|
Post by Deleted on Apr 12, 2013 15:23:39 GMT 2
Ainus põhjendus, millega Yvonne oskaks enda käitumist seletada, sisaldas ergutustüdrukuid ja nende mõju talle, sest kui ta oleks täielikult olnud tema ise, poleks ta millelgi sellisel sündida lasknud. Gossip Corneris seisev võis olla liiga dramaatiliselt kirjutatud, aga see mõjus ja tõi ta maa peale - tore küll, et Daniela jutt talle ei mõjunud, mingi veebiveeru oma küll. Pealegi tekitas Ivys muret see diileriosa Stefanit puudutavas lõigus - noormees ei kavatse ju ometi...? Niisama Stefani juurde tormata ta siiski ei saanud, vaid püüdis välja mõelda, kuidas ja mida kutile öelda, et lepitust otsida, võttis lõpuks ühel ilusal päeval jalad selga ja läks Kusterbeckide ukse taha lootusega, et Stefan on kodus. Vajutanud uksekella, jäi neiu ootama. outfit + nahktagi + pika säärega madala kontsaga saapad
|
|
22-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Stefan Kusterbeck on Apr 12, 2013 15:34:44 GMT 2
Stefan oli plaaninud täna terve päeva kodust eemal olla, nagu ta seda umbes viimased pool aastat teinud on. Ta käis kodus vaid magamas, pesemas ja hommikust söömas. Kui ta täna esikus tagi selga pani, helises uksekell. Tema väikesele õele pidi täna sõbranna külla tulema, ilmselt tema. Ta ei kahelnudk selles sel hetkel, kui ukse avas. "Ivy on oma to..," alustas ta juttu, kuid tema süda jättis löögi vahele, kui ta nägi, et tegu ei olegi tema õe sõbrannaga. "Mida sa tahad?" küsis Stefan külmalt. Nii palju siis viisakast ja justkui mõnest vanast armastusfilmist pärit härrasmehest.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 12, 2013 16:06:36 GMT 2
Kui uks avanes, lasi Yvonne kiirelt peas läbi kõik need read, mida ta tahaks Stefanile öelda lootusega, et noormees talle andestab, kuigi see lootus oli õhkõrn - ning suutis kõik hetkega ära unustada, kui kuti häält enda hüüdnime lausumas kuulis. Aga see ei olnud ilmselgelt mõeldud talle, otsustades Stefani ilme põhjal, mis noormehe näole tekkis, kui see ta ära tundis. Kuigi neiu polnud oodanud mingit sülelemist ja värki, kohkus ta Stefani hääletoonist pisut. Kutil oli täiesti õigus niimoodi käituda."Ma tahtsin sinuga rääkida," vastas Ivy ettevaatlikult, piieldes Stefanit. Võib ikka parajalt veider olla küll, et tal järsku nooruki käekäigu vastu huvi tekkis.
|
|
22-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Stefan Kusterbeck on Apr 12, 2013 16:17:20 GMT 2
V�i et tema tahab r��kida. P�rast kogu seda ignoreerimist ja pildilt kadumist, tahab tema r��kida. Miks? Et vaikselt paranenud haava lahti rebida? Mille jaoks? Misiganes neiu eesm�rgiks ka polnud, huvitas Stefanit, mida Yvonne'il �elda on, sest see peaks t�hendama vastust Stefanit piinavale k�simusele - miks Ivy teda v�ltis? Nad olid paar siiski. V�i kas olid? Stefan l�kkas ukse lahti ja lasi Ivyl esikusse astuda. "R��gime elutoas," lausus ta siis ja sulges ukse. Elutuba lihtsalt oli ainus ruum hetkel, mida Yvonne ilmselt �mber paigutama ei taha hakata.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 12, 2013 17:01:10 GMT 2
Kui Stefan tal sisse astuda lasi, Yvonne seda kohe ka tegi ja tõmbas saapad jalast, jättes tagi selga ainult sellise erandiga, et tõmbas selle luku lahti. Ta oli arvamusel, et kaua ta siin viibima ei pea, nii et üleriideid sel määral seljast ära võtta polnud mõtet. Elutuppa astunud, veendus neiu, et ruum oli hästi valitud, sest siin polnud esmapilgul midagi, mis teda häirima võiks hakata. See tuletas meelde tema esimese viibimise siin majas... oh seda kohmetust. Ivy sättis end diivanile istuma ja pani kaasa võetud koti endale sülle, et seejärel oma hallide silmade pilk noorukile pöörata.
|
|
22-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Stefan Kusterbeck on Apr 12, 2013 17:11:25 GMT 2
Stefan võttis enda tagi uuesti seljast ära ja riputas varna. Kuna Ivy oma tagi ainult eest lahti tegi, võis Steff oletada, et jutuajamine jääb lühikeseks. Neiu järel elutuppa astunud, võttis Stefan tugitooli käetoel istet ning vaatas Yvonne'ile otsa. "Ma kuulan," lausus Stefan, mis kõlas pigem nii, et ütle, mis sul öelda on ja lase jalga. Võiks arvata, et Stefani tunded Ivy vastu on kadunud, kuid tegelikult oli sellest asi väga kaugel. Kas Ivy tuli ütlema, et läheb nüüd Poola tagasi ja tuli lihtsalt hüvasti jätma? Milleks hüvasti jätta? Kui ta tahtis orbiidilt kaduda, siis milleks end veel viimast korda ilmutada? Mida Ivy tegelikult tahab?
|
|
|
Post by Deleted on Apr 13, 2013 17:54:12 GMT 2
Tagasi Poolasse ei lähe ta veel niipea, kooli oli veel hea poolteist kuud... kuigi äraminek oleks ilmselt kõige parem lahendus. Aga ta ei saanud sellisele võimalusele vett peale tõmmata lihtsalt mingi kuti pärast. Ta sai üritada Stefaniga suhteid siluda. "Tahtsin vabandust paluda," lausus Yvonne, kui oli sügavalt sisse hinganud, "aga vabandusest jääb ilmselt väheks." "Ma ei tea, mida mõtlesin" oleks nii mannetu vabandus, kuigi ta ei saanud isegi aru, mis tal täpselt arus oli olnud. "Et ma sinuga suhtlemise päevapealt katki jätsin, oli minust väga vale ja ma sain sellest lõpuks aru... Lihtsalt... Palun ära mingi minusuguse pärast mingi lollusega hakkama saa!" jõudis neiu lõpuks mõtteni, mis ta "äratanud" oli, nimelt GC-s kajastatuni.
|
|
22-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Stefan Kusterbeck on Apr 15, 2013 11:47:01 GMT 2
Stefan ristas käed rinnal. "On see kõik?" küsis kutt siis. Sest no, kui on, siis hakaku astuma juba. Mida Stefan selle vabandusega teeb? Jah, ta oleks peaaegu Ivy pärast end lollustesse mässinud, aga oli ta tol hetkel liiga vähe joonud või tal reaalselt ongi mõistust, igatahes ta seda ei teinud. Ta ei saanud küll täpselt aru, mida Dom talle pakkus, aga see oli piisavalt arusaadav, et lugeda see kehvaks diiliks ja mitte kampa lüüa. Isegi mitte sellepärast, et üks kena poolatar ta südame puruks trampis.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 20, 2013 16:59:18 GMT 2
Kui ta nutma hakkaks, kas see töötaks? Ta teadis, et enamik mehi ei oska kuidagi toimida, kui naine nutab, aga polnud ise seda kunagi katsetanud... kuigi kui arvestada Stefani praegust suhtumist temasse - täiesti õigustatud suhtumist -, siis ei pruugi mingi blondi silmavesi talle mõjuda. "Ma lihtsalt..." alustas Yvonne, kuid ei osanud oma lauset jätkata ja vaatas Stefanile oma peksasaanud kutsika pilguga otsa, püüdes leida sõnu, mis mingi ime läbi kuti leebuma paneks. Ta tundis end nii nõmedalt, soovides võimalust aega tagasi keerata, aga mida ei saa, seda ei saa. Võis vaid loota, et Stefan saab aru, et tema sai aru, kui valesti ta käitus. "Ma lootsin, et me saame uuesti alustada..." katsetas neiu uuesti rääkimist. "Aga kui see kõne allagi ei tule, siis mulle piisab sellest, kui sa mulle vähemalt andeks annad, ja ma lähen ära." Jah, sellist asja antakse kindlasti andeks.
|
|
22-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Stefan Kusterbeck on May 2, 2013 11:03:06 GMT 2
"Uuesti alustada?" küsis Stefan. Ivy vahetusaasta saab üsna kohe läbi. Kaua ta on veel Tree Hillis. Kuu? Kaks? "Nii ongi, et sa tuled mu ellu tagasi, lased mul uuesti armuda, siis vilistad selle peale ja nüüd, kui sa jälle lahkumas oled, tuled vabandust paluma, lootes, et saaksime uuesti alustada?" Täiesti uskumatu. "Milleks? Et sa tagasi koju minemisega mu südame veel korra murraksid?" Steff soovis, et ta poleks tahtnud Yvonne'ga kokku saada, kui kuulis, et ta Tree Hillis on. Noormees triikis hetkeks kätega nägu ja viis siis pilgu naisele tagasi. Stefan mõistis, et Ivy sai aru, kui valesti ta käitus. Ent siiski tundub see kõik tema jaoks liiga valusa hoobina. Steff tõusis püsti, astus paar sammu naise suunas ning tõmbas ta siis oma embusse. "Ma armastan sind, Yvonne," lausus Stefan need sõnad, mida oli ta siiani lausunud vaid kolmele inimesele - emale, õele ning siit ilmast lahkunud isale. Ivy aga tahtis andestust.
|
|