemas käinud samal ajal kui too koduarestis oli ning Alecit lihtsalt 24 tundi ignoreerinud jättes isegi telefoni koju. Lõppude lõpuks oli ta lihtsalt lootnud mehega rääkimist edasi lükata, sest ta ei olnud veel ise ka välja mõelnud, mida talle öelda, kuid... Tegemist oli siiski ta kihlatuga. Ta ei saanud teda lihtsalt kolm päeva mitte näha ning neidise käitumisest oli juba aru saada, et neil oli probleeme, mida arutada oleks vaja. Iseasi, kas nad neid arutada t a h t s i d.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 18, 2013 12:29:03 GMT 2
Alec ei uskunud, et Scar talle nii näkku valetaks. Nojah, ta e teadnud naisest paljutki. "Kus sa siis olid, kui tohib küsida?" uuris mees, näoilme püsis tõsisena. Ta tundis alkoholi haisu, mis oli Lawsonile üsna ebameeldiv. Mees ootas, mida Scarlet kokku valetab, juba neiu nägu väljendas selgelt, et magada polnud ta küll saanud. Alec oli kindel, et Scar käis pidutsemas, kus ja kellega, oli saladus.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Scarlet Zaxc on Apr 18, 2013 17:25:33 GMT 2
"Jace'i juures," lausus Scarlet lõpuks sättides end nüüd veidi rohkem istukile, sest Alec oli juba üleval nii et siis ei tulnud tal endal ka ilmselt keset päeva magamisest väga midagi välja. Ta tundis end nagu viie aastaselt sõpradega linna minnes, kui vanavanematele hiljem öeldud sai, et mindi kõik koos, kuid jäeti mainimata, et tagasi tuldi üksi. Osaline tõde oli alati parem kui kogu jutt ära rääkida ning ta tõepoolest oli oma venna juures olnud... Umbes kolm tundi. "Kuidas sul tööl läks?" uuris näitsik aga lõpuks toetades pea vastu seina ning sulgedes paariks lühikeseks sekundiks silmad. Misasi see neil siin praegu oli!? Ilmselgelt olid nad mõlemad täiesti kohutavas tujus, rääkisid üksteisest väga mööda ja... Nii oligi? Kaks täiskasvanud kihlatud inimest, kes ei suutnud üksteisega isegi pühapäeva hommikul normaalselt rääkida. Tõeline usaldusel põhinev suhe. Üldse mitte väsitav. Gaaahh. Scarlet hingas lihtsalt korra tugevalt sisse ning välja, avas uuesti silmad ning viis pilgu Alecile. Võib-olla oligi nii, kõik ei saanud ju koguaeg superhea olla.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 18, 2013 17:38:50 GMT 2
"Jace'i juures? Sa jõid end tema juures nii täis?" küsis Alec. Ta tõusis voodist ja läks kapi juurde ning tõmbas jalga ühed dressipüksid ning võttis sahtlist T-särgi, et see selga tõmmata. "Tööl läks normaalselt, ma sain kõvasti varem koju, aga noh, üksinda oli siin päris tore olla. Carla oli ka ei tea kuhu tõmmanud, kuigi tal on kodurest. Ja siis ma sain muidugi su sõbra käest SMS'i, sest sa jätsid mobiili koju ja ma tahtsin enda oma ära kustutada, sest hull mõte su asukoha uurimisel, kui mobiil kodus," rääkis Lawson ärritunult. "Kui sa tahad mingisuguste kuttidega body shotte ma ei tea, kus kuradi kohas teha ja pärast selle kohta valetada, siis pole meil vist ikka mitte midagi ühist," arvas Alec järgmisena. Ta tundis end petetuna. Loodetavasti jõudis Carla ohutult koju.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Scarlet Zaxc on Apr 18, 2013 18:14:35 GMT 2
"Nii täis?" kordas Scarlet, üks kulm üllatunult kerkimas. Jaa, see võis tähendada, et ta kallis meheke tunneb teda hästi ja saab aru, et tal on pisike peavalu, kuid miskipärast oli brünetitaril tunne, et see oli rohkem solvang kui miski muu. Nii täis!?!? Järgmisel hetkel läksid neidise silmad aga veidi suuremaks, kui Alec midagi ta telefoni ja kellegi sõnumi kohta rääkis. "Sa lugesid mu SÕNUMEID?!" tõusis Scarleti hääl nüüd, laskmata Alecil peaaegu oma lauset lõpetadagi. MisASJA!? Jaa, okei, armastus oli usaldus ja kõik muu selline jutt, aga meil ja telefon olid kaks asja, mis olid siiski puutumatud. "Sul ei olnud mitte mingisugust õigust mu asjades sorida!" jätkas Scarlet, kuigi ta nägu veidi valgemaks muutus, kui Alec sõnumi sisu dikteeris ning siis peaaegu lahkuminekut mainis. Nii et ta teadis, et Scarlet oli peol olnud... Ja keegi, Aleci näo järgi otsustades mõni meessoost isik, oli talle saatnud sõnumi, mis sisaldas bodyshottide tegemist, milleni nad tõepoolest jõudnud olid, kuid see ei olnud asi, mida ta Alecile öelnud oleks. Eriti praegu. "VAU, nii et see, et sa tunnistasid, et sa mu asjades sorisid teeb sinust palju parema inimese!? JAH, ma olin peol, mis siis!?" tõusis ka Scarlet nüüd lõpuks voodilt püsti. "On see liiga palju küsitud, et sa oma kuradi KIHLATUT, tulevast PRUUTI natukene usaldaksid, et ta teiste inimestega kuskil peol ringi ei lase!?!" Hääletooni all hoidmise oli näitsik juba täiesti ära unustanud. Jaa, ta oli täiesti teadlik faktist, et teoreetiliselt ei olnud ta hetkel Aleci usaldust ära teeninud, kuid see ei tähendanud, et see ikkagi teda haavanud ei oleks. Kuidas kurat nad üldse seitse kuud koos said oldud, kui too ühe sõnumi peale teoreetiliselt lahkuminekut soovitas!?
|
|
|
Post by Deleted on Apr 18, 2013 18:31:41 GMT 2
"Su silmad on punased, pupillid väga pisikesed, ära ürita arsti petta," rääkis mees. Pealegi oli ka laialiläinud meigil ja alkoholilõhnadel suur roll. "Ma saatsin sulle sõnumi, et kus oled ja mobiil värises maas. Ma tahtsin enda sõnumi ära kustutada, aga peale kustutamist hüppas ette järgmine," rääkis mees, õigustades enda tegu. "Ma ei hakanud su sõnumeid lugema sooviga su asjades sorida, ma tahtsin lihtsalt enda oma sealt kustutada," kordas Lawson, saamata aru, miks Scar nii närvi läks. Neil ei olnud ju üksteise ees saladusi või oli? "Kurat, Scar! Ise tõmbad minema ja ei võta mobiili ka kaasa. Ma muretsesin, kus sa oled ja vabandust, kui see minust kohutava inimese teeb. Ometi ei muuda see fakti, et sa valetasid mulle peo kohta. Sa ju tead, et mind ei häiri, kui sa end aeg-ajalt lõdvaks lased, aga selle üle valetamine on täiesti erinev teema. Ma ei taha sinuga läbi teha sama janti nagu Carlaga, kes oli ka muide täna öösel kes teab kus põrapõrgus!" tõstis ka Lawson häält. Mis õigust oli Scarletil usaldusest rääkida, kui ta ise valetas?
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Scarlet Zaxc on Apr 18, 2013 20:41:01 GMT 2
Telefoni öökapi peal märganud ronis Scarlet üle voodi, et see sealt kätte saada ning ühe kõrvaga Aleci seletust kuulates, vaatas üle oma sissetulnud sõnumid ja kõned. Gaad, ta isegi ei teadnud, milline ta venna sõpradest Robert oli. Kust ta üldse ta numbri sai? Telefoni tagasi pannud, pööras näitsik uuesti oma täieliku tähelepanu oma kihlatule. "Ja sul ei tulnud pähe mulle enne kella kahteteist helistada?" lausus Scarlet lõpuks lihtsalt vaikselt, kui siis kergelt pead raputas. Vahet polnud. Ta teadis ju küll, et kui Alec on tööl, siis ta on tööl ja kõik. Suva, et ta kihlatu hommikul kell üheksa majast pidsaamas minema kõndis, muretsema hakkame alles öösel ja siis süüdistame teda telefoni mitte kaasa võtmises. "Ma tahtsin lihtsalt teada, kui palju sa sellest peost tead," seletas Scarlet lõpuks, sest tundus, et seda Alec ootas, "ma olingi Jace'i pool, lihtsalt e n n e pidu," lõpetas ta oma suurejoonelise selgitusega.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 18, 2013 20:49:37 GMT 2
"Enne kella kahteteist öösel? Saatsin ju SMS-i," lausus mees. Pealegi lasi Lawson naisel hommikul lahkuda, kuna mõttekam oli mõlemal maha jahtuda ja siis rääkida, kahjuks seda vist siin majas ei juhtunud. "Kui palju ma tean? Kurat, mis seal siis nii toimus, et mulle ei sobi rääkida? Ise ajad, et ma ei usalda sind, kui valetad mulle otse näkku ja varjad siis mingeid detaile. Muidugi hakkan ma sind kahtlustama, kui sa nii udust juttu ajad," ärritus Lawson. "Oh really? Ja sellest räägid alles siis, kui ma sulle ütlesin, et tean peost. Mida sa varjad?" küsis mees ja ta viis silmad öökapile. Ta teadis, et sahtlis istus üks oranž läbipaistev plastpurk, mille sees pisikesed valged tabletid, mis oleksid Lawsoni kiirelt rahulikumaks teinud. Ei, ta ei tohtinud neid nii tihti võtta.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Scarlet Zaxc on Apr 18, 2013 21:42:13 GMT 2
"Alec!" hüüatas näitsik lõpuks kkohkunult kui too üha enam ärritus. Ta polnud meest juba ammu nii vihasena näinud, eriti veel nii pikalt. "Seitse sekundit tagasi ütlesid sa, et sa lihtsalt muretsesid ja sul pole midagi selle vastu kui ma väljas käin ning nüüd järsku varjan ma sinu meelest midagi?" üritas Scarlet rahulikult mehele endale seletada kui segaselt ta hetkel käitus, kuid miskipärast oli ta kindel, et too ei rahune selle peale maha. Misasi siin toimus!? Lasti ta töölt lahti või midagi? Ta ei käitunud tavaliselt ju nii! Ühel hetkel väitis, et usaldab teda ja ei vaadanud ta telefoni meelega ning järgmisel hetkel heidab talle detailide varjamist ette. "Mida sa kuulda tahad? Et ma jõin ja tantsisin teiste meessoost isikutega? Jah, aga sa tead seda juba, sest seda peol t e h a k s e g i. Mida mul sinu meelest veel varjata on??" Kui Scarlet end absoluutselt süüdi ei oleks tundnud Aleci austatud õetütrega semmimise tõttu, siis oleks see lause ilmselt karjudes üle ta huulte tulnud, kuid praegu jäi ta hääletoon ikkagi vaikseks, kui ta voodiserval istudes Alecit silmitses. Ei olnud absoluutselt mitte mingit võimalust, et too tema ja Carla vahel juhtunust midagi teaks, kuid ometi oli neidisel tunne, et ta on süüdi selles, kuidas mees käitub.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 18, 2013 22:00:24 GMT 2
Lawson läks öökapi juurde ja võttis sealt enda tabletipurgi, et üks pisike valge pill alla neelata, ta tegi seda ilma veeta, selle õppis ta ära neli aastat tagasi. "Ma ei saa lihtsalt sellest kõigest aru," tunnistas Alec vaiksema hääletooniga. "Body shotid? See ei ole minu arvates asi, mida tehakse teiste inimestega, kui endal teine pool olemas. Mind häirib see, et sa valetasid," jõudis Lawson otsusele, kuhu koer oli maetud. Vot, see Alecile ette jäigi. Lawsoni häiris see, et Scar seal teistega pidutses, aga ta ei tahtnud selle kohta midagi mainida. Scar oleks veel rohkem põlema löönud.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Scarlet Zaxc on Apr 18, 2013 22:22:20 GMT 2
Scarlet jälgis vaikides, kuidas Alec taaskord oma mingit ravimit manustas ning peaaegu soovis, et mees uuesti karjuma hakkaks, sest niimoodi teda näha oli veel hullem. Iga kord kui mees taas rahusteid võttis oli Scarletil selline abitu ja kasutu tunne, et ta ei saanud teda kuidagi aidata, et see oli tema pärast ning eriti täna, kui ta päriselt oligi kõik suhteliselt pekki keeranud, isegi kui too sellest ei teadnud. Neidise silmad läksid veidi vesiseks, kuid paar korda rahulikult sisse ja välja hinganud suutis ta selle emotsiooni kiirelt kuhugi ära kaotada. Ta lihtsalt ei suutnud enam välja mõelda, kas ta peaks valetama, et ta ei teinud midagi ja sellega Aleci veel rohkem endas pettuma panema või midagi ära rääkima ning ... Tulemus oleks sama. Isegi kui Alec oli öelnud, et see on okei, et ta aegajalt pidutsemas käib, siis tegelikult sai Scarlet ju aru, et tal oli õigus. Voodiäärelt püsti tõusnud viis neidis hetkeks pilgu Alecile, kes nüüd veidi rahulikum oli, vastupidiselt Scarletile, kelle süda hetkel meeletult tagus. Appikene.. "Okei, ma ei valeta," alustas naine vaikselt, jalutades kapi juurde, mis mehest veidi eemal oli, sest a. ta ei tahtnud talle otsa vaadata ja b. tal oli selline tunne, et Alec ei tahtnud teda väga sel hetkel enda lähedale kui ta ütles, mida ta ütlema hakkas. "Seal oli üks tüdruk. Mu venna klassiõde ja... Me.. Ma nagu... Suudlesinteda," lõpetas Scarlet kiirelt, värv taas näost veidi kadumas, sest ta lihtsalt ei suutnud uskuda, et ta päriselt seda öelnud oli.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 18, 2013 22:34:04 GMT 2
Alec oli kindel, et kui nad enda probleeme lähiajal ära ei lahenda, ei jõua see kihlus kuhugi. Kui kaua nad sellist vältimist jätkavad, kus tõukavad probleemi eemale ja tõstatavad selle uue tekkides? Lawson tõmbas käega läbi juuste ning üritas välja nuputada, kuidas saaks seda suhet veel päästa. Päris raske ülesanne. Ometi olid kirurgil siiani üsna tõsised tunded Scarleti vastu ja ta ei saanud parata, et armastas peale igasugust jama seda naist. Mees jäi kuulama, mida Scarlet rääkima hakkab. Hea, et Scar ei valeta. Wait, what? Lawson tundis, kuidas kogu viha jälle tagasi oli, petmine on petmine, sool ei ole seal vahet. Mehel lõi silme eest justkui mustaks ja ta virutas tugevalt vastu seina, jättes sinna augu (kipsplaadid for the win) ja endale marraskil nukid. Ta jalutas magamistoast välja ning läks esimesele korrusele kööki, et seal pudel vett endale sisse kallata. Ta ei suutnud praegu tüdrukule otsagi vaadata.
|
|