21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Mar 29, 2013 17:25:30 GMT 2
Seth oli viimasel ajal üpris suure stressi all, mida ta peale gümnaasiumi teeb, kas ta saab soovitud kohta sisse, kuidas ta Carriet saab aidata, millal palk üle kantakse, kust lisatööd saada, kuidas kool lõpetada? Kõik need küsimused vaevasid noormehe pead ja ta oli ühel jalutuskäigul. Kell ei olnud väga palju, ehk midagi üheksa kandis. Seth keerutas taskus kanepijointi, mõeldes kuidas see üks suits teeks asjad palju paremaks. See üks kord ei teeks ju midagi, eks? Ega ta rohkem ei suitsetakski, kui vaid selle ära ja siis oleks kõik. Mees võttis pläru välja ning süütas selle põlema ja tundis juba tuttavat lõhna. Damn, that's good. Tõmmanud esimese mahvi, sulges noormees mõnust silmad. Kurat, ta ei mäletanudki, et see nii hea oli. Mees jõlkus Eastside'il ringi, kuni pläru sai otsa. Just nagu tellitult helises mobiil, Carrie korteris olid vist korgid välja läinud. Igatahes istus ta pimeduses ja vajas abi. Joshua lubas tulla ning sõitis autoga sinna ja läks naise korteri taha, närides nätsu. Ta oli piisavalt tark ja vahetas kodus riided ka ära. OT:Muska
|
|
|
Post by Deleted on Mar 29, 2013 20:09:53 GMT 2
Carrie ja Oscar oli lõpuks ometi enda abielu lõpetamisel ühisele nõule jõudnud ja nüüd oli vaja veel pabereid oodata, et neil allkiri alla panna. Mees otsustas tagasi Wilmingtoni minna, sest seal asus nagunii tema labor ja põhiline töö. Tree Hilli oli ta ju tulnud vaid naise pärast. Igal teisel nädalavahetusel või siis etteteatatud juhtudel oli Oscaril alati võimalus Clyde'iga aega veeta. Üldiselt otsustati, et poiss jääb enda ema juurde. Carrie oli viimaks Sethi ja panga abiga maksnud ära ühe korteri sissemaksu ja valmistus nüüd seal elama asuma. Korter oli küll üsna tilluke, aga vähemalt ei vajanud ta suurt remonti. Paar seina tuli üle võõbata ja see oli ka kõik. Enamik mööblist oli juba korterisse toodud, kuid endiselt olid veel siin-seal kastid, mis vajasid lahti pakkimist.
Kuskil pool tundi tagasi oli korter pimedusse mattunud. Alguses arvas naine, et elekter tuleb kohe tagasi, aga seda ei juhtunud. Ta uuris natuke naabritelt, milles asi ja kuidas tuled tagasi saada, kuid keegi ei olnud just eriti abivalmis. Kõik, mis tal õnnetus saada, oli elektrikapivõti. Muidugi oli ta katsetanud seda avada, aga hakkama ta ei saanud. Carrie istus üksinda pimedas elutoas. Ainsad, mis valgust andsid, olid siin-seal olevad teeküünlad, mis naisel õnnestus leida. Clyde oli nädalavahetuseks enda isaga tema sugulaste juurde sõitnud, mis tähendas, et naine oli üksinda. Kuna tal kellelegi teisele helistada ei olnud, siis kutsus ta Sethi. Poisil läks üllatavalt kaua aega, aga kohale ta siiski jõudis. Carrie tõusis diivanilt püsti, haaras ühe küünla sõrmede vahele ning jalutas ukse juurde, et tüüp sisse lasta. "Hei, aitäh, et sa tulid," sõnas naine, "mu majanaabrid ei ole just kõige koostöö altimad inimesed. Ma suutsin kätte saada elektrikapivõtme, aga ma vannun, et see ei tööta."
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Mar 29, 2013 20:23:34 GMT 2
Seth naeratas, kui Carrie ukse peale ilmus. "Sul on siin päris romantiline õhkkond," mainis Seth ning võttis võtme enda kätte. Kapp asus trepikojas, seega seal ta tegutsema hakkas. Sõrmed olid kuidagi pehmed ja võti kukkus korra maha, aga Joshua võttis selle üles ning sai ukse kohe lahti. "Toores jõud," ütles mees muigega. Ilmselt olid mõned hinged roostes või vajasid õlitamist või hoopiski mõlemat. Ta märkas, et pealülitist oli korteri elekter välja lülitatud. Mees tõukas selle üles, korteris läksid tuled põlema, aga siis kukkus jälle lüliti alla ning korter mattus uuesti pimedusse. Seth surus kangi tugevamini üles ning tõukas seda natuke ka paremale ja nüüd oli tuli ilusti korteris. "Näed, valmis," sõnas Josh, pannes kilbi kinni ning andes võtme jällegi naisele tagasi. Nüüd läks ta Carrie korterisse ja võttis jalanõud jalast.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 29, 2013 20:46:15 GMT 2
"Eks ta ole jah. Kuidagi pidi ju endale mõnusa olemise looma," sõnas Carrie õrnalt muiates. Ta ulatas võtme noormehele ning astus samuti trepikotta, jättes ukse kergelt praokile ning toetudes vastu uksepiita. Tema silmad jälgisid poisi tegevus. "Noh, jah sellest tuleb mul mõnikord puudu," pidi naine tunnistama, kui Seth mainis toorest jõudu. Kui tuli kohe põlema läks tundis naine ennast päris lollin, et ise sellega hakkama ei saanud, aga kui tuli taas ära kustus, kortsustas ta kergelt enda kulme. Siiski õnnestus Sethil tuli põlema saada. Eks ta peab selle selgeks saama, juhuks kui see uuesti juhtuma peaks. "Aitäh," naeratas Carrie ning võttis võtme vastu. Ta astus korterisse ning pani võtme ukse juurde nagisse rippuma. Nüüd, kus tuli põles, oli tal palju parem korteris liikuda. Naine jalutas edasi pisikesse elutuppa ning puhus seal küünlad ära. "Kui sa tahad, siis sa võid ööseks siia jääda. Clyde tuleb alles homme lõunal," mainis naine justkui muuseas, vaadates korraks üle õla Sethi poole. Ta jalutas noormehe juurde ning asetas enda käed ümber tema kaela. Carrie hakkas juba varvastele tõusma, et Sethile üks suudlus anda, aga tema tähelepanu köitsid noormehe punased silmavalged ja silmaveresooned, mida oli lihtsalt liiiiga hästi näha. "Kas sa oled...," ta ei lõpetanudki enda küsimust, vaid võttis noormehe lõuast kinni ja pööras tema näo rohkem valguse poole. Carrie vaatas Sethile teravalt otsa ning lasi temast lahti. "Kui kaua sa juba uuesti uimasteid kasutanud oled?" küsis naine täiesti otse. Tal oli piisavalt kogemust, et olla täiesti kindel selles, et Seth on kas hiljuti kasutanud või on ka veel hetkel kanepi mõju all. "Kuidas sa saad seda mulle teha või Treyle või kõige tähtsam - iseendale! Eriti pärast kõike, mida sa läbi oled elanud. Ma ütlesin sulle, et kui sul tuleb tahtmine uimasteid võtta, siis helista mulle! Ma lihtsalt...." Carrie laiutas käsi ja vaatas poisile otsa.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Mar 29, 2013 20:58:18 GMT 2
"Oota, jäta küünlad põlema ja lase tuled ära," ütles mees esikust kerge naeruturtsatusega. Siiski oli Carrie temast kiirem ning küünlad andsid veel õrna helehalli tossu. "Ega ma ära ei ütleks," lausus Seth naeratusega. Muidugi jääb ta Carrie juurde ööseks, eriti siis, kui Clyde on ka mujal. Joshua vaatas, kuidas naine ta juurde kõndis, et meest suudelda, aga siis Carrie peatus. Miks? Küsimus pani Sethi eemale vaatama. Kurat, kuidas Carrie ikka nii pagana hästi aru pidi sellest saama? "Ma ei ole...Täna suitsetasin kanepit, aga see oli ainult üks kord," rääkis noormees. See oli ikka nii hea tunne, mis ta plärust sai. "Ma ei tee sellega ju sinule ega Treyle liiga, mul sai endal parem olla ja stress kõik kadus," seletas Seth, üritades asju siluda. Ta pani käed naise pihale. "Carrie, ära ole kohe nii kuri," lisas Josh.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 29, 2013 21:40:47 GMT 2
"Ainult üks kord? Ja siis tuleb teine ja kolmas. Sa peaksid teadma, kuidas see läheb. Sa suudsid nii kaua ilma olla ja nüüd...mis oli nii raske, et sa ei saanud teisiti, kui pidid kanepi järele haarama?" Carrie oli pahan ja ka kuri, sest ta ei tahtnud, et Seth nüüd jälle tagasi langeks, kui kõik hakkab lõpuks normaalselt minema. Nii see vist elus käibki. Nii kui midagi läheb paremaks on vaja kuidagi olukord ära rikkuda. "Kuidas sa ei näe, et see ei mõjuta ainult sind. Me hoolime sinust, meeldib see sulle või ei, ja seega me ei soovi näha, kuidas sa samu vigu uuesti teed," sõnas naine, vaadates poisile otsa. Tundes tüübi käsi enda pihal, pööras naine enda pilgu kõrvale. "Ma ei saa sinuga koos olla, kui sa selle kõigega uuesti pihta hakkad. Mul on poeg, Seth. Ma ei saa sellist eeskuju tema ellu tuua. Nii et sa parem unusta need uimastid ära, kui sa minu elust osa tahad saada," lausus naine ning jalutas mehe käte vahelt minema. Ta korjas kõik kustunud küünlad kokku ja asetas nad klaasist suurde lillevaasi, kus ta neid hoidis. "Ma ei saa aru, miks sa üldse tulid siia, kui sa laksu all oled. Kas sa tõesti arvasid, et ma ei saa aru?" pöördus Carrie Sethi poole, enne kui kööki kadus, et endale üks klaas vett võtta. Ei tea, kas tüübil ka juba suu kuivas. See oli ju täiesti tavaline kanepi kõrvalnähtus nagu ka suurenenud söögiisu. Või kuulub Seth hoopis nende alla, kes saavad lihtsalt suure rahustava annuse ja tunnevad suurt väsimust. Väga seosetu poisi jutt veel ei olnud ja veidrat itsitamist ka polnud. Kanep kas ei olnud piisavalt tugev või on selle mõju juba kadumas. Hmm...tavaliselt mõjub see 2-6 tundi.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Mar 29, 2013 23:38:27 GMT 2
"Carrie, see on tõesti ainult üks kord," rääkis noormees. Ta kuulus selle 97% alla, kes peale võõrutust tagasi kukkusid ja Joshua vihkas seda. "Carrie, ma ei hakka sellega jälle pihta," lubas Seth, kergitades parema käega õrnalt naise lõuga. Ta oli jälle jama kokku keeranud, kuidas see tal õnnestus? "Ma...Ma ei tahtnud sind siia pimedusse jätta. Kuidas ma lähen sinuga nii kaugele, et kaklen isegi su eksiga ja siis ütlen, et sorry, ma ei tule?" seletas Joshua edasi. Asi oli pigem selles, et Seth oli sõltlane olnud pikka aega ja ta suitsetas lahjat kanepit, seega mõjus see talle juba kui tavainimesele üks tugev rahusti. "Carrie," sõnas Josh, minnes naisele kööki järgi.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 29, 2013 23:54:44 GMT 2
"Seda ütlevad nad kõik..." pomises naine vaikselt. Alati oli see esimene kord ainuke. Seda nii kaua, kuni juba teine pläru ees on ja nii see läheb. Loodetavasti oli see tõesti ajutine tagasilangus, aga see ei tähendanud isegi siis head. Nüüd on tüübil jälle maitse suus. "Ma tahan sind uskuda, aga ma kardan, et sa ei suuda sellele vastu astuda, kui sa juba uuesti proovinud oled," lausus Carrie, "Seth, sa ei tohi endale selliseid libastusi lubada, kui sa tõesti tahad sellest sõltuvusest jagu saada. Sul oli siiani ju kõik korras. Räägi minuga. Mis sind vaevab? Mis pani sind jälle kanepit haarama?" Mnjah, poisi sõnades oli muidugi loogika olemas. Pealegi on tegelikult hea, et ta sellises olekus pigem siin on, kui kuskil linnas ringi jalutaks. "Sa tead, et kui ma sellest Treyle räägiksin, ei laseks ta sind vist enam kunagi korterist välja," raputas Carrie enda pead, kui Seth tema nime mainis ja kööki järele jalutas.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Mar 30, 2013 0:04:13 GMT 2
"Ma ei ole need kõik," protesteeris Joshua. Vähemalt enda arvates ei olnud. "Ma tean, et ei tohi. Ma tean seda kuradi hästi," rääkis mees vaiksemalt. "Ma tahtsin kõikidest probleemidest hetkeks eemale saada. Kõik küsivad, mida ma peale keskat tegema hakkan, kuhu ma lähen, kuidas ma hakkama saan ja nii edasi. Ja siis ma mõtlen, kuidas sulle võimalikult lähedal olla ja kuidas ma meid ära elatan ja mida ma üldse enda eluga peale hakkan ja...Lõpp. Ma ei suutnud seda stressi rohkem kannatada," rääkis Joshua, minnes naise juurde. "Ma ei tea, kuidas ta reageeriks. Ta on minu suhtes juba alla andnud," arvas Seth. Viimasest jutuajamisest jäi küll selline mulje.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 30, 2013 0:22:38 GMT 2
"Kui sa ei ole 'need kõik' ja sa tead, et ei tohi, siis miks ometi..." jättis Carrie lause lõpu niisama õhku rippuma. Ta jättis need mõtted sinnapaika ja keskendus Sethi sõnadele. Naine teadis kohe algusest, et nende suhe on noormehele ilmselt raske ja laastav. Eriti sellepärast, et ta ei kannata veel nii palju stressi. Ta leiabki, et kui see üle pea kasvab, siis on vaja kanepiga neid vähendada, aga see aitab ainult mõneks tunniks. Pärast seda on kõik tagasi. "Seth, ära pane endale nii palju kohustusi. Ma käin tööl ja ma saan täiesti normaalset palka, et meid ära elatada. Lisaks toetab Oscar mind iga kuu teatud summaga. Ma saan hakkama. Sa ei pea sellepärast muretsema," kinnitas Carrie, asetades enda veeklaasi kapile ning tõstes enda käe poisi põsele, "ja ära muretse nii palju enda tuleviku pärast. Kui sa ei suuda praegu välja mõelda, mida sa teha tahad, siis võta lihtsalt aasta vabaks." Carrie vaatas poisile otsa ning naeratas talle õrnalt, üritades olle positiivne ja toetav, mida Seth ilmselt hetkel kõige rohkem vajas. "Ma ei usu, et Trey on alla andnud. Ta lihtsalt arvab, et ta ei saa sinu kasvatamisega hakkama. Minu arvates on ta pigem enda suhtes pahane," sõnas naine.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Mar 30, 2013 0:26:55 GMT 2
"Aga ma ei taha seda, et sa sõltud Oscarist," ütles noormees, lüües silmad maha. Ta jälestas seda meest ja tahtis võimalikult kiirelt seda, et Carrie ei peaks enam Oscariga seotud olema. Oley, Clyde'i kaudu küll, aga mitte teisiti. Joshua embas naist. "Vabandust. Ma tean, et ma olen loll," lausus mees, tundes end jälle nii kehvasti. Kuidas ta sai vedada alt naist, keda ta kõige rohkem armastab? "Ma olen küll mõelnud, aga ei usu, et ma sisse saan. Pealegi oleksin ma kaugel," rääkis Joshua. Ta ei tahtnud naisest olla mitu nädalat eemal, see tundus liiga pika ajana. "Ma olen mõelnud ajakirjanduse peale. Kirjandus ja inglise keel lähevad mul kõige paremini," rääkis Seth enda unistusest.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 30, 2013 0:43:47 GMT 2
"See on tema töö Clyde'i isana anda raha, et meie poeg saaks endale üht ja teist lubada, "see ei tähenda, et ma sõltun temast. Mingil määral jään ma temaga alati seotuks ja sa tead seda." Naise pruunid silmad liikusid korraks tema abielu sõrmusele, mis tal ikka veel sõrmes oli, kuigi varsti oleks nagu aeg see ära võtta. Muidu jätab see veel Sethile mingi vale mulje. "Oled jah loll mõnikord," nõustus Carrie vaikse turtsatuse saatel. Ta kallistas noormees tugevalt ning hõõrus õrnalt tema selga. "Proovida võid sa ju ikka ja ära muretse selle distantsi pärast. Tänapäeva tehnika on nii palju arenenud, et sa ei tunnegi võibolla, et ma nii kaugel oleksin," lausus Carrie, "aga mine siis kohe inglise keelt ja kirjandust õppima. Sellega on sul võimalik ju paljudesse kohtadesse tööle saada ja ajakirjanduse võid sa alati ju Minorina võtta, aga see oleks ainult üke võimalus." Seth peab lõpuks siiski ise enda otsuse tegema.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Mar 30, 2013 0:53:23 GMT 2
Seth naeratas ning eemaldus naisest vaid niipalju, et näha tema nägu. "Tead, ma ei usu, et ma veebimise teel saaksin selles kõik korvatud," arvas Josh. "Ma ei saa sind siis kallistada ja puudutada," rääkis mees edasi. "Tjah, peab veel mõtlema. Kas ma üldse sisse saan, see on täiesti eraldi teema," ütles noormees. Ta suudles naist õrnalt ning lausus: "Ma võin ju isegi pisut pilves olekus siia jääda, eks?" Tema pilves olek tähendas seda, et ta oli palju rahulikum ja stressivabam Seth.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 30, 2013 1:05:27 GMT 2
"Küll sa selle üle elad. Sa oled meil siin siiski juba suur poiss," muigas naine ja hakkas isegi kergelt naerma, "aga ega see muidugi täitsa sama ei ole." Aga paljud paarid on sellega hakkama saanud. Kuigi Sethi puhul võib selline suhe taaskord üheks stressi tootjaks olla. Õnneks on Carrie töö väga hea graafikuga. Seega ei oleks tal raske nädalavahetuseks näiteks poisi juurde lennata/sõita. "Küll sa saad," oli naine pigem positiivne. Seth ei olnud ju rumal. Ta lihtsalt oli vist natuke laisk, kuigi viimasel ajal olid väidetavalt tema hinded tõusnud. "Jah, võid. Ma eelistan seda, et sa oled sellises olekus pigem siin kui kuskil linnas," sõnas Carrie noormehele, tundes endiselt enda huultel seda suudlust, mis vaid loetud sekundid tagasi toimunud oli.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Mar 30, 2013 16:20:37 GMT 2
"Poiss...Ma teen sulle poissi," turtsatas Seth. Ta oleks võinud ju Carriet vastu norida ja kutsuda teda vanuriks, aga ei riskinud, äkki hakkab naine vanusevahe pärast veel rohkem paanitsema. "Pean ennast kokku võtma, muud ei jää üle," arvas noormees. Ta ei oodanud eksameid üldse, kuigi käis hoolikalt konsultatsioonides kohal, kus korrati erinevaid teemasid, et tulevased vilistlased saaksid ilusti kooli lõpetatud. "Oh, ma ei teinud kanget kanepit ja see on mulle ainult rahusti," lükkas Josh ümber väite nagu ta muutuks selle all jubedaks inimolevuseks. "Räägi parem, mida sul süüa on?" esitas Joshua naeratusega küsimuse. Ta plaanis peale jalutuskäiku alles õhtusöögi kallale asuda. "Või lähen käin mäkist läbi? Saame lihtsamalt, sa ei pea siin vaeva nägema," pakkus mees välja. Mõnesaja meetri kaugusel oli üks McDonalds.
|
|