|
Post by Deleted on Apr 14, 2013 16:35:30 GMT 2
Kuna üks Tree Hill High' õpetajatest oli haigeks jäänud, sai Tanya ise oma tunnid ettepoole tõsta, et õpilased ka siis varem koju saaksid ja nii oli ka naise enda tööpäev täna lühem. Kuskil natuke peale kella kahte jõudis Marian lõpuks ning hingas kergendatult, kui nägi, et abikaasa polnudki veel koju jõudnud. Marina oli lasteaias ning Heathi hoidis seni üks Tanya sõbranna, kes varsti pärast naise kojujõudmist ka lahkus. Lõunasöök oli Heathil veel saamata ja nii tõstis Tanya poja söötmistoolile ning tegi talle pudru valmis, millel veidi jahtuda lasi ja seejärel seda lapsele andma hakkas. Laps toidetud, sai tema magama panna ja siis hakkas naine kohvi tegema, kuna Lucien pidi ka täna tema juurde jõudma.
OT: Lucien!
|
|
23-aastane
Visitor
I don't know who I really am.
|
|
|
Post by Lucien E. Northrop on Apr 14, 2013 16:52:59 GMT 2
Luce oli juba eelmise nädala alguses Tanyale helistanud ning teatanud, et tuleb Tree Hillist läbi. Viimane kord juhtus ta siia ikka päris mitu kuud tagasi, kuigi Skype'i kaudu suhtles noormees oma õega palju tihedamalt. Praegu sai ta jääda paariks päevaks - laupäevaks ja pühapäevaks -, kuid uue nädala alguseks pidi mees jälle New Yorki tagasi minema. Mis puutus Lucieni eluolusse, oli kõik nagu ennegi. Lucien ei teadnud ise ka, miks ta elas, kuid ta lihtsalt tegi seda. Suitsiid oleks allaandmine, aga tema ei andnud alla. Mitte kunagi enam. Jõudnud õe perekonnale kuuluva maja juurde, vajutas kutt uksekellanuppu ning jäi ootama. Seljas kandis Luce endale tavapärast musta nahktagi, jalas musti teksasid ning sama sünget värvi tenniseid. Mehe silmi varjasid päikeseprillid. Mida vähem tähelepanu, seda parem.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 14, 2013 17:02:06 GMT 2
Mida Tanya venna külaskäigu juures kartis, oligi see, et Callum teeb sellest jälle hullu draama. Praegugi on juba nii, et mees ei lase Tanyal ühegi teise mehega suhelda ja see polnud naise arust enam normaalne. Ta üritas küll abikaasale selgeks teha, et need on ainult sõbrad, aga sellegipoolest mees ei kuulanud teda. Hea, et ta praegugi ära oli, aga samas...Luce'iga ei ole kõik korras ja Callum ka venna visiiti ilmselt eriti hästi ei suhtuks. Kui need kaks kaklema peaksid minema, siis ei tahtnud Tanya teadagi, mis saab. Tapavad veel teineteist ära. Marian oli vaevalt saanud tassidesse kohvi valatud, kui uksekell helises. Asetanud need lauale, läkski naine ust avama. "Astu edasi, Lucien," sõnas ta ning astus natuke eemale, et vend sisse lasta. Kui Lucien tuppa tuli, kinkis Tanya vennale ka ühe sooja kallistuse. "Tunne end kui kodus. Ja ma tegin kohvi," lausus Marian ning vaadanud veel vennale otsa, jalutas ta ise kööki.
|
|
23-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Lucien E. Northrop on Apr 14, 2013 18:57:54 GMT 2
Lucien ei sallinud oma õe abikaasat. See on ka üks põhjustest, miks ta sattus Tree Hilli nii harva. Nende läbisaamine Callumiga polnud kunagi kiita olnud ning oli sedagi juhtunud, et läheb kähmluseks. Tänane tulek sai õnneks hästi ajastatud. Kui õde talle ukse lahti tegi, astus Lucien esikusse. "Hei. Kuidas läheb?" tervitas mees Mariani. Praegu tundis ta ennast piisavalt hästi, mis tähendas, et järgmist 'hoogu' ilmselt niipea tulemas pole. "Tass kohvi kuluks ära küll," kommenteeris Luce, võttis jaki seljast ja riputas selle nagisse. Samuti eemaldas ta oma jalanõud, enne kui koridorist kaugemale astus. Jõudnud õe juurde kööki, võttis noormees laua taga istet. "Niisiis, räägi mulle, mis vahepeal juhtunud on," palus ta Tanyalt väikest ülevaadet naise elust. Skype'is nad tavaliselt väga isiklikke teemasid ei aruta.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 14, 2013 19:24:31 GMT 2
Kui Lucieni ja Callumi vahel läkski kähmluseks, oli Tanya tavaliselt see, kes mehi lahutada üritas ja selle käigus ka ise võis viga saada. Õnneks pole midagi väga hullu juhtunud ning armidest on naine siiani suutnud hoiduda, ehkki sinikateta ta pääsenud ei ole. Märganud Lucieni peas päikeseprille, ilmus Tanya näole muie ning ta eemaldas need tasakesi venna silmade eest. "Mulle võid ikka oma ilusaid silmi näidata," lausus ta ning pistis prillid venna pihku. Kui mees kööki läks ja seal istet võttis, tegi seda ka Tanya ning viis oma šokolaadipruunide silmade pilgu vennale. "Mis mul ikka juhtuda sai," kehitas Marian õlgu, segades lusikaga samal ajal oma auravat kohvi. "Mul on tunne, et ma ei taha enam kodus olla, kui Callum siin on. Ta ainult alandab ja ahistab mind," rääkis naine. Keeruline olukord küll, aga Tanya arvas, et lahutus võib tema lastele samamoodi mõjuda nagu Lucienile ja et vanemaks saades võib see neilegi oma jälje jätta.
|
|
23-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Lucien E. Northrop on Apr 14, 2013 20:17:10 GMT 2
Kui keegi ta tõeliselt endast välja ajab, ei suuda Lucien enda tegude eest vastutada. Nii võiski juhtuda, et Tanya teda ja Callumit lahutades mõne vopsu saab, kuid nende mõlema õnneks on naine alati terve nahaga pääsenud, seega oli parem, kui Luce ja Callum omavahel kokku ei puutu. Kui Tanya tema päikeseprillid eemaldas, turtsatas Lucien naerma. Õige jah, siin toas polnud tal vaja end kellegi eest varjata. "Vaata, et sa need mulle pärast ikka tagasi annad," muigas Luce. Tema ise võis ju kogemata ära unustada. Lucien tundis end tumedaid prille kandes kindlamalt kui muidu. Kuulanud õe juttu, nihutas Lucien kohvitassi endale pisut lähemale. Joomiseks oli see siiski veel liiga tuline. "Jäta ta maha. Mitu korda ma pean seda sulle ütlema?" kortsutas Lucien kulmu. Ta oli rohkem kui korra soovitanud õel see tõbras maha jätta, kuid siiani ei ole Tanya oma venda kuulanud. Kui naine aga kavatseb ise ennast piinata ja sellist elu jätkata, ei saa Luce midagi teha. Isegi kui ta tüübiga pisut 'arveid õiendaks', tuleks sellest lõpuks rohkem kahju kui kasu.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 14, 2013 20:24:39 GMT 2
Tanya ise ka lootis, et Callum veel koju ei tule, kuigi mees pidi töölt vabanedes Marina lasteaiast ära tooma. Noh, vähemalt oli see hea, et ta oma lastega läbi sai. Kuidagimoodi. Kuigi lapsedki pidid kuulma seda, kuidas mees nende emaga rääkis. "Tead, sa näed välja nagu mõrvar, kui sa kogu aeg nendega käid," muigas Tanya. Lucien võikski oma ilusaid pruune silmi ju rohkem näidata. Tõstnud kohvitassi oma huultele ja sealt tasakesi lonksates kuulas Marian venna juttu ning neid sõnu kuuldes muutus naise ilme tõsiseks. "Lucien, mul on lapsed," lausus naine. Hea jah öelda, jäta maha.
|
|
23-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Lucien E. Northrop on Apr 14, 2013 20:49:53 GMT 2
Tanya sõnad ei üllatanud Luce'i. Õde oli seda ennegi öelnud, kuid sellele vaatamata jätkas Lucien ikka nende prillide kandmist. Kui päikesest aga mingit märki polnud, jättis ta päikeseprillid siiski koju. "Kõikidel on ju õigus oma arvamusele. Mis mul sellest," laiutas noormees käsi. Kui mõni peab teda mõrvariks, siis edu sellega. Luce'i ei huvitanud, mida mõni suvakas temast mõtleb. Olles veendunud, et kohv kannatab nüüd joomist, võttis mees tassi kätte ning lonksas pisut kuuma jooki. "Ma tean. Aga sa ei saa ju ometi kõik need aastad kannatada, kuni lapsed täisealisteks saavad. See tõbras ei saa sulle õnnelikku ja elamisväärset elu keelata," vaidles Lucien vastu, olles täiesti kindel, et just nimelt temal on õigus.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 15, 2013 9:09:39 GMT 2
Tanya ei saanud üldse aru, miks Lucien neid päikeseprille kogu aeg kandma peab. Samas tegi talle venna vaimne seisund vahepeal ka muret, kuid naisel polnud aimugi, et kutt enam oma rohtusid ka ei võta. See oli ilmselt midagi, mida Lucien talle lihtsalt ei rääkinud. "Sa ei mõista," sõnas Tanya, soovimata sel teemal rohkem rääkida. "Parem räägi, kuidas sul endal läheb," uuris naine.
|
|
23-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Lucien E. Northrop on Apr 15, 2013 20:15:58 GMT 2
Luce ei saanud Tanyale rääkida, et ta rohtude võtmise lõpetas. Tanyale see kindlasti ei meeldiks. Lucien oli aga täiesti veendunud, et tema pole mingi psühho ega vaja ka antidepressante. Et reaalsus sootuks vastupidine oli, seda ta endale tunnistada ei kavatsenudki. "Ma mõistan sind paremini kui keegi teine. Ära parem seleta midagi," ei jäänud Luce ikka õega nõusse, kuid ta ei hakanud siiski rohkem torkima. Kuulnud õe küsimust, võttis Luce endale pisut aega mõtlemiseks, enne kui vastas. "Suurepäraselt. Me leidsin ühe huvitava persooni, kellest lähiajal kindlasti mahlaka artikli saab. Tuleb mu edaspidisele karjäärile ainult kasuks," rääkis Lucien ühest enda plaanist.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 15, 2013 20:36:20 GMT 2
Ega Tanyagi arvanud, et Lucien psühho on, kuid oli ju ilmselge, et mehega pole kõik korras. Tanya tõesti muretses Lucieni vaimse seisundi pärast, sest kunagi võinud ju sedagi ette teada, millal tal jälle hoog peaks tulema. Lucieni sõnade peale raputas Tanya lihtsalt pead. Ei mõista ta midagi. Mida Lucien teeks, kui tal oleks selline naine ja kaks väikest last? "Ohoo," sõnas Tanya huvitunult, kui Lucieni kuulas. "Kas ma võin teada, kellega on tegu?" uuris ta.
|
|
23-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Lucien E. Northrop on Apr 15, 2013 21:39:23 GMT 2
Kui Tanya keeldus sel teemal edasi rääkimast, ei saanud Lucien teda ju ometi sundida. Tegelikult oleks Lucienil veel üht-teist seletada, aga eks tuli need mõtted endale jätta. Vähemalt praegu küll. Kui Luce'il oleks taoline naine ja lapsed, oleks ta ilmselt naise ise hulluks ajanud, nii et too jookseks enne minema, saba seljas - pole probleemi. Mehe näole ilmus rahulolev irve, kui Tanya küsis, kellega tegu on. "Megan Whitely. Üks modell, kes Tree Hillis päris korraliku skandaali korraldas. Kindlasti on tal veel üht-teist varjata ja selle üritangi lähiajal välja uurida," rääkis Lucien.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 16, 2013 11:02:52 GMT 2
Luce võis ju ebastabiilne olla, aga Tanyat tal hulluks ajada ei õnnestunud. Noh, samas Tanya oli stabiilsem ja võttis kõike hästi rahulikult ja teine asi oli veel see, et nende suhe oli väga usalduslik. Muidugi ei saanud siis ta oma õde ju hulluks ajada. Oleks ta siis 24/7 mingi ullike, siis veel. "Jah, ta ründas ühte mu õpilast," noogutas Tanya. Ta sai suurepäraselt aru, kellest Lucien rääkis ning see, keda too modell rünnanud oli, oli üks Tree Hill High Senioritest. "Aga edu sulle sellega," naeratas Tanya ning lonksas oma kuuma kohvi.
|
|
23-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Lucien E. Northrop on Apr 20, 2013 0:00:35 GMT 2
Ega Lucienil polnudki tegelikult kavas kedagi hulluks ajada. Ta ei olnud üldiselt eriti pahatahtlik - vähemalt mitte oma õega. Nii palju Luce ikka oma käitumist kontrollis. Kui Tanya väitis, et teab, kellest mees rääkis, ei olnudki Luce väga üllatunud. Kuna Tree Hill on nii väike, siis on tõenäoline, et neid teadjaid on ikka korralikult. "Mul on vaja ainult seda, et ta tunnistaks oma tegu. Samuti võiks sinu õpilast natuke küsitleda - saaks vinge artikli," rääkis noormees oma edasistest plaanidest. Kui õde talle edu soovis, naeratas Luce korraks ning asus siis enda kohvi kallale, mis oli vahepeal ehk õige natuke jahtunud.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 20, 2013 10:52:29 GMT 2
Esiteks on Tree Hill väike ja teiseks peab keegi mingisugust kõmulehte, kus ikka kõigest üsna mahlakalt räägitakse. Siiski vaatas Tanya seda lehte üsna kriitilise pilguga, sest mitte kõik, millest seal räägitakse, ei pruugi tõsi olla. Või noh, miks peakski keegi oma nina teiste eludesse toppima, aga nagu näha, on mõni ikka üleliia uudishimulik ja peab oma avastustest kohe nii avalikult rääkima ka. "Kui sa teda küsitleda tahad, siis on sul kõigepealt tema nõusolekut vaja. Aga ma võin muidu teie kohtumise küll korraldada, kui sa just ise teda üles ei otsi. Aga arvesta sellega, et võib-olla ta ei tahagi sellest rääkida ja siis jääb sul intervjuu ka saamata," lausus Tanya. Tegelikult sai naine tütarlapsest aru ka, kui ta ei tahagi sellest rääkida, mis temaga juhtus.
|
|