24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Mar 28, 2013 23:38:04 GMT 2
Chad ei tabanud küll kuidagi ära, mis tema sõnades nii hirmus naljakat oli. See oli ka põhjus, miks mees praegu naerma ei hakanud, kuigi Millie tükk aega itsitas. Lasku aga käia - Chadi see ei häirinud. Kui Milena talle meelde tuletas, et pudeleid ja sõõrikuid on veelgi, haaras Kevin endale uue pudeli ning võttis ka ühe sõõriku, kuna teine oli täiesti ootamatult kadunud. Ei saanud arugi, kui juba minema haihtus. Nii nende heade asjadega paraku ongi. Kui õekene järsku endale parema käega vastu otsaesist laksas, sai ka Chad alles liiga hilja aru, mis toimus. Kahjuks ei taibanud ta Lenat hoiatada ega midagi. Vandesõnad olid aga küll täielikult õigustatud. Ka tema ise kippus neid sarnastes olukordades ohtralt kasutama. "Minu viga. Poleks pidanud vist küsima. Vabandan," muutus Chad tõsiseks, kui taipas, et ilma tema küsimuseta poleks see olukorda siin ilmselt aset leidnud.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 29, 2013 0:50:46 GMT 2
Lena oli just sõõrikust ampsu võtnud, kui vennaraas vabandama kippus. Neidis raputas pead ning üritas toidu võimalikult kiirelt alla neelata. Võttis korraks köhima, aga ei midagi hullu. Ilmselgelt pole tänane õhtu tema õhtu. "Cheer up lil bro," naeratas Milena, tegemata suurt välja nüüd valutavast randmest. Kuna vennaraas istus temast vasakul pool, sai talle pärast sõrmede teksade külge puhtaks nühikimist ilusti lohutava pai teha. "Ei ole asi nii hull midagi," lisas ta endise naeratuse saatel. "Ja selle eelmise küsimuse all mõtlesid sa, et mis arstid mulle ennem rääkisid?" uuris Jo, jututeemat just mitte palju muutes, ent üritades siiski enda lollist veast kuidagi kaarega ümber käia. Ei ole vaja seda headtuju siin rikkuda.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Mar 29, 2013 13:40:38 GMT 2
Näha oli tõesti, et täna polnud vist Milena päev vastupidiselt Chadile, kellel ei tundnud ühtegi muremõtet peas olevat. Küll aga häiris meest pisut see, et ta ei saanud kindel olla, kes Lenaga ongi nii, nagu too seda väidab. Õekene ju võib üritada enda olukorda natuke ilustada. Või oli siis Chad ise ülehoolitsevaks muutunud - mine sa tea. Saanud ühe lohutava pai osaliseks, tuli mehe näole tema endine ilme tagasi. Kui Millie väidab, et temaga on korras, siis tuleb ju ometi uskuda. "Jah, nüüd said minust õigesti aru. Mind huvitab rohkem arstide määratud diagnoos, mitte see, mida sa ise kokku luuletad," vastas ta Milena küsimusele.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 29, 2013 16:25:05 GMT 2
Milena ilustab jah pidevalt enda tervisega seotud asju. On siiani elama jäänud, küll jääb ka edaspidi. Pole isegi kordagi kipsis olnud, egamidagi. See support wrap on lähim asi kipsile mis tal üldse olnud on. Haiglas pole ta ka viibinud pärast sündimist, ja too hommikune arstilkäik, niiet pole ju hullu midagi. "Ma arvan, et minu kokku luuletatu peaks küll hästi sobima. Kui ma päris suremas oleks, küll ma siis seda ikka ütleks." naeratas neidis õrnalt, olles sõõriku söömise lõpetanud ning asus seejärel ka ise teise õlle kallale. "Aga diagnoos.. if I only knew. Seda öeldi, et kui ma oma kätt paremini ei hoia.." rääkis ta ning tolle käe paremini hoidmise peale ka kergelt trutsatas, sest hetk tagasi oli ta seda käsku-nõuannet imehästi ju järginud, ".. siis võib juhtuda nii, et ma oma randme päris persse keeran. Ja kuna mu käsi väga palju paremaks läinud ei ole, peab see asi veel mõnda aega peal olema." Nüüd ei jäänud ole muud kui oodata mingit noomivat reaktsiooni, et miks ta üldse oma tervist ei hoia või paremal juhul kerget ohet, pearaputust ja teemaga edasi liikumist. Jo'le pole kunagi enda tervisest rääkimine meeldinud, las see asi olla.. ajab vaikselt oma rida. On ka teisi palju toredamaid asju millest rääkida, näiteks ilm.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Mar 29, 2013 23:56:28 GMT 2
Chad ei mõistnud küll, kuidas Milena sai kõike nii rahulikult võtta, kuid ta ei hakanud küsima ka. Küll Lenakene teab, mida ta teeb. Sellest poleks mingit abi, kui Chad hakkaks talle mingit totakat loengut pidama. "Selle peale sa ei tule, et kui juba surema hakkad, võib olla liiga hilja?" küsis tüüp lihtsalt nöökimiseks ning lonksas seejärel oma õlut. Ei saanud ju midagi väga hullu olla. Chad tundis oma õde. Ta saaks aru, kui midagi oleks väga viltu. Kui aga Chad järgnevat seletust kuulis, jättis ta õllepudeli mõneks ajaks kõrvale ja vaatas Milliele kulmu kortsutades otsa. Vot see uudis nüüd küll noormehele meelepärane ei olnud. "Siis teeme nii, et sa edaspidi h o i a d oma kätt, eks?" üritas Chad võimalikult veenvat tooni kasutada. Kui nüüd Milena teda natukenegi kuulaks ka, küll oleks tore.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 30, 2013 8:53:19 GMT 2
Chadi esimest lauset kuuldes ilmus neidise näole mõru naeratus. Mitte venna lause peale, aga nende mõtete peale, mis talle endale sellega seoses pähe tulid. Mõelnud mõni sekund, kas tulla oma self-loathing alatooniga lausega lagedale või mitte, kostus siiski üle Milena huulte :"I've always wanted to die first of us, so I don't see a problem there either." Pilku hoidis ta lause ajal jõel, kuskil seal silmapiiril, komakoha ajal ilusti dramaatilise pausi venitades, kui ta lonksu õlut võttis. "But I have great health that doesn't plan on dying any time soon, and yet another problem is solved," lisas Jo veidi rõõmsameelsemad sõnad üsna ruttu, naeratava pilgu Chadile tõstes. Ja siis see kulmukortsutav pilk venna poolt. Oeh, jah. "Noh, eks see plaan oli mul endal ka, aga mu aju arvab, et ta tegelikult ei tea kui oluline kätt hoida on. So fuck me." kehitas Lena sellisel rõõmsal 'meh, wadeva right' olekul õlgu. "I love saying fuck me because it can either be sexual or self-loathing and those are the two things that describe me perfectly."
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Mar 30, 2013 19:40:05 GMT 2
Kui Milena oma lause esimese poole kuuldavale oli toonud, hoidis Chad juba heaga õllepudelit suu juurest piisavas kauguses, kuna sealt tundus tulevat jälle midagi sellist, mis võiks ta köhima ajada. "Lõpeta ära. Surm on küll viimane teema, millest ma rääkida tahaksin," pomises Chad pahural toonil. No tegelikult oli päris viimane teema hoopis see, millega nad natuke aega tagasi lõpetasid ehk siis naisteasjad, kuid parem oli, kui ta Milenale seda rohkem meelde ei tuletaks. Kui toda selgitavat lauset poleks järgenud, tulnuks mehel ilmselt Lenale üks kena loeng maha pidada, kuid õekese enda õnneks seda praegu vaja ei läinud. Kuulanud, mida Lena järgmisena ütles, hakkas Chad naerma. Mitte oma käe eest hoolitsemise jutu peale, vaid need viimased sõnad. "Sinu puhul ei pane mind vist enam miski imestama," oli kutt üsna kindel.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 30, 2013 20:04:59 GMT 2
Milena oli täiesti šokeeritud, kui Chad järsku pahuraks muutus. Ta oli seal vaikselt oma mullis et life's good ja surm ei ole miski mida karta, ja siis sadas vennaraas jubekurjalt peale nagu ta oleks millegi jubedaga hakkama saanud. "Ma võiks küll surmast pikalt rääkida, aga kui venna ei taha, siis olgu. Ära mind nüüd ära tapa," rääkis Lena allaandlikult. Whoopsie-daisy. Millie eeldas ise ka, et küllap surm meeldivam teema on kui need naisteasjad, aga seda ta praegu mainima ei hakanud. Libiseme teemast lihtsalt üle. Back to good mood, please. Ja ta saigi venna naerma aetud. Awwyeah. Võttis oodatust vähem aega. "You're sooooo wrong, brother," raputas Lena pead sellisel lõbusal, kavalal ilmel.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Mar 30, 2013 21:58:13 GMT 2
Ei olnud tegelikult Chad nii kuri midagi. Ta lihtsalt paistis selline välja, kuna üldse mitte nii kaua aega tagasi säras mehe näol lõbus naeratus, mis võis tema praeguse ilme pisut hirmutavaks muuta. "Mis sellest surmast ikka rääkida," laiutas Chad käsi. "Hakkan veel muidu arvama, et oled suitsiidsete kalduvustega," lisas ta sinna juurde. Ilmselgelt oli see naljaga öeldud. Ei uskunud Chad, et Lenakene kunagi ennast tappa oleks tahtnud. Kui aga tahtiski, siis pidi ta seda küll suurepäraselt varjata oskama, kuna suur venna oskas peaaegu alati aru saada, kui Millie juures oli midagi pahasti. "Seleta mulle nüüd, ma ei saa midagi aru," palus Chad Lena järgmise lause peale. Vahel juhtus ka seda, et Milenat oli ikka paganama raske mõista.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 30, 2013 22:30:24 GMT 2
Selle eelduse peale, et tal suidsiidsed kalduvused on, ei teadnud Milena kas nutta või naerda. "Oehh.. ma ei oska selle peale isegi midagi öelda. Nutma ajab. Ise väidad koguaeg, et sa mind tead läbi ja lõhki.. võiks siis niipaljugi teada, et mul on piisavalt tugev iseloom, et mistahes emotsionaalsetele traumadele vastu seista ja enda elu kallale mitte kippuda. And like, seriously, bro? Miks ma peaksin.. tegelikult.. this round, I give up. I just can't even.." rääkis Jolene üritades kuidagi venna argumenti vaidlustada, aga otsustas lõpuks lihtsalt alla anda ja kurb olla et temast nii halvasti arvatakse. Muud jutud juttudeks, neile on ta üldjuhul ise alust andnud, aga suidsiidne ta kindlasti ei ole. Pudelile sai kohe põhi peale tehtud selle peale ja võttis viimase sõõriku söömise enda kanda. Raske... raske elu. Palve peale aga enda lauset selgitada raputas Milena pead. "I still got plenty of tricks up my sleeve. You can't expect me to reveal them."
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Mar 31, 2013 12:33:13 GMT 2
"Jah, ma tean, et sa oled tugev. Oled alati olnud. Ma ei mõelnud isegi neid sõnu tõsiselt, aga sina ei saanud vist naljale pihta. Sorry, õeke," üritas tüüp nüüd väheke endale omasemat tooni kasutada. "Samas jälle ei saa sinu puhul millegi üle imestada, kuigi midagi sellist ma ikka ei usuks," lisas noormees. Ta mäletas veel, millise looga Millie jõulude ajal lagedale tuli. Tol korral küll naljakas ei olnud, ka pärast mitte. Kui Millie mehe järgneva küsimuse peale vastamisest keeldus, Chad vaid ohkas, kuid otsustas, et ei hakka õde rohkem enam pinnima. Tema ju ka päris kõikidest enda isiklikest asjadest ei räägiks. "Olgu peale. Ära siis räägi, aga paraja uudishimu suutsid küll minus tekitada," pidi tüüp tunnistama.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 31, 2013 20:08:12 GMT 2
"Jajah, nali küll, aga see ei tohiks isegi valikvarjant olla, mida Lena oma tulevikuga teha kavatseb. Ja ära muretse selle pärast, life's good," naeratas ta õrnalt venna põhjenduse ja vabanduse peale. Mis sellest enam, kõik oli hästi ju. Pealegi sai taas tsipake vaielda. Ja kuna järgmine lausega seostas Milena automaatselt selle, et ta esimesena surra kavatses, siis jättis ta selle ütlemata. Las olla, ei võta seda teemat üles. Ja enne kui Chad rääkimisega jätkas, tõusis Jo püstis ning hakkas edasi tagasi käima. Võiks juba vaikselt tegelikult liikuma hakata, ei taha tervisega väga riskida. "Uhuh... aga liiguks edasi? Tahad sa mulle näiteks burksi osta, võimidagi? Või jalutame niisama?" pakkus Millie välja, andes vennale taas valikuvarjandi mida teha.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Mar 31, 2013 21:41:19 GMT 2
"Vot seda ma tahtsingi sinu suust kuulda," tegi Chad jälle naeratava näo pähe. Elu oli tõepoolest päris kena. Vähemalt Chadi jaoks oli tänavune kevad küll suurepärane, kuigi ilm võiks kõvasti soojem olla. Õllekese joomine küll andis pisut soojust naha alla juurde, kuid suurt kasu polnud sellestki. Nii mõistis Chad vägagi hästi, miks Lena parema meelega jalutada tahaks. Milena eeskujul ajas ka Chad ennast maast lahti. "Jah, natuke liikumist ei teeks üldse paha," nõustus noormees Lena pakkumisega. "Aga burksi ostad sa küll endale ise," lisas ta muiates - seda kõike lihtsalt kiusu pärast. Muidugi võib Kevin veel ümber mõelda, kui õekene kogu ülejäänud tee kenasti käitub.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 7, 2013 18:26:53 GMT 2
Tühja sõõrikukarbi lähedalasuvasse prügikasti visanud, võttis Lena juba suuna Tree Hilli parimasse burksirestosse, kui Chad tuli lagedale teatega, et neidis ise endale süüa peab ostma. "Ma helistan Mattile ja ütlen, et sa kiusad," sõnas neidise pooleldi ähvardaval toonil. Seda polnud tegelikult mõtet küll teha, sest enne kui vennad Sommersid õe eest seisavad, backup'vad nad üksteist. "Tegelikult ka? You must be fucking kidding you. You're rude. Džentelmen, või asi," käitus Millie solvunult. Vastik vend. Rahakott oli neidisel küll kaasas, aga burksi kavatses ta ükskõik kuidas vennal osta lasta.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Apr 10, 2013 22:42:58 GMT 2
Mees hakkas selle peale naerma, kui Millie 'ähvardas' Mattile helistada ja kaebama kukkuma, et Chad teda kiusab. Ega nii hull see asi ka nüüd polnud. Tegelikult ta ju ei plaaninud lasta Lenal endale ise burger osta - õeke oli ju nii kena, et muretses neile sõõrikud ja õlled. Ja isegi ilma selleta oleks Chad talle igal juhul söögi välja teinud. "Ma ei öelnud sulle ju 100%-lise kindlusega, et olen nii ebaviisakas," üritas tüüp ennast kaitsta, kui nad burksiresto poole minema hakkasid. Eks ta siis kergitab natuke oma kukrut, pole häda midagi.
|
|