22-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Ariel Hemingway on Apr 15, 2013 10:35:20 GMT 2
Arieli tuju tõusis iga noodiga, mis makist kostis. "Ära õrrita, hetkel veel on jah seljas," lausus ta mehele ja tegi taas paar kiiremt sammu. Siis aga vahetus laul ning Ari mõtles, et olekski aeg tantsimast hetkel ära minna ja natuke napsu võtta veel. "Lähme istume," tegi ta mehele ettepaneku ning kadus ise juba diivanile. Ta võttis sisse mugava asendi ning rüüpas enda siidrit. Rahvast oli veel rohkem juurde tulnud, loodetavasti ei välju see asi siin kontrolli alt aga sellele Ariel hetkel ei mõelnud. Tal oli hea tuju.
|
|
18-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kennedy Wilkins on Apr 15, 2013 15:29:55 GMT 2
Kennedy otsustas ka sellele peole minna, eelmine oli üsna tore olnud. Ta oli sinna Amariaga läinud, kes aga kiirelt kadus ning seejärel Castieliga mõnusalt aega veetnud, kuni Amaria otsis ta uuesti üles ning oli aeg lahkuda. Blondiini kaasa võtnud, vedas Kennedy ta enda tuttava juurde peole, kes elas neiuga samas kortermajas. Okei, mitte selles, kus pidu toimus, aga tavalistel tööpäevadel võis teda näha Westside'i kortermajas. "Sa ei ole mulle ikka veel öelnud, mis eelmisel korral toimus," ütles neiu ning astus ilusasse korterisse, mis pani Kennedy laialt naeratama. Fuck yeah! Tüdruk kandis musti kitsaid teksaseid ja selle peal tumesinist kampsuni ja pluusi vahepealset asja, mis eest nägi üsna tavaline välja, kuid paljastas enamuse seljast. Jalas olid tal kõrged tumesinised kingad ja vasaku käe peal palju metallist käevõrusid.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Amaria Wall on Apr 15, 2013 18:03:56 GMT 2
Jälle oli Amaria ennast kusagile peole kohale lasknud viia, kuigi ta oma iseloomu poolest üldse sedalaadi inimene ei olnud. Tegelikult, mis puutus tema iseloomu, siis oli selle kirjeldus viimasel ajal üldse kahtluse alla seatud. Tema tavaline happybubbling oli aina vähenenud ning kõik inimesed ei tundunud enam nii toredad ja lahedad ja lõbusad ja head ja mida iganes. Igatahes, väga veider värk. Vähemalt oli seekordne pidu normaalses kohas - vähemalt juttude järgi pidavat olema -, ja rahvas pidi koosnema siiski peamiselt Tree Hilli keskkooli õpilastest. Nii et pealtnäha oli kõik ohutu. Neidis astus Kennedy järel korterisse, samal ajal uudistavalt selle sisu uurides, märgates esimese asjana ühte kappi, kuhu raudselt tema mantel sobis. Seal oli juba vägagi soe olla. Võtnud enda mantli seljast, viis ta hetkeks pilgu Kay'le. "Mitte midagi ei toimunud ju..," pomises ta, sättides enda mantli kappi, kus oli vaevu mingit ruumi jäetud. Õnneks kuidagi see siiski sinna mahtus, sest enamus inimesi olid kas oma üleriided kusagile nagisse (või selle alla) visanud või siis üldse loobunud nende eemaldamisest. Nüüd jäi ta kenasti enda pealtpoolt lõhkiste helesiniste teksade ning lillakassinaka pluuse väele. Jalga jäid tal pika sääre ja kontsadega musta värvi saapad. "Sessuhtes, et.. No ma sattusin ühe kuti silme alla ja siis me veits rääkisime juttu ja nii oligi," lisas ta tagasihoidlikult juurde, minnes esikust edasi. Kas ta üldse oli Kay'le Tylerit maininud? Vist mitte.. Mitte, et see üldse vajalik oleks olnud. Ilmselt oli tüdruk seda nime juba Gossip Corneris märganud.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 15, 2013 19:34:46 GMT 2
"Kurk jääb teiseks korraks," arvas Tyler lõbusalt. "Noo, ega mul otsest plaani sind täis joota pole," arvas Tyler muiates. Ehk ainult kaudne plaan. Aga see hõlmaks seda, et ta joob ka ennast maani täis. Mis iseeenesest oli peaaegu, et täitsa legit plaan. "Teeme paar shoti?" pakkus Ty. Tal endal oli juba enne peole tulekut algus tehtud ja tore olla. Ja siis oli seal tema, kes otsustas, et ei joo väga palju, eriti enne pidu (enne pidu joomine polnud kunagi tema teema olnud, miks ometi). "Otsest plaani?" kordas Castiel kulmu kergitades. "Kaudne plaan on?" Vastuse oma küsimusele sai ta Tyleri järgmise ettepanekuga, mille peale mees kergelt õlgu kehitas, näol muie. "No miks mitte," vastas ta. Sealsamas oli ta seltskonda näinud shote tegevat, nii et miks mitte.
|
|
18-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kennedy Wilkins on Apr 15, 2013 19:56:10 GMT 2
Kennedy arust oli väljas juba piisavalt soe, et kanda vaid nahktagi, mis sokutada ühe nagi otsa. Nii, mis nüüd? "Mitte midagi ei toimunud? Ma nägin sind mingi wannabe Hollywoodi staariga tšillimas. Päikseprillid? For real?" rääkis Kennedy ja turtsatas naerma. "Spill it. On ta normaalne?" küsis Kay, lastes silmadel ringi joosta, Tree Hillist oli vähemalt kolmandik kohal, seda vähemalt tüdruk arvas. "Ja-jaa, rääkisite juttu," lausus neiu noogutusega ning hakkas korteris ringi vaatama. "Lähme kööki jooke otsima?" uuris Kennedy. Andrew juurde polnud mõtet alkoholi kaasa võtta, noormees läks selle ostmisega alati liiale.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 15, 2013 19:58:20 GMT 2
"Sa kõlad nii, nagu järgmisel hetkel enam poleks," turtsatas Alejandro naerma, kuid hetke pärast muutus mehe näoilme uuesti tõsisemaks. "Ära võta kõike tõsiselt, mida ma räägin. Ma olen juba natuke joogine," lisas ta igaks juhuks. Kui Ariel avaldas soovi istuma minna, kadusid nad teistelt tantsupõrandalt eest. Sättinud ennast diivanile neidise kõrvale istuma, pööras Alejandro näo uuesti Arile. "Mõni siin väsis ära juba?" küsis ta pisut õrritaval toonil. Temal endal oli energiat veel ülegi. Päris öö läbi ilmselt ei pidutseks, aga paar tundi kindlasti.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Amaria Wall on Apr 15, 2013 20:15:50 GMT 2
"Tal oli silm sinine," pomises Amaria, isegi teadmata, miks ta Tylerit nüüd õigustas. Aga tema arvates oli see küll piisav põhjus, miks päikeseprille ees kanda. Nojah, muidugi olid olemas ka puudrid ja värgid, mis kenasti kogu selle sinise ära kaotasid, kuid mehed olid ju nõrgema valu taluvusega kui naised, nii et ilmselgelt nad seda varianti ei kasutanud. "No.. ma ei tea. Ta on natuke veider," sõnas neidis kõhklevalt, oskamata väga midagi lisadagi. "Aga mitte selline istun-üherattalise-peal-ja-žönglöörin viisil veider, vaid pigem nagu mind-on-raske-mõista veider." Yeah, it will sum it up perfectly. Ta pööritas sõbranna nöökimise peale silmi, liikudes esikust välja. "Lähme jah," sõnas ta köögi peale, lootes, et see viib sellest teemast kõrvale. Kuna tema oli tolle Kay tuttava juures eimest korda, siis lasi ta kooliõel olla see, kes teed juhib. "Kuule, mismõttes me üldse minust räägime, räägi parem, mis sel-," ja täpselt nii kaugele Amaria oma jutuga jõudiski, sest täpselt sel hetkel jõudsid nad köögini, mille ukselävel neiu koheselt kannapöörde tegi ning Kennedy sealt kiiresti välja talutas. "Ma sain aru, et see on kooliõpilaste pidu," ütles ta tüdrukule ainult, ise juba tahtes minema joosta.
|
|
18-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kennedy Wilkins on Apr 15, 2013 20:37:07 GMT 2
"Mingi vägivaldne tüüp?" küsis Kennedy. Sinisel silmal võis olla mitmeid põhjuseis, aga ometi tuli tüdrukule pähe kõige hullem variant. "Veider? Aa, okei. Saan aru. Depressed kiddo," lausus Kay ning jõudis lõpuks kööki, kust ta aga kiirelt tagasi tõmmatu. "Ongi," sõnas neiu, saamata aru, mis koletist Amaria nägi. Vaadanud korraks tagasi, nägi ta tüdruku tantsukaaslast. "Ahsoo...Sa väldid teda?" uuris Kay. Kui tüüp oli mingisugune nõme tüüp, kes üritas enda käsi neiu riiete alla saada, võis Kennedy Amariaga terve õhtu koos veeta ja lihtsalt ühe sellise suurema girls-night-out versiooni teha.
|
|
28-aastane; Westside
16. aastane
|
Post by Tyler Leighton on Apr 15, 2013 21:27:31 GMT 2
Tyler haaras nüüd Casile ja endale shotiklaasid, et need siis üheaegselt tühendada. Pärast pitside tühjendamist muigas Ty lõbustatult ning haaras neile uued, kui seal klaase täis kallati juba. Mingi vähe valjuhäälsema lauluhäälega tüdruk aga püüdis Ty pilku ning mees jälgis, kuidas too oma sõpradega lällas ning nad siis tantsima viis. Lõbus! Seejärel tühjendas ta järgmise shotiklaasi. "Otsest plaani sind täis joota mul tõesti pole, aga kui sa peaks täis jääma võin ma süü enda peale võtta," arvas Tyler lõbusalt. Ta otsis nüüd jälle oma õllepudeli üles, et sealt mitu head sõõmu võtta. "Mõni neiu ka silma on jäänud juba?" küsis Ty pilku uksele viies ning kortsutas kergelt kulme, kui talle tundus, et tuttav blondiinitar sealt just minema lipsas. Aga võib-olla ta ainult kujutas seda ette.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Scarlet Zaxc on Apr 15, 2013 21:55:29 GMT 2
Scarlet oli alati teadnud, et Andrew ja Lola teavad ta venda ja käivad temaga samas koolis, kuid Carla kuulus kuidagi täiesti teise kategooria alla ning ta ei olnud kunagi väga palju pikemalt mõelnud, et siis teavad nad ju teda ka. Nüüd tundus see muidugi loogiline, kuid ikkagi kuidagi väga mittehoomatav. Paljajalu ringi tatsav üks Scarleti paremaid sõbrannasid ja Aleci õetütar ei kuulunud kuidagi ühte pilti. Kuid, nüüd siis kuulusid. Scarlet ei imestanud üldse, kui Lola ilma kedagi tervitamata neid varsti tantsuplatsi poole vedama hakkas ning mõtlemata pikemalt, haaras Lola ka Carla kaasa. Praegu olid nad kõik ühtemoodi tema sõbrad ja see siin oli pidu ja peol oli vaja tantsida.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Amaria Wall on Apr 16, 2013 16:57:07 GMT 2
Depressed kiddo.. Ha! Arvestades seda, kuidas Tyleril pidevalt muie näol oli, siis päris depressed ta küll olla ei saanud. Kuid see teema oli hetkeks unustatud, sest oli välja tulnud, et nende jututeema oli seal samal peol. Ta tõstis pilgu Kay'le, kui tolle küsimust kuulis. "Ei," vastas ta, mõeldes seejärel pisut. Aga mida muud kui vältimine see hetkel oli? "Või.. jah.. Ma ei teagi." Ta vaatas korra köögi ukse juurde, kuid ta oli sellest piisavalt kaugele läinud, et tema enam sisse ei näeks. "Igatahes tean ma seda, et iga kord, kui ma teda uuesti näen, tekib mul tahtmine minema joosta. Imelikud refleksid," sõnas ta kiirelt, nihkudes veidi seinale lähemale.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Ariel Hemingway on Apr 16, 2013 19:27:08 GMT 2
Ariel naeratas. "Natuke jah," tunnistas siis, "aga pidu paneme ikka edasi, eks!" Ta võttis endale laualt uue siidrti ning toeas pea vastu Alejandro õlga. "Mul on nii hea meel, et mul selline sõber, nagu sina oled," lausus ta siis tõsiselt. Esiteks olid nad viimasel ajal palju rohkem suhtlema hakanud ja see seksivärk oli ka neil väga hea. Kuid siiski, Ariel tundis, et ta ei armasta Alet nii nagu peaks see päris armastus olema, kuid ta armastas teda nagu sõpra.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Samuel Hemingway on Apr 16, 2013 19:58:23 GMT 2
Freya kehitas kergelt õlgu. "Ma võin vahel üllatada tead. Tegelikult ma mõtlesin, et see teeks mulle head kui ma oma vabal päeval ise vahelduseks purju jääksin ja suhtleksin ning ei peaks üle leti vaatama, kuidas teised seda teevad," lausus britt muiates. "Pealegi peaksin ma veidi tegelema tutvuste sebimisega." Cheri vaatas enda ümber ringi, et leida omale miskit juua ning otsustas, siis võtta algatuseks ühe purgikese mille sisuks oli õlu. Samas sättis ta oma silmad ka viskile, mida ta kohe kindlasti hiljem mekkida kavatses. "Kes siin üldse seda pidu korraldab?" küsis neidis Samuelilt, kes arvatavasti teadis sealsest rahvast rohkem kui tema. Mööda tatsas ka brünett tütarlaps, kes tundus väga lõbusas meeleolus olevat. Selle peale Frey vaid muigas kergelt. Samuel kaanis enda jooki, tema eesmärk oli ennast täna purju juua. Jo'd ei olnud ja Sam oli kurb ja samas vihane, ning ta leidis, et tal on õigus teiste naistega ka pidu panna. "Andrew," vastas ta Freya küsimusele, et kes pidu korraldab. Andy oli Sami tiimikaaslane. "Tule, lähme tuppa, seal saad kindlasti kellegagi tuttavaks," lisas Sam siis ja võttis Freya käest kinni, vedades teda köögist minema, ise juba tuikudes.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Freya C. Savage on Apr 16, 2013 20:14:14 GMT 2
Freya noogutas ebamääraselt, kuna ega see nimi talle palju juurde just ei andnud, aga no kui keegi sellenimelist hüüdis ja keegi sellele reageeris, siis oli võimalus, et too oligi peo host. Selle õhtu eesmärkideks olid neiul leida veidi tutvusi ja ka end täis juua ja lõbutseda. Polnudki väga saanud seda teha sellest ajast kui ta Tree Hill'i kolis. Ceridwen hoidis Sam'i käest kindlalt kinni, et jumala eest mitte ära kaduda ning järgnes noormehele, kuhu iganes poole too läks, tundes end natuke liiga kainena Sam'i tuikumise kõrval. "Tehakse siin kandis tihti selliseid pidusid w?" uuris Cheri muiates ja vaadates rahvast nende ümber. Enamik tundusid olevat kusagil täisealise ja alaealise vahel olevad jõukad ja happy-go-lucky noored.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Andrew P. Pyle on Apr 16, 2013 20:26:15 GMT 2
Selle aja jooksul, mil kutt oma tekiilashottidega jändas, oli katusekorter silmini rahvast täis kerkinud, mille peale newkidi suunurgad kena meetri jagu kõrgemale tõusid, sest maaaan.. varsti pasundab sellest terve Gossip Corner, mis tähendab seda, et temast oli vist üsna pea saams see 'lambikas aga khuul uustulnuk, kes hostis enda pool maailma faking lahedaima katusekorteripeo'. Too soon? Sest well.. tegelikult oli phaty alles hoogu sisse saamas, a samas kui palju nüüd ikka sellised oosumeid katusekortereid Eastsidel leidub, kus keskkooliealised noored yololt oma pepud otsast reivida saavad, tümm kakskümmend neli tundi täiel võimsusel üürgamas ja kange ning kallis alkohol igasse ilmakaarde lendamas (since Andrew oli terve külmkapi sellist kraami täis ostnud). Lisaks oli hostil üsna pohhui, kui keegi aelemise käigus mõne klaasi ära lõhkus või vetsu roopi pani või nurgas narkotsi süstis või tema toas ameles. Nii või naa oli tegu tema richbitchist papsi koduga, kellel iga päev isiklik koristaja kõik lambipealsed ja vaibaalused läbi käis, niiet.. elagu!
(Hetkel veel) adekvaatses seisundis olev Andy otsustas, et lükkab selleks õhtuks tekiila kõrvale ja jätkab hoopis oma ligi viissada dollarit plekkiva Dom Perignon'iga, mida ümbritses väga richkid'ilik kuldne ümbris ja seda jizzi oli pudelis tervelt üks koma viis liitrit. Kutt oli just külmkapist jumaliku pudelikese välja tõmmanud, kui kellegi peenikeste näpukeste abil noorukit tantsuplatsile veeti. Rape! Phil üritas viimasel hetkel ka Carla endaga kaasa haarata, ent noorukit tiriv naiskurat oli liiga kiire. Kuhugi kaugustesse tema sõbrants siiski maha ei jäänud, sest good girl Scarlet oli C siiski kaasa tõmmanud. Kuna tegelikult otseselt korteris ju mingit diskopõrandat ei olnud, peatusid noored lihtsalt seal, kus neid ümbritsevad tsikid oma poolpaljast kanni hööritasid ja kutid niisama muheda näoga ühele ja teisele poole tammusid. Andrew kooris endalt musta nahktagi seljast, viskas selle kus see ja teine ning jäi siis vaid oma must-valge triibulise t-särgi väele, jalas endiselt tumedad teksased ja pruunikast samssnahast kingad. Noh, selline tüüpiline kergelt douchebagilik stailoboy välimus. Phil lükkas pauguga Perignon'ilt korgi maha, lastes vahutaval šampanjal mööda enda, Lollapolla ja teiste tsikkide kehasid alla voolata. ''Kas pidu saab või pidu saab?!''
|
|