|
Post by Deleted on Mar 30, 2013 16:43:26 GMT 2
"Kas siis mees kasutaks stressi leevendamiseks kanepit? Oled jah poisike," lausus Carrie turtsatades, kuid vajutas siis noormehe põsele ühe musi. Vähemalt on ta vähem poisike, kui enamik neist, kes Tree Hill High's ringi jalutavad. "Oleks nagu viimane aeg ennast kokku võtta," mainis naine ning jalutas siis kümiku juurde, et selle sisu uurida. Midagi seal ikka leidus, kuigi ega see väga täis ei olnud just. "Sa ei lähe kuskile. Iga inimene, kes on korra kuulnud sõna kanep, saab aru, et sa oled seda tarbinud ja kas sa tead, et võid selle eest trahvi saada ja politseisse lennata," vaatas naine üle õla Sethi poole, "mul on siin natuke õhtusöögist järgi - kartulipudru, kalapulgad ja salat on ka olemas. Lasen sulle soojaks?" Carrie tõstis nimetatud asjad kapist välja ning otsis ühe taldriku. "Juua ka tahad?" pöördus ta mehe poole, hoides klaasi käes justkui oodates otsust, mille kohaelt ta siis selle kas tagasi paneb või kapile asetab.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Mar 30, 2013 17:58:29 GMT 2
"Sa ei taha minuga vaielda sellisel teemal," oli mees laia naeratusega kindel. Ta istus laua taha. "Oh, ma olen kindel, et ma suudaksin paljud ära petta," ütles Seth järgmisena, aga ei hakanud muskaga vaidlema. "Sobib. Ja ja maas selle soojendamisega ise ka hakkama," arvas noormees. Ta läks näise juurde ja võttis klaasi ning lasi selle vett täis ning kulistas korraga ära. Ta lasi klaasi uuesti vett täis ja pani selle lauale, üldjuhul eelistas Joshua vett. "Kuidas selle õhtu siis veedame?" uuris noormees naise käest.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 30, 2013 18:09:57 GMT 2
"Ahahh," lausus naine sügavalt noogutades, endal näol lai muie, mis näitas hoopis vastupidist. Poisi üle oli praeg hea nalja teha. Ta ju selline tuim tükk enda kanepi pärast. "Üks kord on ikka esimene kord kui vahele jääd," torkas Carrie vahele, ise vaikselt õlgu kehitades. Naine pani taldrikule paraja portsu putru, siis kuus kalapulka ja lükkas taldriku mikorkasse. Nii saab kõige rutem, kuigi arstile endale ei meeldi üldse mikroka toit. Carrie keeras ennast ringi ning toetas end vastu kappi. "Ausalt öeldes ma ei tea...võimalusi on palju," muigas naine. Alustuskes söögu noormees enda kõht täis.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Mar 30, 2013 18:26:19 GMT 2
"Okei, emme," turtsatas noormees. Ta oli kindel, et nüüd Carrie ütleb midagi krõbedamat, sest kellele meeldiks, kui ta kutt kutsuks teda emmeks? Joshua toetas vasaku küünarnuki lauale ja toetas põse käelabale. Ta märkas naise sõrmust. "Miks sul veel sõrmus sõrmes on?" küsis Seth. Muidugi see häiris teda. Jube, kui tüdruk kannab ikka veel endise sitapea abielusõrmust. Mkm, see ei lähe mitte.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 30, 2013 18:56:42 GMT 2
"Ma sulle teen emmet," sõnas naine silmi vidutades. Kuigi eks ta mingil määral hoiab tõesti tüübil silma peal nagu mõni ema, aga sellele mõelda oleks lihtsalt nii rõve ja vale. Ta ikka eelistab pigem tüdruksõbra terminit. Sethi ootamatu küsimus pani Carrie enda kätt vaatama, kus ilus kuldne sõrmus oli. Ta oli kindel, et noormees ei saaks aru isegi kui ta üritaks seletada. "Ma...võtan selle ära, kui lahutus on tehtud. See...lihtsalt....see ei ole mingi suvaline sõrmus, mille ma lihtsalt kuskile sahtlipõhja viskan. Ma luban, et ma võtan selle ära...aga mitte veel," lausus Carrie, vaadates Sethile otsa.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Mar 30, 2013 19:41:26 GMT 2
Seth turtsatas, kuna sai oodatud reaktsiooni. "Okei, muska," lausus ta noogutusega. Kiusama ju pidi. "Kui kaua siis lõpliku lahutuseni aega on?" küsis mees tõsinedes. Talle ei meeldinud fakt, et Carrie hoidis siiani veel Oscarit enda elus teisiti kui Clyde'i näol. Clyde oli okei tegelane, aga Oscar...Seth ei sallinud meest üldse, Oscari nimi panigi juba Joshua ärrituma. "Ja kui sa seda sahtlipõhja visata ei saa, mis sa siis sellega teed?" küsis nooruk järgmisena.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 30, 2013 20:14:07 GMT 2
"Ma ei tea," lausus Carrie, "kõik oleneb sellest, kui kiiresti advokaadid need paberid valmis saavad ja kas nad need kohe õigesti ära teevad. Võib minna nädal võibolla vähem võibolla rohkem." Mikrolaineahju piiksatus pani naise end taas ringi keerama. Ta võttis pajalapi abil taldriku välja ning asetas lauale. Kapilt haaras ta salatikausi, sahtlist söögiriistad ning istus siis ka ise laua taha. "Panen selle ilmselt karpi kuskile ära. Kui Oscar soovib võin selle talla tagastada. Ma ei tea veel täpselt," sõnas naine. "Ma ei saa aru, miks see sõrmus sulle nüüd nii ette jääb. Vahet ei ole ju, kas see on mul veel praegu sõrmes või ei, ma olen ju ikkagi sinuga," sõnas Carrie.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Apr 1, 2013 17:50:29 GMT 2
Seth noogutas. Ta lootis, et nädalaga saavad asjad joonde. "Aitäh," sõnas Josh, kui taldrik laual oli. Ta tõstis sinna ka pisut salatit ja hakkas sööma, loputanud suutäie veega alla, muigas mees. "Tead, kui vastuoluline see praegu on? Ise ütled, et vahet seal on, kas ta on sõrmes või mitte, aga samas hoiad teda ikka edasi," lausus Seth, vältides küsimust, millele ei olnud tegelikult raske vastata.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 1, 2013 21:42:31 GMT 2
"Seth, palun ära sina ka hakka nüüd," ohkas naine ja toetas pea kätele, tõmmates sõrmedega läbi juuste. "Mul on muid asju, millega tegeleda. See sõrmus on ainult pisiasi nende teiste probleemide kõrval, mis meid ees ootavad. pealegi ei pidurdanud sind see sõrmus enne, ei pidurda ka nüüd." Carrie silmitses enda abielu sõrmust ning hakkas seda sõrmeümber keerutama. Kas nii väike asi võis tõesti tekitada nii palju jama? Ta üritas ennast hetkeks noormehe seisukohta panna ja ta pidi tunnistama, et vaade sealt on hoopis teine.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Apr 1, 2013 22:29:17 GMT 2
"Ei hakka, ei hakka," kinnitas noormees. Ta ei tahtnud Carriele peavalu tekitada millegi sellise pärast. Ta lonksas uuesti vett ja tõusis ning kõndis naise juurde. "Ma luban, et kui sa tahad, ma võin sulle palju erilisema sõrmuse osta," ütles Joshua. Näiteks mõne meteoriidikilluga. Sellist just igaühel sõrmes ei ole. Ta suudles naise kaela ja hoidis käsi Carrie pihal, hea oli lihtsalt olla.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 1, 2013 22:47:44 GMT 2
Carrie tõusis laua tagant püsti, sest ta lihtsalt ei suutnud niisama seal istuda. Pealegi läks nende jututeema natuke valesse suunda. Naine sulges hetkeks enda silmad ja hingas sügavalt sisse-välja. Kui ta taas enda tumedad silmad avas, tundis ta Sethi käsi enda pihal. Õrnad suudluse tema kaelele panid naise muigama. "Sa ikka alati tead, kuidas olukorda parandada," sõnas Carrie ning asetas enda käed poisi omadele. Ta vaatas nendele ning ta pidi nüüd tunnistama küll jah, et see sõrmus ei lähe sinna just kõige paremini. "Mul ei ole mingit erilist sõrmust vaja," oli naine kindel. Saab ka ilma hakkama. "Ma kannan sinu kingitud kaelakeed niigi kogu aeg," lisas naine. Praegugi oli tema kaelas hõbenda südamega ripats, mille Seth talle sõbrapäevaks kinkis.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Apr 1, 2013 23:04:08 GMT 2
Seth naeratas. "Kui suudlus koguaeg olukorra parandab, siis ei pea me üldse tülitsema," leidis noormees lõbusalt. Josh viis silmad südamekujulisele ripatsile ja võttis selle enda kätte, et ripatsit hetkeks silmitseda. "Hea, et see sulle meeldib," lausus nooruk ja lasi südamel tagasi kukkuda. "Ma lõpetan söömise ja siis vaatame filmi? Või tahad üldse kaarte mängida või midagi?" uuris mees. Ta selgitas ühel päeval Carriele pokkerit, naine midagi oskas.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 1, 2013 23:10:02 GMT 2
"Kuule ära sa nüüd nii lihtsalt ka igakord pääseda looda," hoiatas Carrie kerge muige saatel. Suudlus lihtsalt viib mõtted hoopis mujale ja toob uued emotsioonid kohale. Seega igati tore käik, kui asjad liiga halvaks lähevad. "Hmm...film kõlab päris hästi, aga ma tahaks sulle nüüd selles pokkeris pähe ka teha," lausus naine, keerates ennast noormehe käte vahel ümber, et talle otsa vaadata, kuigi tema silmad ei olnud täna sugugi nii ilusad nagu tavaliselt.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Apr 1, 2013 23:13:49 GMT 2
"Lootus on lollide lohutus," turtsatas mees ning ta läks enda taldriku juurde tagasi, et toit nahka pista. "Mul on suurepärane idee pokkeriks," märkis Josh ning võttis suutäie salatit. Kümne minuti pärast oli taldrik tühi, pestud ja kuivas restil. Mees otsis elutoas riiulilt välja kaardipaki ja hakkas seda segama. "Kuidas teeme, riiete peale?" uuris Joshua kavala muigega. Milline mees ei tahaks enda tüdrukut näha vähemates riietes?
|
|
|
Post by Deleted on Apr 2, 2013 20:02:33 GMT 2
"Ma arvan, et ma tean juba, mis su idee on," lausus naine lõbusalt silmi pööritades. See oli üsna ilmne. Sellel ajal kui Seth taldrikut tühjendas, näpsas Carrie ka endale ühe kalapulga ning näksis seda, toetades vastu kappi, silmad poisil. Tüübil läks söömine kohe kiiremini. Naise positiivseks üllatuseks pesi Seth isegi nõud ära. Huvitav, kas kanpi mõju või lihtsalt head kombed? "Ega sa vist teisiti ei tahakski ju. Ole siis valmis ennast lahti koorima, sest ma kavatsen sulle pähe teha," sõnas naine järgnedes noormehele ning maanduses diivanile.
|
|