28-aastane; Westside
16. aastane
|
Post by Tyler Leighton on Mar 30, 2013 21:55:19 GMT 2
Tyleri lapsehoidja kuulutuse peale olid reageerinud nii mõnedki ja nüüd oli mees kokku leppinud kohtumise ühe naisterahvaga (Lisa M. Matthews), kes telefonitsi endast väga hea mulje jättis. Ty kandis helehalle teksasid, tumesinist jakki ja musti jalanõusid. Brent jooksis mänguväljakul teiste lastega ning Ty hoidis tal silma peal, aga oli siiski piisavalt eemal, et vähemalt esialgu teda tema pojaga koos näha ei oleks. Tema sinine silm oli nüüdseks pea täielikult kadunud. Mees seisis eemal ühe puu all ning ootas naist, kellega kokkusaamine oli kokku lepitud.
OT: Kinni, Lisale siis.
|
|
23-aastane; Kunstiring
School Worker
|
Post by Lisa M. Matthews on Mar 30, 2013 22:24:34 GMT 2
Lisa oli natukene üllatunud, kui sai kõne mehelt, kes otsis lapsehoidjat, nii kiirelt. Näitsik arvas, et kulub kulub vähemalt nädal, ennem kui ta mingi vastuse saab, kuid seekord möödus natukene vähem kui kaks päeva. Ilmselt oli ta üks väheseid soovijaid. Olles päris mitmelapselisest perest, on Marionil vägagi palju praktikat sel alal - kuna tema ema töötas tihti pikki õhtuseid ja vahel lausa öiseid vahetusi haiglas, pidi näitsik hoolitsema viie noorema pereliikme eest. Söögitegemine, koristamine, pesupesemine, magamapanemine - kõik need on tal läbi praktiseeritud ja selgeks saanud. Umbes viis minutit enne kokkulepitud aega jõudis Lisa mänguväljakule, otsides inimest, kellega ta pidi kokku saama. Hääle järgi tundus olevat nooremapoolse mehega. Kuna selliseid oli siin üpris palju, püüdis neidis meenutada, kas tüüp mainis mingit konkreetset riietuseset, mille järgi ta ära tunda või asukohta, kus ta võiks oodata. Parem helistada. Vähemalt sellisel juhul on kindel, et mees on juba kohal ning Lisa vale inimese juurde ei lähe. Võtnud enda teksade taskust mobiili, otsis näitsik kõneregistrist õiget nime.
|
|
28-aastane; Westside
16. aastane
|
Post by Tyler Leighton on Mar 30, 2013 23:06:06 GMT 2
Tyler seisis endiselt selle sama puu all ning jälgis mänguväljakut, kohvitops käes. Ta rüüpas sealt just parasjagu lonksu kui tema telefon helisema hakkas. Mees võttis telefoni taskust välja ning vastas kõnele. "Tyler kuuleb," sõnas mees. Ta polnud tolle neiu numbrit salvestanud, seega polnud ta kindel, kas helistajaks oli too neiu või mõni muu lapsehoidja kanditaat. Mees vaatas pargis ringi, otsides pilguga kedagi. Ehk just too sama neiu, kellega ta täna kohtuma pidi, otsis teda praegu? Ta märkas eemal üht blondi tütarlast telefoniga rääkimas ning muigas.
|
|
23-aastane; Kunstiring
School Worker
|
Post by Lisa M. Matthews on Mar 30, 2013 23:28:29 GMT 2
Lisa silmitses parasjagu mänguväljakul mängivaid lapsi, meenutades Michigani ja enda lapsepõlve, kui kuulis teisel pool toru tuttavat häält. "Tere, ma olen Lisa Matthews. Ma ei tea, kas te mäletate, aga te helistasite mulle mõni tund tagasi seoses lapsehoidja kuulutusega ning soovisite minuga mänguväljakul kokku saada. Ma jõudsin muidu kohale, aga ma pole päris kindel, milline te peaksite välja nägema, seega ... põhimõtteliselt sooviksin ma olla kindel, et ma olen ikka õiges kohas õigel ajal ja ma tahtsin teada, kas te olete ka juba kohale jõudnud," pöördusid Lisa sinised silmad kiikudest eemale, otsides pargis kedagi, kes tunduks olevat õige inimene. Kell oli küll juba siin maal, et mees peaks siin olema, aga kes teab. Äkki ta hilineb mingil põhjusel. Ikka juhtub.
|
|
28-aastane; Westside
16. aastane
|
Post by Tyler Leighton on Mar 30, 2013 23:32:06 GMT 2
Tyler muigas, kui neiu selgitust kuulis. "Jah, ma olen kohal juba," sõnas mees. "Ma olen teie selja taga, veidi eemal, puu all," sõnas mees. Ning kui neidis ümber pööras, tõstis Tyler oma kohvitopsi, andmaks märku, et tegu on õige inimesega. Alles siis lõpetas mees kõne. Ta võttis uue lonksu oma joogist ning heitis korraks pilgu mänguväljakul mängiva Brenti poole.
|
|
23-aastane; Kunstiring
School Worker
|
Post by Lisa M. Matthews on Mar 30, 2013 23:36:31 GMT 2
Ilmselt oli Lisa kergendatud ohet kuulda ka teisel pool toru, kui neidis sai teada, et on ikka õigesse kohta sattunud ning tema otsitav inimene on samuti kohal. Mehe märkuse peale, et too on näitsiku selja taga ühe puu all, pööras Lisa ennast ümber, märkates peagi kõnealust, eriti lihtne oli see veel juhul, kui tüüp andis endast kerge kohvitopsi tõstmisega märku. Kõne lõppedes mobiili tagasi teksade taskusse surunud, kõndis Alisa mehe poole. Umbes sellises vanuses, nagu tüdruk oli teda ette kujutanud. "Tere siis veelkord," lausu neidis õrnal naeratusel, kui oli puu alla võimaliku tööandja juurde jõudnud. Quite handsome.
|
|
28-aastane; Westside
16. aastane
|
Post by Tyler Leighton on Mar 30, 2013 23:46:02 GMT 2
"Tere," naeratas mees. "Tyler olen siis," tutvustas mees end veelkord, endiselt meeldivalt naeratades ning sirutas käe välja. "Kui teile sobiks, siis ma läheks kohe sina peale üle," lausus mees. Talle väga see teietamine ei meeldinud. Ja kui ta oma normal mode'is oli, siis ta ei teietanudki. Praegu aga püüdis ta näida ontliku pereisana. Või midagi sellist. Isegi ta juuksed, mis tavaliselt olid alati turri sätitud, olid hetkel tuulest ehk pisut sassis, aga muidu ilma igasuguse geelita üsna peadligi. Kindlasti nägi Tyler välja vähe teistsugusem, kui tavaliselt, kui ta tänavapeal ringi liikus. "Miks just selline amet?" küsis Tyler. Väike intervijuu kõigepealt ja siis tutvustame Brenti ja vaatame mis saab.
|
|
23-aastane; Kunstiring
School Worker
|
Post by Lisa M. Matthews on Mar 31, 2013 0:00:00 GMT 2
"Lisa," surus näitsik õrnal naeratusel Tyleri kätt. Kui mees mainis sina peale üleminemist, noogutas neidis õrnalt. Tal polnud midagi selle vastu. Kõik see teietamine oli ka tüdruku jaoks võõras ja natukene imelik, lausa kohmakas. Ta on harjunud kõiki sinatama. "Küllap viie noorema õe-venna eest hoolitsemine viis aastat tegi oma töö ning nakatas mind selle pisikuga," pakkus Marion, surudes enda käed jaki taskusse, hoides neid soojas. Ta ei oskanudki täpset põhjust öelda. Näinud lehes kuulutust, teadis tüdruk kohe, et see on midagi, mida ta otsib. Kogemusi tal on. "Ning see on omamoodi abikäe ulatamine neile, kellel pole võimalik töö kõrvalt enda lapsi hoida," lisas Alisa mõne sekundi pärast.
|
|
28-aastane; Westside
16. aastane
|
Post by Tyler Leighton on Mar 31, 2013 0:56:06 GMT 2
Tyler naeratas. Armas. "Kogemuse kohta ma siis ei küsi," muigas mees, kui neidis väitis, et seda tal on. Suurest perest päris laps oli päris hea valik lapsehoidjaks ilmselt. Just kogemuse poolest. Aga Brenti hoidmisel oli ka lisaks palju konkse, mida pidi arvestama. "Millega sa veel tegeled?" uuris Tyler. "Mis su hobid on näiteks?" küsis mees. "Ja kui suure palgaga sa arvestanud oled?" lisas mees veel ühe küsimuse. Kuigi iseenesest polnud Tyl väga probleemi palgaga. Ta ise teenis oma ärikesega kõvasti raha. Piisavalt, et lapsehoidjat üleval pidada kui vaja. Aga esialgu ei hakka ta suuri summasid pakkuma. Tuleb selgeks teha, mida neidis ise ootab asjalt.
|
|
23-aastane; Kunstiring
School Worker
|
Post by Lisa M. Matthews on Mar 31, 2013 10:35:15 GMT 2
Kogemuste koha pealt pole Lisal üldse probleemi. Neid jagus tal palju ning tüdruk on ilmselt iga õpikus etteantud olukorra ka läbielanud. Põhimõtteliselt saaks Marion iga lapsega hakkama ning isegi mitme. "Hetkel ma ei tegele nagu millegagi. Ma sain küll mingi osalise töö ühes baaris, et end ülal pidada, aga see on ka kõik," vastas Lisa ausalt. Kuna tüdruk elab hetkel üürikorteris, on tal vaja esimene kuu maksta suurem summa ette ja selleks oli Lisal ajutist normaalse palgalist tööd vaja. Õnneks võimaldas GPB töötada tüdrukul vägagi libiseva graafiku alusel - enamasti läheb Lisa kohale, kui tal võimalus on, kuna töökäsi seal momendil jagub, ei pea ta töötama pikki vahetusi ja päevi, seega tema pidev kohalolek pole nii tähtis. "Hobid ... mmmm.. ma käin sukeldumas üpris tihti ning vahepeal leian aega kunstile, muud nagu otseselt polegi," pidi Marion paar sekundit enne vastamist mõtlema. LA's polnud tal eriti aega enda hobide jaoks, kuna ta pidi pidevalt erinevate tööotsade ja castingute vahet jooksma. "Ma arvestasin umbes $500 nädalas," lausus Lisa, viies enda silmad mehelt momendiks mänguväljakule, mõtles, milline see pisikene on, keda ta võib-olla hakkab peagi hoidma. Palgaküsimusele oli näitsik küll kodus mõelnud, tehes ka väikest uuringut. Tema väljapakutud summa on vägagi tagasihoidlik, aga piisav, et pidada üleval korterit, võimaldada tagasihoidlike söögikordi ning vahepeal midagi endale ka osta.
|
|
28-aastane; Westside
16. aastane
|
Post by Tyler Leighton on Mar 31, 2013 13:46:00 GMT 2
Tyler kuulas tähelepanelikult neidise juttu hobidest ja tööst. Palga peale kergitas Tyler veidi kulme, aga noogutas siiski mõtlikult, andmata mittemingisugust otsest vihjet, kas see summa on tema jaoks liiga palju või liiga vähe. Mees viis samuti pilgu mänguväljakule, nähes Brenti blondi juuksepahmakat teiste laste seas ringi jooksma. Teiste laste emmed issid olid kõik mänguväljakule tunduvalt lähemal, kui Tyler. "Kuidas sa ajaga arvestanud oled?" küsis Tyler siis. "On sul seda palju? Ma tahaks et lapsehoidja oleks täiskohaga tööl oleks. See tähendab vahel ka õhtuti ja isegi öösel," sõnas Ty. Kuigi vaevalt et öösel. Brent oli enamus ööd üksinda kodus. Tyler oli väljas ja poiss magas rahulikult oma toas. Vähemalt nii arvas Ty. Ta polnud kordagi näinud, et Brent öösiti üleval oleks, kui ta ise kodus oli.
|
|
23-aastane; Kunstiring
School Worker
|
Post by Lisa M. Matthews on Mar 31, 2013 13:56:20 GMT 2
Lisa märkas mehepoolset kulmukergitust, kuid ei öelnud selle peale midagi, muiates endamisi vargsi. Tema pakkumine on päris tagasihoidlik. Nii palju kui näitsik jõudis palganumbreid uurida, on lapsehoidjaid, kes saavad nädalas kuni 1000 dollarit. Ilmselt juhul kui Marionil on võimalik alles jätta enda töö GPB's, võib ta seda numbrit langetada. Lihtsalt ta peab arvestama üüri, kommunaalkulude ja enda vajadustega. Üksi elamise boonused. "Kuna mul pole baaris kindlat lepingut, siis põhimõtteliselt töötan ma seal, kuna mul endal sobilikum on," sõnas Lisa enda silmad tagasi Tylerile pöörates. Juhul kui vaja, siis ta võib sellest tööst seal ka loobuda. Hetkel töötas Marion baaris päevasel ajal ning üliharva õhtul, kuna siis oli enamik personalist juba kohal. "Mul on täpselt nii palju aega, kui ma seda vajan. Juhul kui on vaja, et ma jään last valvama õhtust hommikuni, siis ei valmista see mingit probleemi," lisas ta peagi. Aeg polnud tõesti probleemiks. Viimastel päevadel on näitsik nagu nii enamus ajast lihtsalt kodus või uurib linna, sest ta siiski kolis siia mõni nädal tagasi. Täitsa uustulnuk ja võõras siin tegelikult.
|
|
28-aastane; Westside
16. aastane
|
Post by Tyler Leighton on Mar 31, 2013 14:08:39 GMT 2
Tyler noogutas nüüd tunnustavalt. Talle meeldis, et neidis polnud millegi muuga seotud kindlalt ja et ta oli valmis Brenti kasvõi ööläbi valvama. "Mis võivad sulle takistusteks olla?" küsis Tyler seejärel. Kõik negatiivsed pooled tuli ju ka välja uurida. Mis võivad segama hakata ja millega neidis kindlasti nõus pole. "Mis sulle päris kindlasti vastumeelt oleks?" küsis mees.
|
|
23-aastane; Kunstiring
School Worker
|
Post by Lisa M. Matthews on Mar 31, 2013 14:22:54 GMT 2
"Hetkel ei tule nagu midagi otseselt pähe. Võib-olla on see mingil määral teatud ajaks takistuseks, et ma alles kolisin siia ning ei tunne linna veel eriti hästi, aga tavaliselt kohanen ma suht kiirelt uute kohtadega," oli Lisa aus. Tal polnud põhjust valetamiseks ega varjamiseks. Samuti polnud see üldse häbiasi. Inimestelt, kes äsja on uude kohta kolinud, ei saagi oodata linna 100% tundmist. "Ma olen vägagi paindlik ja leidlik inimene. Tavaliselt leian ma vastumeelsetele asjadele kiirelt teise lahendi, seega nendega ei peaks probleeme tekkima," lausus Lisa vaikselt, kuna ta ei pidanud tõesti kõva häält tegema. Mees oli ju kohe tema kõrval, mitte meetreid eemal. Olles kasvanud ülesse suures peres, kus kõik peavad kõike kõigiga jagama, harjub ära sellega, et kõike pole võimalik saada, teatud asjad lihtsalt on vastumeelsed, kuid nendega tuleb leppida, ning seega ei leidnud Marion ühtegi vastumeelset asja kohe. Ta on õppinud aastatega hindama seda, mis on, ning mitte taga igatsema seda, mida ei ole.
|
|
28-aastane; Westside
16. aastane
|
Post by Tyler Leighton on Mar 31, 2013 14:36:27 GMT 2
Tyler noogutas taas mõtlikult ja samas rahulolevalt. "Kui sina osutud valituks, siis tõenäoliselt tahan ma, et sa baarist ära tuleks. Ma katan kõik su elamise kulud, selle pärast muretsema ei pea, pluss palk," lausus mees. Ta tahtis, et lapsehoidja oleks motiveeritud, seega oli ta nõus kõik neidise arved kinni maksma ja talle selle eest veel 4000$ kuus palka lisaks maksma. Ta siiski ootas lapsehoidjalt kuradi palju. "Kui sina valituks osutud, räägin ma täpsemalt kohustustest ja reeglitest ka. Neid on üsna palju," muigas Ty. "Koha mitte tundmisega pole probleeme, me ka alles kolisime siia ja ma eelistaks, kui Brent võimalikult palju kodus oleks, mitte kuskil väljas," sõnas mees. Lasteaed ja kodu. Ei mingeid üleliigseid jalutuskäike. "Ma tutvustan sulle nüüd oma poega," sõnas Ty naeratades. Ta jõi oma kohvitopsi tühjaks ning astus veidi eemale, et see ära visata. Seejärel läks ta mänguväljaku äärde ja kutsus Brenti enda juurde. Laps oli hästi riides ja loomulikult oli ta oma riided juba liivaseks teha suutnud, seega pidi Ty teda natuke puhtaks kloppima, enne kui tema käest võttis ja temaga Lisa juurde tagasi jalutas. Väike blondide lokkidega poiss sibas kuulekalt Tyleri kõrval. "Brent, see on Lisa, tema võib-olla hakkab sind hoidma tulevikus," tutvustas Tyler poisile tütarlast, tõmmates Brenti endale sülle. "Lisa, see on Brent, minu poeg," tutvustas mees. Brent sirutas oma käe neiu poole, et seda sirutada. Väga viisakas väike jõmm.
|
|