|
Post by Deleted on Apr 9, 2013 21:55:38 GMT 2
Reyna turtsatas kergelt. "Usaldate mind pimesi? Vaat et valin midagi jõledat ja siis sööte putru, mille ise keetsite," sõnas ta muige saatel, et seejärel oma pilgu menüüle suunata. Pakutavast assortiist valis ta välja ühe seti, milles oli erinevaid makisid ja muidki käkke, mille nimesid ta ei teadnud, ning naasis jookide valimise juurde. "Ma just mõtlesin, et teeme ühed ploomiveinid - tähtis õhtu ikkagi," vedas neiu moka vingu, "alaealisi meil siin ju pole." Viimast öeldes vidutas ta kergelt silmi, suu endiselt muigvel, ja takseeris lauasistujaid, iseäranis muskat, kuigi seda vaid Roxie kallal nokkimiseks, sest teadis, et tema naine on täisealine. Seda aga, et Lucas seda teps mitte pole, ta ei teadnud. "Aga kui tee, siis alustakski ehk teega - kõigile? Sest seda pakutakse tavaliselt mingite hirmus pepside kannudega, kus on seda teed hirmus palju sees." Just siis ilmus nende laua juurde teenindaja, kes küsis, kas nad on oma valiku teinud. Andnud nende tellimuse - valitud sushi seti ja tavalise kannutäie rohelise tee - edasi, saatis Rey lahkuvat teenindajat pilguga ja pöördus taas laudkonna poole, hakates vaikselt, aga piisavalt kuuldavalt leelotama: "Oscar and Lucas sitting on a tree, k-i-s-s-i-n-g..." Muska oli talle öelnud, et ta end vaos hoiaks, ja ta üritas, aga kuulge.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 9, 2013 22:22:05 GMT 2
"Vaevalt sa mul mingit saasta süüa laseksid," lausus Roxy, saates enda muskale ühe imelise kutsikanäo, mis teda alati aidanud on. No vaata neid ilusaid suuri siniseid silmi. Kes saaks nende vastu? Hmm....vein oleks ilmselt hea, aga hetkel jääb Maxin siiski enda tee juurde. Saab kere soojaks, siis võib ju isegi veini võtta, kui teistel ka soovi on. "Mida?" turtsatas tüdruk, kui Reyna teda veidral pilgul vaatas nagu oleks neiu alakas. Looda sa. "Tead, Lucas ja Oscar, ärge pange teda tähele. Ta ongi selline...veidrik vahepeal," muigas Roxanne ja togis küünarnukiga enda kallikest, kes vahepeal nii lootuestult lapsik võis olla. Tüübid tundusid niigi pinges. Eriti üks neist. Seega pole vaja neis veel ebamugavust ka tekitada. Muidugi oleneb, mis tüüpi poisid nad on. Mõni saaks aru ja naeraks kaasa ilmselt. "Ma arvan, et sulle küll veini pole vaja, sest sa oled niigi ülemeelik," arvas neiu.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 10, 2013 14:30:08 GMT 2
Ausalt öeldes ei olnud Lucasel mingit eelistust, mida tellida, ja seda ta ka ütles, kui Reyna oma arvamust avaldanud oli. Kui Senior aga alaealisi mainis ja kogu laudkonda kullipilgul põrnitses, ei hakanud ta reageerima - ärme nüüd tee nägu, et oleme inglikesed, kes pole kordagi varem oma 17 eluaasta jooksul alkoholi joonud. Pealegi oli tal täiseani napp kuu aega, keegi teda sellepärast ära lintšima ei hakka, kui ta praegu selle veini telliks. Samas polnud teevalik ka väga halb, nii et noormees otsustas oodata, kuni tee on lauas ja otsakorral ning Reyna loodetavasti sellest ploomiveinist veel juttu teeb. Teenindaja tuli ja võttis nende tellimused ning ei vaadanudki neid väga imeliku pilguga, mis tekitas Luke'is tunde, et ehk isegi saab nii... kuni Reyna oma väikese laulukesega alustas, mille peale ta kergelt näost õhetama hakkas ning pilgu Oscarile pööras. Nii veider oli, kui vabalt Senior ja tema tüdruk nende juuresolekul käitusid, nagu oleks see, et ta mingi kutiga käib, täiesti tavaline ja ühiskonna poolt üles tõstetud pöidlaid teeninud asi.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 10, 2013 22:05:04 GMT 2
Mida rohkem aeg edasi läks, seda kindlamalt hakkas Oscar end ka tundma. Ta nägi, et ei ole mingit põhjust nii näga pabistada. Istusid nad ju kahe omasugusega ühes lauas, mitte ei jalutanud rongkäigus, vikekaarelipud lehvimas. Kuulnud Reyna laulukest, pärast mida Lucase pilk talle pöördus, turtsatas Oscar ilmselt kõikide teiste üllatuseks hoopis naerma. See kõlas ju nii koomiliselt. Asetanud oma käe rahustavalt Luke'i õlale, suunas Oz pilgu Reynale, kes oli toreda 'naljaga' lagedale tulnud. Roxanne'i kommentaari peale noormees vaid noogutas korraks, kuid peagi tuli ta hoopis parema idee peale. "Reyna and Roxanne... touching on the BEEEED," leiutas Oz kiiresti ühe uue viisijupi, rõhutades hoolega seda viimast sõna. Mingisugust piinlikkust temast küll ei õhkunud. Nüüd tuli ainult lootma jätta, et Lucas sellest väga ära ei kohku, mida tüdrukutest küll Ozzie arvates uskuda ei saaks.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 10, 2013 22:46:20 GMT 2
Muidugi, ta oli veidrik ja selle üle uhke, aga kogu aeg kõigest lõbu ära võtta ka ju ei saanud. Kui keegi teine ei naernud, tegi seda tema, tegemata välja halvakspanevatest pilkudest. Muul moel poleks ta ju nii kaua "elus püsinud". Oscari laulev vastus tõi Reyna näole lõbusa naeratuse, kui ta muska poole vaadates kulme üles-alla liigutas. "Stating the obvious, try something else instead," leelotas neiu vastuseks, kasutades sama rütmi ja nännutavat viisi, mis liisusalmile originaalis anti. Hetk hiljem saabus ka teenindaja, kaasas kandik kannu ja väikeste tassidega, mis küll aasiapärased ei olnud - pigem kõige tüüpilisemad kõrvadega anumad -, aga ajasid asja ära. Kann oli soe, veendus Rey, kui oli käe sirutanud ja kannu rasket kaant puudutanud. Anum isegi oli päris raske, aga ta ei hakanud mehi paluma, vaid võttis kannusangast ja kallas kõigi tassid pruunikasrohelist vedelikku täis.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 15, 2013 20:27:51 GMT 2
Oscar mõtles korraks, et tüdrukud solvuvad selle peale, mida ta ütles, aga see naeratus Reyna näol näitas hoopis vastupidist. Küll aga ei osanud tüüp Roxanne'i olekust midagi välja lugeda. Ozziel polnud kavaski neid mõnitada ega midagi taolist. Piisas ka sellest, kuidas teda ennast vahel mõnitati. Ja nüüd ka Lucast mingil määral. Reyna vastus tõi Oscari näole väikese kavala muige, aga noormees otsustas, et ei hakka parem midagi mahlakamat välja mõtlema, kuna selles ei saaks enam keegi kindel olla, kuhu see vestlus välja jõuaks. Hoopis parem idee tundus olevat teemavahetus. "Olgu. Aga rääkige mulle nüüd sellest, kuidas te kaks omavahel kohtusite. Ma eeldan, et see on üks huvitav ja kaasahaarav lugu," pöördus Oz uuesti tüdrukute poole. Kui tee kohale jõudis, oli Reyna kohe esimene, kes kannu kallale asus, kuigi oleks vabalt võinud selle kallamise kuttide hooleks jätta. "Aitäh," pomises Oz vaikselt, kui käe enda tassi järele sirutas.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 16, 2013 18:26:53 GMT 2
Roxyle ei meeldinud väga see, kuhu suunda see tekst kiskus ja seega oli ta väga tänulik Oscarile, kui too jutu natuke viisakama teema juurde viis. Kuigi näitsik ei pooldanud väga äsja lõppenud teemat, ilmus tema suule siiski kerge muie, kui Reyna talle väga ilmekal näol otsa vaatas. "Ma ei tea, kui huvitav see on, aga siiski midagi meeldejäävat," kehitas Xin enda õlgu, "me kohtusime tegelikult New Orleansis. Ma olin perega puhkusel ja Reyna elas seal. Ja kui mina üks päev linna uudistasin, jalutas minu juurde üks kena neiu, kes minult tuld küsis. Loomulikult pidasin ma talle enne tule andmist korraliku loengu sellest, kui kahjulik on suitsetamine. Khm...mõned kuud hiljem olin ma ise samasugune korsten. Halb harjumus, aga mis teha." Haaranud tassi enda kahe käe vahele, võttis Roxanne teest ühe paraja lonksu.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 16, 2013 20:24:44 GMT 2
Enda teesse Reyna suhkrut kühveldama ei hakanud - millegipärast oli tal praegu selline tunne, et sellises kohas tee sisse joogielamuse elavdajaid ei pandudki... Igatahes võttis neiu arenevat vestlust kuulates tassi kätte ning lonksas sellest prooviks. Õige natuke sai juua, aga oleks ta rohkem võtnud, oleks suu sootuks ära kõrvetanud. Kuni Roxie nende tutvumise lugu jutustas, muigas neiu magusalt ning lisas omalt poolt: "Ma avaldasin muskale halba mõju, kuigi tema mõjutab mind jälle omamoodi - ma ei ropenda tema seltskonnas nii palju... kuni seal veel kedagi pole." Seda öelnud, Rey turtsatas. Kes teda vähegi kuulnud oli, teadis, et ta vandus hullemini kui meremees. Tema keskmine nimi peaks olema Roppsuu, mitte Ramona. "Ma ütlen, et see oli armastus esimesest silmapilgust," täiendas neiu lugu, mida tema naine alustanud oli. "Küsisin Xini numbri ja kutsusin ta järgmisel õhtul välja... Samal õhtul pidas mu ema järjekordset vaga õhtusöömaaega, kust ma lihtsalt jalga lasin, et patustada." Turts. Katoliiklaste lõbud.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 19, 2013 20:40:11 GMT 2
Erinevalt Reynast toppis Oscar küll enda joogi sisse koguni kaks lusikatäit suhkrut, kuigi tavaliselt piirdub vaid ühega. See olenes muidugi ka tema tujudest. Kuulanud, mida Roxanne räägib, julges Ozzie pisut teed rüübata, kuid kohe kindlasti poleks ta seda teinud, kui Reyna oma suu avaks - sealt võiks tulla ja igasuguseid ootamatusi, aga Roxie tundus olevat tagasihoidlikum. Kui Roxie aga lõpetas ja Reyna uuesti rääkima hakkas, ei tulnudki sealt enam midagi piinlikult kõlavat, mille peale tõi Ozzie kuuldavale vaikse kergendusohke. Ta muretses muidugi rohkem Lucase pärast, kes seni kahtlaselt vaikne on olnud. "Peaks mainima, et päris armas lugu. Minu ja Luke'ist midagi eriti rääkida paraku pole, sest niikuinii teab juba terve linn, kuidas see alguse sai," rääkis Oscar, pilk oma kaaslasele suunatud. Ja muidugi oli võimalus, et Lucas ei tahakski, et ta selliseid asju teistele räägiks.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 20, 2013 1:32:44 GMT 2
Reyna ja Oscari lauluke võis ju mõnele lauas viibijale naljakas olla, aga Lucases tekitas see segaseid emotsioone - ta ei suutnud valida, kuidas reageerida, ning ei reageerinud seetõttu üldse, vaid istus lihtsalt oma kohal, kuulates, mida teised räägivad. Teemavahetus oli vägagi teretulnud ning Oscari valitud teema oli hea, sest teda oli huvitanud küll, kuidas Reyna ja Roxanne kohtusid. Mida ta Oscarile maininud polnud, kui nad kahekesi olid, oli see, kuidas ta pärast tüdrukutega tuttavaks saamist oli Gossip Corneri vanad postitused uuesti läbi lugenud, et kooliõdede kohta käivad lõigud uuesti üle vaadata - miks, kurat seda teab. Tüdrukute kohtumislugu oli tegelikult täitsa armas, ootamatult idülliline, kui arvestada, milline... tulekera Reyna oli... Aga võib-olla nad ainult serveerisid seda niimoodi. Võtnud oma teetassi kätte, lonksas nooruk kuuma vedelikku ettevaatlikult. Ozi sõnade peale pani ta teetassi taas käest. "Vedas teil, et mingisugune nuhk iga teie liigutust teistega ei jaganud," lausus Luke, hoidudes sapisest hääletoonist, mida ta muidu nii meelsasti kasutanud oleks. Kuigi tüdrukud poleks ilmselt pahaks pannud, kui nende elusid niimoodi algusest peale lahatud oleks. "Kuigi..." jätkas noorem Sommersi kaksik siis, kehitades õlgu, "...vähemalt sai see "kapist välja" osa kiirelt lahendatud." Ja ongi positiivne külg leitud. Positiivne oli kindlasti ka see, mõtles Luke, kui taas Oscarile pilgu heitis, pannes sinna natuke silmadega naeratust, et nad üldse koos olid.
|
|