|
Post by Deleted on Apr 14, 2013 20:37:02 GMT 2
Emily istus Shootersis ja vaatas rahvast ümberringi, üksikuid inimesi oli väga vähe. Oh well. Emy lonksas enda kokteili, mis oli juba teine. Enne seda oli ta teinud ka kaks shotti, mis olid juba kergelt mõjuma hakanud, tekitades pähe kerge surina. Naine vaatas piljardilaua poole, päris tore oleks mõni mäng teha. Emily oli Thomast koolis täiesti ignoreerinud, kui tõesti suhelda oli vaja, siis napisõnaliselt sai see tehtud, aga muidu oli mees nagu õhk. Masendav, et tal polnud väga ühtegi kohta, kus saaks end vabalt tunda, aeg-ajalt sattusid nad ka linnas kokku ning Emily taipas, et lihtsam on käia õhtuti baarides, kuhu Thomas ei satu. OT:Ace
|
|
35-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Ace Hemingway on Apr 14, 2013 20:48:58 GMT 2
Ace oli päev otsa enda töö asju ajanud ning nüüd kavatses ta puhata ja mõned napsud teha. Shooters oli selle jaoks vägagi sobilik paik. Mees sisenes baari ning vaatas ringi. Rahvast ikka jagus. Ta suundus leti juurde ja tellis endale suure kannutäie õlut. Talle jäi silma üks väga kena naine, kuid mees ei hakanud hetkel teda tüütama minema. Naine arvaks kindlasti, et see on mingi hale katse endale tänaseks õhtuks voodikaaslane leida. Kuid sellised ei olnud Ace kavatsused. Hetkel mitte. Siiski jälgis ta silmanurgast aegajalt seda kena naist silmanurgast. Emily oli see naine, seda aga Ace ei teadnud.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 14, 2013 20:55:19 GMT 2
Emily lõpetas kokteiliga ja vaatas ringi, kuni märkas ühe mehe silmi endal. "Tahad äkki piljardit mängida?" uuris naine. Ta oli piisavalt palju joonud, et kaotanud tüüpilise arguse ning ka tervitamise. Emy suutis veel suurepäraselt kõndida ja rääkida, ta oli lihtsalt kordades sotsiaalsem. Naine kandis kitsaid musti teksaseid, musta õlapaelteta toppi ja kõige peal punast nahktagi ning punaseid kõrgeid kingi. Üldse oli ta unustanud enda jaoks selle paitüdruku stiili ja avastanud rokilikuma looki.
|
|
35-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Ace Hemingway on Apr 14, 2013 20:59:02 GMT 2
Ace oli tõsiselt üllatunud, kui ta märkas, et see sama naine oli püsti tõusnud ning teda piljaridt mängima kutsunud. Mees ajas ennast baaripukilt püsti ning noogutas, jättes näole ikka enda karmi mehe ilme. Nad sammusid piljardilaua juurde ning Ace võttis endale paraja kii. Ta sättis pallid kolmnurga sisse ära. "Alusta," ütles ta naisele sõbralikult, kuid naeratust tema näole siiski ei ilmunud.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 14, 2013 21:03:41 GMT 2
Emily võttis kii ning kui Ace tõstis üles plastikust kolmnurga, sihtis ta pisut ning lõi tugevalt ja selle löögiga saatis ta sisse triibuga kuuli, järelikult olid need Emy omad. Ta sihtis uuesti, aga seekordne löök ei andnud tulemusi. "Sinu kord," lausus naine ning toetas end vastu lauda, et jälgida, kuidas Ace'i löök õnnestub.
|
|
35-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Ace Hemingway on Apr 14, 2013 21:26:49 GMT 2
Ace rüüpas kannust õlut ning jälgis, kuidas naine kuulid teele saadab ja üks nendest ja auku veeres. "Hea," kiitis mees ning kummardus nüüd ise laua kohale, virutades kiiga korralikult vastu värvilisi kerasid. Üks ühevärviline kuul veeres auku ning Ace lõi veel korra, ka teine veeres sisse, kuid kolmanda löögiga, ei saavutanud ta midagi. Mees andis taas korra üle enda kaaslasele, ise rüüpas ta õlut. "Kuidas su nimi on?" päris ta naise käest. Sisemuses oli Ace õnnelik, et naine temaga mängis hetkel aga ta ei lasknud seda kuidagi välja paista, säilitades ikka enda tõsise oleku.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 14, 2013 21:38:51 GMT 2
Naine naeratas, kui Ace sai muudkui kuule sisse. "Skilli on," lausus Emily, hoides enda kiid käes. Lõpuks tuli uuesti tema kord ja Emily sai kohe ühe triibuga kuuli sisse. Järgmine oli kahjuks Ace'i oma, seega punkt mehele. "Emily," sõnas naine naeratusega. "Ja sina?" uuris naine vastu. Selline napp vestlus oli ka vahelduseks päris mõnus.
|
|
35-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Ace Hemingway on Apr 14, 2013 21:48:04 GMT 2
Ace lõi kiirelt ühe palli sisse ära ja järgmist ei löönud enam. "Ma olen Ace," vastas ta naisele. "Sa oled kohalik?" Mees ei tundnud veel siinset rahvast ja ta leidis, et olekski parem, kui ta kellegagi liiga lähedaseks ei saaks. Mees rüüpas taas enda jooki, kann tühjenes liigagi kiiresti. "Kas ma võin sulle joogi osta?" päris mees veel naise käest, kuna märkas, et Emily ei joonud hetkel midagi aga enne oli tal lauas joonud.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 14, 2013 21:51:18 GMT 2
"Meeldiv sinuga tutvuda, Ace," ütles naine ja jäi meest kuulama. "Jah," sõnas Emily seejärel ning mõtles, et ta ei olnud seda meest kuskil näinud, selline jääks ikka silma ka. "Ei aitäh, ma sain enda janu juba kustutatud," keeldus naine kelmika naeratusega. Ta teadis, et mõni jook veel ja siis hakkab ta väga hullult flirtima ja Ace'ile külge lööma, aga naine tahtis enda käitumist ise kontrollida, mitte lasta seda alkoholil teha.
|
|
35-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Ace Hemingway on Apr 14, 2013 21:57:01 GMT 2
Ace toetas ennast vastu piljardilauda. "Tore, ma ei olegi ühegi kohalikuga veel tutvuda jõudnud," vastas ta Emilyle. Kahju, et naine enam jooki juurde ei tahtnud aga see oli ta enda valik. Ace viipas endale küll ühe õlle juurde. "Millega sa tegeled, Emily?" päris mees, kuigi enda töö kohta ta küll infot avaldada ei kavatsenud. Aga teised ei olnud ka ilmselt samasugused nagu tema.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 14, 2013 22:17:14 GMT 2
"Nüüd siis oled," vastas Emily. Paistis, et mäng jäigi seisma, et arendada vestlust. See oligi baaride mõte, eks? "Ma olen õpetaja. Bioloogia ja geograafia on minu mängumaa," turtsatas naine. "See töö ei ole nii igav kui tundub, ausõna," lisas Emily naerdes. "Aga ise?" küsis naine vastu. Kindlasti tegeles Ace millagagi, ta oli sellise välimusega juba, et ei maga päevi kodus teleka ees maha.
|
|
35-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Ace Hemingway on Apr 14, 2013 22:57:00 GMT 2
"See ei tundu üldse igav," vastas Ace ja esimest korda tänase õhtu jooksul ilmus tema huulile pisike naeratus. Talle meenus, et kunagi oli ta enda bioloogia õpetajasse armunud olnud. See lihtsalt pani muigama. "Ma olen enamus ajast ringi reisinud ja lihtsalt äri ajanud," vastas Ace. "Alles hiljuti jõudsin siia. Aga kui sa õpetaja oled, peaksid vast mu vennapoega ja tütart ka tundma. Sam ja Ariel Hemingway?" Ace sai enda teise õlle kätte ja rüüpas sealt sõõmu. Vaevalt, et keegi kahtlustaks, et ta on mingi paha poiss, kui nad teaksid, et Ariel ja Sam on tema sugulased.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 15, 2013 19:39:40 GMT 2
Emily muigas, natuke igav tundub ikka. Kõige tüütum oli kontrolltööde hindamine, mis oli väga üksluine töö, muud ülesanded olid kordades huvitavamad. "Mis äriga tegemist on?" küsis Emily ning toetus kiile. "Ahjaa, muidugi tean," noogutas naine. Emily ei oleks isegi linna kõige suuremast kaagist praegu midagi väga hullu kahtlustanud. Kokteilid olid oma töö teinud.
|
|
35-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Ace Hemingway on Apr 16, 2013 19:51:49 GMT 2
"Ah, rohkem selline müügitöö, autod ja masinad." Jah, varastatud autod ja masinad aka relvad. Ace rüüpas veel enda õlut ja saatis vahepeal ühe palli auku, ta ei mäletanud enam, kelle kord täpsemalt oli. Siis asetas ta kii lauale. "Kas lähme istuma?!" tegi ta ettepaneku. Las keegi teine mängib nüüd seda piljardit. Juttu oli huvitavam ajada. Emily oli väga kena, ta meenutas Acele kedagi aga ta ei teadnud keda. Aga see oli selline hea tunne, nagu oleks hea mälestus.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 20, 2013 14:31:33 GMT 2
Emily nooguts. Sai aru küll. "Võiks küll," naeratas naine Ace'i pakkumise peale. Nüüd tekkis soov küll mõni jook jälle tellida ja seda vaikselt hävitada mõnuse vestluse kõrvale. "Kusjuures see on mu esimene kord Shootersis, varem polnud nagu väga asja siia. Nüüd mõtlesin, et peaksin ikka uue koha üle vaatama," vahetas Emy teemat. Mis mõtet rääkida enam nende ametitest.
|
|