|
Post by Deleted on Apr 18, 2013 15:45:09 GMT 2
Sayer kaalus hetke, kas jääda esikusse ootama või jalutada neiuga kaasa. Ta otsustas siiski neiut oodata. Korter oli väike ja vaikne ning seega polnud tal probleeme Jessica jutu kuulamisega. "Siis sa võibolla peaksid midagi tegema temaga," kehitas Sayer enda õlgu. Kuigi ilmselt on suhteliselt raske midagi teha, kui teine osapool ei ole sellest väga ekstaasis. "See on see, et alles siis märgatakse millegi või kellegi vajalikkust, kui teda või seda enam ei ole," lausus noormees. Vähemalt räägivad nad nüüd rohkem. Seegi hea. "Noh, kunagi ei ole hilja alustada," arvas Rufus.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Apr 18, 2013 16:04:54 GMT 2
Jessica pani oma telefoni laadima ja tatsas siis esikusse tagasi. "Vähemalt ta ei väldi mind ja välja ei peksa, kui ma talle külla lähen," lausus Jessica ja võttis siis Sayeri käest oma spordikoti, mille ta ka Joe tuppa tassis. Pesumasina teenuseid vajavad riided võttis ta kotist välja ja viis vannituppa pesukorvi. Loodetavasti on Lizziel ka midagi pesta vaja, saab masina kenasti täis. Seejärel läks ta Joe tuppa tagasi ja tühendas ülejäänud spordikoti. Ta kergitas kulmu, kui avastas, et tal seal Oreod on. Tuli meelde küll, et lõuna ajal ostis, aga nüüdseks oli see juba unustatud. Spordikoti voodi alla lükanud, läks neiu esikusse tagasi. "Küpsist?" küsis Jes Sayerile otsa vaadates ja pakki tema poole sirutades.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 18, 2013 16:20:02 GMT 2
Sayer turtsatas vaikselt selle kommentaari peale, ulatades samal ajal Jessicale tema spordikotti. Kuna tüdrukul oli veel asjatamist, siis toetas tüüp ennast vastu ust ning surus käed teksade taskutesse. "Miks ka mitte," kehitas Rufus enda õlgu ning võttis pakist ühe küpsise, vaadates samal ajal hoopis enda kihlatule otsa. Võtnud ka enda teise käe taskust välja, asetas ta selle Jessie puusale, tõmmates teda järsu liigutusega enda vastu. Kukkumisohtu neil ei olnud, sest Say toetus nagu nii uksele juba. Kui ka küpsisega käsi enda koha tüdruku alaseljal leidis, vajutas noormees enda huuled näitsiku omadele, lubades talle ühe eriti kirgliku ja tundeküllase suudluse, mis ei jäänud sugugi lühikeseks.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Apr 18, 2013 17:16:20 GMT 2
Seda Jes küll oodata ei osanud, et Say teda enda vastu tirima hakkab. Sayerile küsiva pilgu saatnud, et mis nüüd siis, sai ta üsna kohe ka vastuse. Jessie vastas suudluse, libistades oma käed ümber noormehe kaela. Harjumusest tõusis ta ka kikivarvukile - könn nagu ta on. Tal endal mugavam, kui pead nii kuklasse ajama ei pea. Jessica lõpetas selle tundeid täis suudluse armsa musiga ja lasi siis kandadel esikupõrandaga taas tutvust teha. Ta libistas oma käed ümber Sayeri ja toetas oma pea tema rinnale ning muigas omaenda mõtte peale. "Ma ei teadnudki, et küpsised sulle nii mõjuvad," jagas ta oma mõtet Sayeriga.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 18, 2013 17:37:19 GMT 2
Tundus, et see oli nii ammu, kui nad viimati niimoodi suudelnud olid. Ilmselt oli asi muidugi Sayeri ülikoolis. Vähemalt ei ole see pikamaasuhtesse minek neile veel saatuslikuks saanud. "Ju sa oled mulle liiga vähe küpsiseid pakkunud," muigas noormees ja naeris kergelt, hoides neidu kindlalt enda vastas. Nii võiks ju lausa pikemat aega lihtsalt seista ja olla. "Ma olen sind tõsiselt igatsenud ja ma vihkan seda, et ma ei saa sinu jaoks kogu aeg olemas olla," lausus noormees ning vajutas Jessica pealaele ühe pisikese musi. Õnneks saab aasta varsti läbi ja siis tuleb suvi, mille jooksul Rufus kavatseb iga enda vaba hetke näitsikuga veeta justkui tehes tasa seda aega, kui teda ei olnud Tree Hillis.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Apr 18, 2013 18:00:20 GMT 2
Vähemalt ei õpi Sayer tüürimeheks, piloodiks ega muuks selliseks ametivennaks, kes töö pärast peab pidevalt ja pikka aega järjest kuskil eemal olema. Arhitekt võib kodus ka maju joonestada. Vist. "Pigem olen need mõned aastad enamusest ajast sinust eemal kui terve ülejäänud elu sinuta," lausus Jessica. Ta ei mõista seda, kui inimesed lähevad lahku seetõttu, et vahemaa nende vahel on pikk. Oled pigem koos kellegagi, kes on koguaeg võtta, mitte sellega, keda tegelikult armastad, sest ta on nii kaugel? Lahkukasvamine, nad ütlevad. Jes ikka ei mõista.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 18, 2013 19:03:33 GMT 2
Need sõnad olid väga julgustavad ja sobisid väga hästi antud olukorda, aga ega see siiski ei muuda seda kaugel olemist kergemaks. Enamasti on päeval Sayeril hunnikuga tegemist, aga vot siis kui niisama passimiseks läheb või sõpradega koosolemisek, siis tekib küll pisike igatsus ja ega siin see masneduski kaugel pole. Kõigil tüdruksõbrad käe-jala juures ja ilusad neiud ümber ringi, aga tema ootab ainult kohtumist selle ühe neiuga. "Mul on vähemalt hea meel, et sa ei arva nagu ma oleksin hea meelega nii palju New Yorgis ja nii vähe siin," sõnas Rufus. Ta ikka üritas ülikoolis kõigega hakkama saada, aga samas mitte liiga kaua eemal olla. "Aga kas me nüüd jäämegi siia niimoodi, kuni Liz koju jõuab, ukse lahti teeb ja me talle sülle kukume?" küsis Rufus turtsatades.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Apr 18, 2013 19:47:44 GMT 2
Ainult trennides ei ole Jessical aega Sayerit igatseda. Koolis pole ka olukord enam nii hull, kui septembris, mil Jes ikka pidevalt pettuma pidi, kui avastas, et matas polegi Sayer pinginaabriks. Aga just see vaba aeg. Mitte midagi ei taha teha ka, kui Sayd ei ole. Raske on end motiveerida koduuksest välja astuma. Jes muigas kergelt. "Peab vist ukse vastast ära minema jah, väike Lizzie läheb lömmi muidu," lausus Jessica, samal ajal käsi noormehe kaela ümbert eemaldades.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 18, 2013 20:36:01 GMT 2
"Sa tahad siia jääda?" uuris noormees, sest ta sai aru, et nad pidid veel edasi minema. Samas kui Joe just kuskilt järsku välja ei karga, siis võivad nad vabalt siia jääda. Lizardil ei peaks selle üle just eriti halb tuju olema. "Ma mõtlesin, et me läheme veel edasi," lisas Sayer, tõustes ukse vastast ära, kui Jes enda käed tema kaela ümbert eemaldas.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Apr 18, 2013 21:03:57 GMT 2
Jessica raputas pead. "Me pidime sinu juurde minema, niiet me lähme ka," lausus Jessica jäädes esialgsele plaanile kindlaks, "aga ma teen end enne inimeseks." Tuli ta sinna esikusse siiski Sayerile küpsist pakkuma. "Kohe liigume," lubas Jessie ja andis terve küpsisepaki Sayeri kätte, vajutas tema huultele veel ühe kiire musi ja läks siis vannituppa, kus ta näo veega üle tõmbas. Selle rätikusse kuivatanud, tiris ta patsikummi juustest ära, lammutades sellega oma hobusesaba. Ta harjas juuksed kahele poole kaela ning läks siis esikusse, kus ta ketsid jalga toppis.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 18, 2013 21:49:01 GMT 2
Kui nii, siis nii. Loodetavasti on majas nende kahe jaoks ka ruumi. "Minu arvates oled sa juba praegu inimene ja üks väga ilus kohe," lausus noormees, kui Jessica väitis, et peab ennast veel korda tegema. Tüdrukud. Samas kuna näitsikul tavaliselt sellele kaua aega ei kulunud, siis ei olnud Sayeril millegi üle nuriseda. See pisike musi tegi ootamise kohe palju paremaks. Pealegi oli tal veel küpsist ka. Mida veel tahta? Ta sõi ära selle küpsise, mis tal käes oli ning jõudis ka teise veel suhu pista, enne kui Jessie tagasi tuli. "Kas see, et juuksed lahti on, teeb sinust inimese?" uuris Rufus õrnalt muiates, sest see oli ainuke muutus, mida ta neiu juures märkas.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Apr 18, 2013 22:00:53 GMT 2
Ja Sayer lihtsalt ei väsi komplimente tegemast. Aga Jessie ei kurda, talle täitsa meeldib. Vahel nuriseb ta omaette ainult selle üle, et ta ise selles nii pädev pole. Tahaks ka Sayle midagi ilusat vahel öelda, aga see tundub alati nii läila mõttena. Kui ta ketsipaelu sidudes Sayerilt küsimuse sai, turtsatas Jessica. "Tead, kui juuksed ees ei töllerda, siis on miskit nagu valesti," lausus tüdruk muiates. Seega võib öelda, et lahtised juuksed annavad talle inimese tunde. "Tõmbasin näo ka veega üle. Ma ei käinud pärast väikeste trenni duši all ja no on küll räpane tunne," rääkis Jessica. Igatahes enne tuttuminekut tahab Jes kindlasti veega möllama minna.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 18, 2013 22:10:28 GMT 2
"Okei. Midagi sellist ei ole ma veel kuulnud," naeris noormees kergelt, kuid eks seal mingi loogika leidus kah ehk. "Pole sul häda midagi. Vähemalt minu arvates," lausus Sayer vaikselt turtsatades. Palju ta seal nende pisikeste juures ikka ise tantsib ja higistab? Samas võibolla on see keerulisem kui paistab. Rufus ei ole ju pisikesi treeninud. Say asetas käe ukselingile, olles valmis seda alal vajutama, kui tüdruk valmis saab.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Apr 18, 2013 22:22:35 GMT 2
"Sa ei näe mind siis ka tondida, kui ma täiesti jokkis näoga varahommikul silmad lahti teen pärast paaritunnist und," turtsatas Jessica, tahtes lihtsalt öelda, et ta pole veel sellises olukorras olnud, mils Say teda vastuvõetamatuks tunnistab. Nüüd, kui väikestel tants peas ja ainult puhastamist vajab, ei tantsi Jessie enam palju kaasa, aga ta läheb nüüd alati pool tundi varem saali, et oma vabakava kokku seada ja harjutada ning tavaliselt tantsib ta pool tundi pärast trenni ka, aga Sayeri tuleku tõttu jäi pärast trenni harjutamine lühikeseks. Aga isegi, kui ta on pole end läbimärjaks tantsinud, on tal ikkagi harjumuseks saanud pärast pesust läbi käia - lihtsalt iseenda värskenduseks. Saanud oma ketsipaelad kinni, tõusis neiu püsti, olles valmis korterist lahkuma.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 18, 2013 22:47:49 GMT 2
Sayer ei hakanud neiuga sellele teemal vaidlema. On teada tuntud fakt, et naised ei usu peaaegu kunagi, kui sa neile mõne komplimendi teed. Jessica lihtsalt ei ole tont. Olgu ta ükskõik missuguses olekus. Avanud ukse, jalutas noormees näitsiku ees korterist välja, sest viimasel oli võti ja seega oli tema see, kes ukse lukku pani. "Tantsimisega läheb sul hästi, aga kuidas kisakooriga lood on - jõuate riiklikele?" uuris Rufus. Teda ikka huvitab selline asi. Ühelt poolt Jessica pärast ja teiselt poolt Ravensite pärast.
|
|