|
Post by Deleted on Nov 12, 2011 16:52:55 GMT 2
"Nii et nagu näha on alati asjasse seotud naised. Tüüpiline," sõnas Nate pärast seda kui Joe oli enda eest selgitust andnud. "Kas sul oli siis tõesti nii raske asja sõnadega lahendada või asi üldse sinna paika jätta. Ma teame kõik, et Ashtonil on värvikas sõnavara. Ma oleksin sinust rohkem oodanud. Eriti kuna Logan teatas, et lahkub meeskonnast ja ma tõstsin sinu abikapteniks," näitas Nathan välja enda pettumust noormehe käitumises. "Pealegi on need meeskonna sisesed pinged hakanud mõjutama ka meie tulemusi. Kolm viimast mängu oleme me kaotanud, kuigi me oleme neist oskustest üle. Kuidas peaks meeskond end kokku võtma, kui selle põhilised võtmemängijad ei saa omavahel läbi?" jätkas Nate kuni viimaks vaikis ja käega lõuga hõõrus. Asjad olid tiimis väga segamini.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Nov 12, 2011 23:16:43 GMT 2
Joe viis pilgu Nathani silmadele. "Et ma peaksin laskma siis sellel rikkuri võsukesel ükskõik mida ütelda? Ma olen mitu korda asja sinnapaika jätnud, nüüd viskas üle. Ta pole nii hea, kui ta arvab," vastas Joseph. "Meeskonnas ma üritan Ashtonisse neutraalselt suhtuda," lisas noormees. Jah, ta üritas, aga see ei õnnestunud kõige paremini. J teadis, et treener oli pettunud. Ta oli ise endas samamoodi.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 13, 2011 16:54:55 GMT 2
"Jah! Just nimelt! Ega see sind just palju paremaks ei tee, kui sa talle kätega kallale lähed," sõnas Nate kerge ärritustundega. "Minu arust ei tööta sinu nn 'neutraalne suhtumine' just kõige paremini. Ütle mulle, sina kui abikapten, mida ma selle meeskonnaga ette peaksin võtma, et meie sisetülid ei kahjustaks meie tulemusi?" esitas Nate tõsise küsimuse. Kogu linn ootas neilt võitte.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Nov 13, 2011 17:00:04 GMT 2
"Kurat, ma olen sõnadega proovinud, aga see ei aita!" vastas Joe vihaselt. "Vabandust...," lisas Joseph, üritades rahuneda. "Ma ei oskagi öelda...Noh, mina annan end ausõna, et üritan nüüd väga nende kommentaare eemale tõrjuda...Aga Ashton peab lubama, et ta ei tule niisama hüppama,. Muidu ei saa ma enda sõna pidada," mainis noormees.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 13, 2011 17:05:06 GMT 2
"Joe," manitses Nate noormeest kui too enda häält tõstis. "Seega sa oled arvamusel on põhiliseks probleemiks on Ashton. Kuidas on sinu ja Sayeriga? Või Sayeri ja Ashtoniga? On seal ka probleeme või üldse mujal meeskonnas. Mul on vaja nendest teada," üritas Nathan jututeema viia hoopis sellele, kuidas olukorda parandada. Karistus võis oodata, sest nagu nii tundus, et Ashton end näole ei anna.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Nov 13, 2011 17:09:38 GMT 2
"Mina saan Sayeriga hästi läbi...Sayer saab Ashtoniga...Normaalselt läbi. Paremini, kui mina," arvas Joseph. Tegelikult häiris Joed fakt, et Sayer pakkus Lizziele kepit, alkoholi ja lasi tal graffiteid teha, kuid sellest ei hakanud noormees rääkima.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 13, 2011 17:29:17 GMT 2
"Ja ülejäänud meeskond on, okey? Seega sa tahad öelda, et meie nõrkuseks on see, et meie kolm põhimängijat ei soovi koostööd teha," Nate tõusis toolilt püsti ning sammus teisele poole lauda, istudes laua äärele. Mõne minuti vältel oli ruumis vaikus, mille jooksul võis kuulata tasast kella tiksumist. "Mis ma siis tegema pean? Ashtoni teisse viisikusse tõstma ja teile kellegi Westside'ist asemele panema?" turtsatas Nate.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Nov 13, 2011 17:34:09 GMT 2
"Jah, põhimängijate tüli," nõustus Joe. "Te teate ise ka, et se idee on idiootne," vastas Joseph. "Ashtoniga tahaks rääkida...Aga ta ei ilmu kohale," rääkis noormees. Rääkimise juures oleks pidanud ka treener olema, mine sa tea, mis muidu juhtub.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 13, 2011 17:39:37 GMT 2
Vähemalt on probleemi allikas olemas, nüüd oli vaja sellega veel tegeleda. Ja loodetavasti saavad nad juba järgmisel mängul enda endises vormis olla, vastasel juhul on asjad nutused ja neil on raskuse üldse sellel hooajal kõrgema liiga mängudele saada. "Tundub sedasi," ohkas Nate visates pilgu enda käekellale, "aga sellisel juhul ma lasen sul minna. Ja järgmises trennis olgu kõik kohal," sõnas Nathan, "ja mis puutub karistusse, siis selle saate hiljem," lisas ta hetke pärast.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Nov 13, 2011 17:43:28 GMT 2
"Oodake, ma tahaks juba selle teada saada. Mul on töö ja muud asjad, siis oskan sättida," vastas Joseph. Töö oli väga tähtis, sest sealt tuli enamus elamisraha. Seetõttu tahtiski Joe juba varem seda karistust teada saada.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 13, 2011 18:12:53 GMT 2
"Ilmselt midagi, kus te peate koostööd tegema. Nagu näiteks iga õhtune saali koristamine," sõnas Nate kergelt muiates. "Nii kaua kuni te õpite üksteist aksepteerima. Ma olen kindel, et Ashton ei tea sinust just kuigi palju ja vastupidi. Tal ei ole ilmselt aimugi sinu elust. Sa ju kasvatad enda õde üksinda, on mul õigus? Lisaks käid sa tööl. Ashtonil ei ole selleisest elust õrna aimugi. Samas on ka tema elus kindlasti midagi, mis ta selliseks on muutnud. Ma ei taha kõlada nagu mingi psühholoog, aga te peaksite tõesti rääkima," seletas Nathan, miks nende karistus just selline on.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Nov 13, 2011 18:15:17 GMT 2
Joseph ohkas. "Jippikaijee," sõnas noormees püsti tõustes. "Korraldage siis ära. Mina teda kutsuma ei lähe," lisas veel Joe. "Head aega," sõnas nooruk ja astus kabinetist välja.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 13, 2011 18:26:33 GMT 2
Treener noogutas ning mõistis täielikult Joe sõnu, et tema Ashtonit otsima ei lähe. Nathan ootas kuni kabineti uks Joe selja taga taas kinni vajus ning tõusis siis püsti, et minna alla jõusaali, kus ta mõnda õpilast poksimises pidi aitama.
OT: Lõpp
|
|