21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Apr 9, 2013 21:58:34 GMT 2
Seth viis silmad naise kaartidele. "Järelikult on mu pükstel aeg kaduda," ütles noormees ning tõusis voodilt ja sikutas püksid jalast. "Tead, et kui sina nüüd võidad, olen ma äärmiselt piinlikus olukorras," muigas Joshua. Ta segas kaardid ära ning jagas need välja, kohe alguses oli üks kolmik olemas, kaks kaarti välja vahetanud, jäi olukord samasuguseks.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 9, 2013 22:16:54 GMT 2
"Ilmselt," vastas naine justkui muuseas, kuigi peaks ütlema, et olukord paistis hetkel tema kasuks, aga ilmselt oli selle eeliseks lihtsalt tema kampsun ja pesu, mis koosnes kahest osast. Carrie võttis enda kaardid kätte, suul muie Sethi öeldud lause pärast. Ta vahetas alguses ühe, kuid seejärel veel ühe kaardi välja. Ta silmitses mõni minut enda kaarte ning asetas siis maha kaks paari. Ka tema oli lootnud maja saada, aga ei õnnestunud.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Apr 9, 2013 22:22:20 GMT 2
Joshua naeratas. "Minu võit," ütles ta kavala muigega. Võis üsna kindlalt öelda, et mäng oli nüüd läbi ja oli aeg õigeks mänguks. Loodetavasti ei olnud Carriel teisi plaane, ta ei tahtnud ju noormeest kiusata, eks? Seth pani kaardid kokku ja nõjatus naise poole. "Teie riided, palun," lausus nooruk teeseldud briti aktsendiga. Ta oskas seda päris normaalselt imiteerida.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 9, 2013 22:29:14 GMT 2
"Tegelikult on mu veel kaks hilpu kui aus olla," sõnas Carrie, keerutades meelega natuke, enne kui noormehele järele kavatseb anda. Ta muigas õrnalt ning vaatas Sethi üsna mõõtval ilmel, enne kui käed aeglaselt selja taha keeras ja enda rinnahoidja haagi lahti tegi, et kopsukas seljast võtta ja poisile anda. "Ja nüüd? Hakkame riideid lunastama?" küsis naine vägagi tõsisel ilmel. Tema pruunid silmad vaatasid pinevalt Sethile otsa, oodates, mida ta nüüd ette kavatseb võtta.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Apr 9, 2013 22:35:48 GMT 2
"Pesu läheb arvesse ühena," parandas Seth Carriet. Rinnahoidjad kadunud, ei saanud noormees midagi muud teha, kui naeratada nagu totakas. "Nii ilus naine ja minu oma ka veel," tunnistas Joshua ja tõukas kaardid üle voodiääre, mis kahinaga maha kukkusid. Küll hiljem võivad nad koristada. Joshua suudles Carriet, käed toetumas voodile. Seal oli päris raske tasakaalu hoida, olles kehaga naisest nii kaugel, aga soovides teda suudelda. Oleks tegu vesivoodiga, oleks Josh ammu kukkunud.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 9, 2013 22:48:39 GMT 2
See oli nüüd küll mingi Sethi tehtud reegel, aga Carrie otsustas, et ei hakka norima. Poiss oli niigi viisakalt lõpuni vastu pidanud. "Parem harju ära sellega," soovitas nain, jälgides kaarte, mis voodist alla kukkusid. Vaevalt oli ta enda pilgu taas noormehele viinud, kui Sethi huuled tema omadega kokku puutusid. Muianud õrnalt läbi suudluse, nihkus ta Sethile lähemale ning asetas enda käed ümber tema. Poisi nahk oli mõnusalt kuumav ning naine andis enda huultele voli poisi suu juurest kaela ja ülakeha juurde liikuda.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Apr 11, 2013 20:10:49 GMT 2
Hommikul ärkas Seth umbes poole üheksa ajal. Ilmselt oli asi selles, et tavaliselt läks ta pisut peale keskööd magama, nüüd sai pisut varem unenägudemaale sõidetud. Joshua mõtles hetke, aga sai kiirelt aru, et ta oli Carrie korteris. Josh tundis veel väsimust ning sulges silmad, et mõned minutid nautida unesoojust ja pehmet voodit. Noormees pani käe üle naise piha ning vajus mõneks hetkeks uuesti unne.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 11, 2013 20:17:46 GMT 2
Carrie magas terve öö väga magusalt, sest talle meeldis, kui ta kellelgi kaisus oli ja nii magas ta alati väga rahulikult. Kui ta ühel hetkel enda silmad avas, leidis ta end endiselt Sethi kaisust. Armas. Tema näole ilmus naeratus, kuid korraga ta ehmus ja vaatas hoopis kella. Mingi aeg pidi ju Oscar Clyde'i tagasi tooma. Õnneks oli lõunani veel natuke aega. Carrie lasi ennast tagasi pehmele voodile ning keeras ennast siis sellili, pöörates pea Sethi poole. Ta muigas õrnalt ning hakkas siis sõrmega õhkõrnalt, peaaegu nahka puutumata, mööda noormehe põski, lõuga ja ninaotsa vedama. Vaatame, kui õrna unega see poiss siin on.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Apr 15, 2013 19:19:01 GMT 2
Seth tundis, kuidas miski teda häiris. Mis sai näo peal olla, mõni kärbes? Sellisel aastaajal küll mitte. Ta raputas pead ja miski oli ikka veel noormehe und häirimas. Seth avas silmad ja vaatas Carrie poole. Mees tõmbas käega üle näo ja hingas sügavalt sisse ning välja. "Sa ikka pead mind kiusama," teatas Joshua ning kiskus tekki kõrgemale, et sellega enda nägu katta. "Mis ajani me siin tekilossi ehitada võime?" uuris mees mõmisedes teki alt.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 15, 2013 21:16:38 GMT 2
"Ma ei kiusanud. Ma katsetasin, kui sügav uni sul on," lausus naine magusal muigel. Vahelduseks võib ju tema ka see kiusaja olla. Tavaliselt on Seth see, kes mõne lapsikusega hakkama saab ja Carrie sellepeale ainult enda pead vangutab ja kergelt muigab. Kui Seth endale teki näo peale tõmbas, hakkas naine õrnalt naerma. "Kuskil kahe ja poole tunni pärast peaks Clyde koju saabuma. Seega ma ei tea...tahad süüa?" uuris Carrie kutilt, sest positiivse vastuse korral võib ta ennast ehk isegi voodist välja ajada, kuigi päris mõnus oli siin niisama pikutada.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Apr 18, 2013 22:24:24 GMT 2
"Ilmselt mitte väga sügav," ütles noormees turtsatusega. "Kaks ja pool tundi?" mõmises Seth teki alt edasi ja tõmas selle nüüd näo pealt ära. "Noh, kõht on iseenesest natuke tühi, aga ma ei taha, et sa oled mulle koguaeg koka eest. Lähme otsime midagi söödavat," sõnas Joshua ning ajas end voodist püsti ja tõmbas püksid jalga. Särki ta praegu selga ajama ei hakanud, Carriele meeldis ka vist nii rohkem. "Sa ei ole kunagi tätoveeringu peale mõelnud?" tekkis Joshil järsku küsimus. Ta ise sai esimese 15-aastaselt, hiljem lasi selle küll üle teha.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 18, 2013 22:40:23 GMT 2
Ilmselgelt. Samas ei ole väga imestada, kui mõelda, milline elustiil tal juba noorest saati olnud on. Kuigi samas ta tegi eile õhtul kanepit ja see oleks pidanud ta üsna uimaseks lööma, aga ju see siis oli nõrk nagu Seth öelnud oli. "Jah, täpselt nii palju," sõnas Carrie, "aga keegi ei keela sul pärast seda ka veel siia jääda." Okei, ta teadis, et see ei pruugi meeldida Clyde'ile, aga varem või hiljem peab ta sellega leppima. See, mida Oscar sellest arvab naist enam väga ei huvita. Carrie hingas sügavalt välja ning ajas ennast ka voodist välja, kuigi ta oleks parema meelega seal veel edasi pikutanud. Sethi valik endale ainult püksid jalga tõmmata oli tõesti naisele meelepärane ning ta muigas vaikselt selle peale. Ta tõmbas endale pesu selga ning peale läks veel tema pikem T-särk. Kapist otsis ta endale ka ühed lühikesed püksid. Nii oli mugav olla. "Kindlasti on mul ka mingi hetk see periood olnud, kus ma olen sellele mõelnud, aga õnneks või kahjuks ma tegemiseni ei jõudnud. Nüüd pole ma nagu sellele eriti mõelnud," lausus Carrie. Ta isegi ei tea, mida ta tahaks endale enam ja kas üldse. Avanud magamistoa ukse, jalutas naine köögi suunas. Huvitav, mida söödavat ta sealt leiab.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Apr 20, 2013 14:19:31 GMT 2
"Ma ei tea, kui Oscar jälle tõmblema hakkab, siis ma ei viitsi temaga siin maid jagada," lausus Joshua. "Pealegi ei meeldiks see sulle," lisas Seth. Kellele meeldiks vaadata pealt kaklust. "Ära teegi seda, mingil hetkel tüdined ära ja eemaldamine olevat päris julm," ütles Joshua ning järgnes naisele kööki. Ta avas ukse ja vaatas, mida seal leidus. "Omlett tomatite ja juustuga?" pakkus poiss välja. Seda ta viitsis vahepeal Trey ja Raveni juures ka hommikuks teha, siis oli Faye ka kohe toidulõhnade peale üleval.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 20, 2013 16:25:21 GMT 2
"See on meie korter ja sul on igasugune õigus siin olla. Pealegi vaevalt Oscar midagi Clyde'i ees tegema hakkaks. Samas eks ma saan aru, kui sa ära tahad minna," lausus naine õlgu kehitades. Tegelikult tahaks naine, et noormees üldse koos temaga siia sissekoliks, aga ta teab, et enne peab Clyde niisama Sethiga ära harjuma ja aru saama, et tema emmel on nüüd keegi uus ja see keegi uus ei kavatse olla tema uus issi või kuidagi tema issit asendada. "Ma võtan su nõu siis kuulda," muigas Carrie ning astus noormehe järel kööki sisse. Kuulnud Sethi ettepanekut hommikusöögi osas tõi naine kuuldavale ühe pika 'mmm'. "See oleks hea," oli ta kindel. Carrie võttis kraanist vett ning pani kannu tulele. Tema igatahes tahtis teed. Ta võttis ühe tassi kapile ning vaatas siis poisi poole. "Kas sa tahad ka teed või kohvi?" uuris Carrie.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Apr 20, 2013 16:35:48 GMT 2
"On küll, aga ma ei talu ta pidevaid märkusi ja pilku, mis võiks tappa. Lihtsam on silma alt sel ajal ära olla, tal on ka vaja vist aega, et ta üldse kogu selle korraldusega harjuks," arvas Joshua. Ta ei olnud kunagi mõelnud varem sellele, et võiks Carrie juurde kolida. Naine polnud midagi maininud ka. "Mulle meeldib su nahk ilma piltideta ka," kinnitas noormees muigega. Ja kuidas veel. "Kohvi," sõnas Josh ning otsis välja koostisosad omleti jaoks ja hakkas kõike kokku segama. Varsti oli pannil kuum õli ning sinna kallas Joshua pool segust ja lõpetas tomati-juustu salati, mis käis kuuma omleti vahele.
|
|