20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Apr 18, 2013 23:05:57 GMT 2
Jessica nägi Sayeri näost, et kutt on pigem vait sel teemal. "Seni kuni ma sulle hea ja armas näin, on kõik hästi," muigas Jes. Aga vahel tahaks iseenda pärast end natuke putitada. Jessie astus Sayeri järel korterist välja ja lükkas ukse kinni ning koukis taskust võtmed välja, et uks lukku keerata. "Paar võistlust on veel - viimasteks ei jää, siis jõuame riiklikele," vastas Jessica. Niiet Jes oli üsna kindel, et nad jõuavad ka, aga ta ei lasknud sellel enesekindlusel esiplaanile tõusta. Ei tahtnud ära sõnuda. Jes libistas võtmed taskusse tagasi ning hakkas trepist alla liikuma. "Bekah lahkumine polnud ka midagi katastoofilist, niiet kisakooriga on hetkel ka hästi. Kuulsin, et Ravensitel tulevad mingid kodumängud ka, niiet peaks selle kavaga publiku ette ka saama enne viimaseid võistlusi, aga mingit ametlikku infot pole tulnud, niiet ma ei teagi nüüd," rääkis Jessica.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 18, 2013 23:18:01 GMT 2
"Noh, siis läheb teil ju täitsa hästi," arvas Sayer, sest seega on riiklikud tääitsa käega katsutavad. Muidugi ei tohi liiga enesekindel olla, aga natuke usku tuleb ainult kasuks. "Siis te olete see aasta ikka väga head tööd teinud. Ma loodan, et suudan sind selle õppeaasta jooksul kasvõi korraks vormis tantsimas näha," lausus noormees. Ega pärast seda ju Jessie enam kisakoori vormi ei kanna ilmselt. Samas pole vahet, mis tal seljas on. Põhiline on see, et ta tantsib. Rufus ei olnud küll mingi ütleja tantsimises, aga tema arvab, et Jes on väga hea selles. Say astus uksest välja ja surus enda käed teksade taskusse, jalutades Jessica kõrval enda kodu poole.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Apr 18, 2013 23:27:37 GMT 2
"Kurta ei saa jah," nõustus Jessica. Paremini igatahes, kui eelmistel aastatel. Riiklikel ka võidaks, siis oleks väga viis kõik. Oleks uhke lõpp Jessica niiöelda kisakoorikarjäärile. Samasugune uhke lõpp nagu Sayeril. See tunne, et kogu pingutus polnud asjata, on lihtsalt võimas. "Armas oleks," arvas Jeanette. On tore teada, et kellelegi lähedastest see karglemine korda ka läheb. "Ütle ausalt, on kunagi mingit pointi ka sellel olnud, et me võistluste poolaegade vahepeal platsi vallutame või mängu ajal kõik koos miskit karjume?" uuris Jessica. Imelik, et ta seda varem küsida pole taibanud. Näinud, et Say jälle käed taskutesse surus, tõmbas ta ühe neist välja, et oma käsi sellesse suruda. Mismoodi on võimalik see tobe harjumus välja juurutada? Ebamugav ei ole niimoodi poolkössakalt käia?
|
|
|
Post by Deleted on Apr 18, 2013 23:48:24 GMT 2
Sayer üritab siis enda asjad nii sättida, et ta saab Jessicat vaatama tulla. Muidu pärast veel kahetseb. "Kui sa enda võistluste kohad ja kuupäevad teada saad, siis anna mulle teada. Mida varem seda parem," lausus noormees. Siis saab ta juba varakult enda graafikul silma peal hoida, et see üks teatud päev vabaks jääks. "Kui ma sind ei tundnud, siis ausalt öeldes ega ma suurt tähelepanu teile ei pööranud, sest oli vaja mängule keskenduda. Seega ma ei oska väga sellele vastata. Vaheaegadel me nagunii teid ei näe, sest peame enamasti riietusruumis treeneri loengut kuulama. Hiljem, kui sa juba mu tüdruk olid, siis oli hea teada, et sa seal serva peal olemas oled. Kuigi muidugi natuke oli hirm ka, et saad haiget seal veel kuidagi," seletas noormees pikalt ja laialt, "võibolla te olete sinna äärele pandud vastas võistkonna häirimiseks." See oli ainult oletus. Kui Jes noormehe käe teksataskust välja tõstis, hakkas Rufus naerma ning vajutas neiu põsele ühe musi. Eks ta üritab siis selle harjumuse kuidagi välja juurida.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Apr 18, 2013 23:59:57 GMT 2
"Pole probleemi," vastas Jessica. Vaevalt see meelest ära läheb, kui sellest sõltub see, et Sayer Tree Hilli tuleb. Ei, mitte midagi pole Jessie'l selle vastu, et Say ülikoolis käib ja ega Jessie tegelikult ei taha, et Sayer loengutest puudub, aga kui tal on võimalik oma asju sättida, siis tulgu aga! "Ma ise arvan, et me oleme seal nii vastasvõistkonnale pindakäimiseks kui vaheaegadel publiku lõbustamiseks. Teie meid ju nagunii eriti ei näe ja ega meie kisa kuulama ka jääda ei saa, kui samal ajal peab pead mängus hoidma," rääkis Jeanette. Sellest naerust ja põsemusist oskas Jessie välja lugeda vaid seda, et Sayer sai vihjest aru.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 19, 2013 0:25:17 GMT 2
"Seda küll, aga ju te olete seal mängus ikkagi olulised, sest ega teid seal siis ilmaasjata ei hoita," lausus noormees. Ju see on lihtsalt kuidagi nii välja kujunenud. Sellest vihjest sai Sayer tõesti aru. Ei tohi käsi taskutesse toppida või vähemalt kahte korraga. Ega ta viisakas ja kena ei ole jah, aga kuskilt on see harjumus sisse jäänud. "Kuule, kas sa tahad see suvi ka kuskile reisima minna? Eelmine suvi oli minu arvates väga lahe," sõnas Rufus. Nad ei pea tingimata autoga enam minema, aga lihtsalt kahekesi koos kuskil uues kohas käia on alati tore. Nad võivad kasvõi ainult North Carolina piires reisida ju. Alati ei pea kaugele minema.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Apr 19, 2013 0:40:03 GMT 2
"Minu jaoks pole väga tähtsust, kas me seal olulised oleme või ei. Põhiline on, et meile endale meeldib ja ma olen mängudest lihtsalt nii häid kaadreid saanud, et ainuüksi sellepärast tasub juba kisakoori kuuluda, et mängule võimalikult lähedale saada," rääkis Jessica. Fotograafipisik pole temast ka kuhugi kadunud, aga viimasel ajal on seda Ky ja Cec elusana hoidnud. Aga say peaks ka jälle rajalt maha võtma, kutt on lihtsalt haigelt fotogeeniline, et olgu pilt nii ebaõnnestunud kui tahes, seda on ikka ilus vaadata. "Kusjuures ma olen sellele mõelnud, et võiks sel aastal ka kuhugi minna," lausus Jessica, "aga ma tahtsin seekord minna kuhugi, kus ma pole varem käinud ja millest ma mitte midagi ei tea. Kuidas oleks näiteks täiesti lambika pisikese Euroopa riigiga?" uuris Jessica. Jes pole uurinud, mis need pisemad täpselt on ja kuigi ta on suurematega ainult põgusalt tutvunud, ei tõmba need eriti.
OT: Kuhu sa küpsisepaki panid, et mõlemad käed tastusse said suruda üldse?
|
|
|
Post by Deleted on Apr 19, 2013 14:17:13 GMT 2
Pildistamiseks on kisakoori neidudel tõesti kõige parem koht. "Kohe Euroopasse?" vaatas Sayer tüdrukule otsa, kergitades pisut enda kulme. See oli ju kaugel ja selleks läks kindlasti kõvasti rohkem raha kui USAs ringi reisides. Samas oleks see kindlasti mõnus puhkus. "Ma arvan, et see on sul päris hea idee, aga ma tahaks teada palju see pilet sinna teisele poole ookeanit maksab. Kindlasti päris kopsakas summa. Sellisel juhul tuleks valida mõni odavam riik, kus on vähemalt kohapeal natuke vabam olla," sõnas Rufus. Ta polegi ju Euroopasse veel jõudnud. OT: Kui see pakk oli selline, siis ta võis selle enda jope taskusse pista
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Apr 19, 2013 14:53:37 GMT 2
"Kõrbed, palmid ja suurlinnad ei kutsu eriti," kehitas Jessica õlgu, "Lääne-Euroopasse olen ma ka märgid maha saanud, aga just see Põhja-Euroopa. Skandinaavias näiteks pole ma käinud ja no need Türgi ja Saksamaa vahel olevad riigid on külastamata ja need...Balti riigid ka." Jumal teab, mis nende riikide nimed on. "Jaaaaa me jõuame jälle numbriteni," lausus Jessie silmi pööritades. "Võib-olla ongi viimaks aeg mu pangakonto üle vaadata ja sealne summa selliseks teha, mida ma välja hääldada ka oskan?" lausus Jeanette küsivalt. Midagi väga ulmelist seal tegelikult pole, aga lennupiletid tulevad vabalt välja. Niiet elamiseks jääks ka.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 19, 2013 15:07:54 GMT 2
"Tuleb siis Euroopa kaart kätte võtta ja vaadata, kuhu minna," sõnas Sayer, sest ega ta neid pisiksi riike seal kaardil väga ei teadnud. Need ei jäänud pähegi enda veidrate nimedega. "Jah, sest eelarve on siiski reisile minnes oluline. Ei tasu ennast siiski lõhki ajada," lausus Rufus. Käid reisil ära ja pärast pole enam kodumaal millestki elada. See oleks ju üsna mannetu. "Pealegi kui me tahame suvel selle maja korda teha, siis peaks sellega ka veel arvestama," lisas noormees, kui talle nende eelmine jutuajamine meelde tuli. Oijah. See suvi tuleb täitsa tegus vist. "Kui sa tahad enda raha raisata sellel reisil, siis okei, aga siiski tasuks natuke asja planeerida," sõnas Say, olles esimest korda nende suhte jooksul nõus midagi Jessie raha eest tegema. Ta lihtsalt üritas ennast harjutada mõttega, et väga võimalikult on nad aasta pärast või nii abielus ja siis oleks nagu aeg enda rahakotti jagada. Hetkel ei ole ei Jessical aimu palju Rufusel seda rahakest täpselt on ja samamoodi ei tea Say kui suur see näitsiku konto siis on.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Apr 19, 2013 16:35:32 GMT 2
Tore, et Sayerile see mõte meeldib. Nüüd jääb üle ainult konkreetne plaan kokku panna. "Tegelikult ma hakkasin selle reisi peale mõtlema siis, kui paps mult küsis, et mida ma lõpukingiks tahan," rääkis Jessica, "ma mainisin talle, et reis oleks ilus, aga tahtsin enne sinuga seda arutada, kui talle lõpliku vastuse ütlen. Ma ei taha, et ta terve reisi kinni maksaks, aga ega ta vähemaga ka ei lepi, kui lennupiletitega. Üleüldse ta ise mõtles korteri või maja peale...või siis autot, aga selle esimese ma välistasin kohe." Ammu selge, et kodu nimel tahab Sayer ise käed külge panna. "ja teise välistasin, sest ma ei suudaks seda veel välja valida. Pealegi, kui mul endal pole, siis on see piisavalt hea vabandus sinu omaga sõitmiseks," lausus Jes muiates. Mida rohkem Jes seda autot vaatas, seda rohkem see talle meeldima hakkas, kuigi isiklikuks autoks tahaks ta ikkagi midagi tagasihoidlikumat ja kõvasti naiselikumat.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 19, 2013 17:07:03 GMT 2
"No, kui su isa tõesti tahab seda reisi toetada, siis ega mul vist ilmselt midagi öelda ei ole," lausus Sayer. Muidugi oli hea teada, et näitsiku isa neid toetab, aga samas ei taha ükski mees oma äiast sõltuda. "Seda ma muidugi ei tea, kuna ma ülikoolist pääsen ja kuidas selle korvpalliga jääb, sest midagi toimub vist suvel ka," sõnas Rufus. Eks ta siis uurib selle asja välja, kui ta jälle ülikooli läheb. Mida rutem seda asja ajada, seda parem. "Minul pole midagi selle vastu, et sa minu autoga sõidad. Pealegi on see nagunii sinu isa ostetud. Tegelikult ta ju seisabki niisama garaažis kui mu paps või mamps seda juhuslikult ei kasuta," teatas noormees.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Apr 19, 2013 17:40:34 GMT 2
"Ta tahab mulle lihtsalt kingi teha," kehitas Jessica õlgu. Ja justnimelt kalli kingi - James'i viis tütrele näitamiseks, et kuigi pole alati kõrval, on alati valmis teda aitama nii palju kui tema võimuses. Üldiselt siis rahaliselt, sest eks ole temalgi kasutada ainult seda, mida tal on. See ei tohiks üleüldse Sayeris tunnet tekitada, et ta sõltub oma tulevasest äiast - pigem peaks tal motivatsioon tõusma. Kes ei tahaks oma äiale tõestada, et on tema tütart väärt ja suudab tema soovid täita? "Vaevalt sul terve suvi tihedalt korviloopimist täis on, niiet ma ei usu, et see aja leidmine probleem olema saab," arvas Jessica. Ja suvel on ülikoolides ka vaheaeg ju. Ja kui Euroopasse minna, siis suve keskel - soe vähemalt. Vihma ja külmaga ei viitsi väga turist olla. "Küll seda suvel rohkem vaja läheb, kui me metsamaja ja Tree Hilli vahet läbima peame," lausus Jeanette.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 19, 2013 17:59:23 GMT 2
"Vaata, et sa siis ilusti lõpetad ka," muigas noormees. Lõpukinki väärivad siiski need, kes tõesti hästi lõpetavad, kuigi noh ilmselt oli see Eastside'il natuke teisiti. Seal oli ilmselt ime, kui lapsed keskkoolist läbigi suudeti vedada. Seda muidugi mite iga inimese puhul. "Seda küll," nooogutas Sayer. See suvest rääkimine paneb seda nii hirmsasti ootama. Sellni on ju veel tervelt mitu kuud aega. Loodetavasti läheb aeg kiiresti.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Apr 19, 2013 18:20:43 GMT 2
"Ja lõpetangi ilusti. Mingeid häid eksamitulemusi ma raudselt ei saa, aga ma olen selline pugeja olnud nüüd päris tükk aega, et mul on lastud varasemaid kursusi parandada. Mata jääb C'ks, aga ülejäänud ainete hinded on kõik A'd ja B'd - olenevalt nüüd sellest, kuidas ma viimased arvestused teen," lausus Jessica lõbusalt Sayerile otsa vaadates. Suudab küll, kui tahab. Laisk on, mitte loll, kuigi lollus oli üldse asjad nii kaugele lasta, et varasemate kursuste arvestusi uuesti tegema pidi. Vastutulelikud õpsid vähemalt - mõnes teises koolis poleks tal seda ilmselgelt teha lastud. "Ja ega ma sinna Jasoni kõrvale autahvlile ei tahagi - perekond nohikud, tänan, ei," muigas Jes. Nende lennu parimaks tunnistatakse ilmselt Alex või Bekah.
|
|