21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Mar 21, 2013 23:21:25 GMT 2
"Mmmm.. ma küll ei leia, kuidas on saab üks inimene, kes on mõne kinnismõtte küüsis, olla peast segane. Ning omas mullis - sellisel juhul sündisin ma armununa. Teine kriteerium sobib aga tunduvalt paremini - even I have been there," muigas Anna õrnalt, meenutades endamisi õhtut, kui ta esimest korda kohtus Sithiga ning naisele ühe kena paremsirge andis. Pole just hetk, mille üle näitsik väga uhke oleks. Valus oli. Näitsik lihtsalt ei oska korralikult lüüa, ilma et endale haiget ei teeks. "Eks sa saad teada. Praegu ma ei oska sulle seda küll öelda," kehitas ta õrnalt õlgu. Tüdruk tõesti ei oskand hetkel midagi öelda. Pealegi oli Anna tööpäevast natukene väsinud ja seega olid tema juhtmed natukene pikemad. Piirid kõikusid praegu vägagi palju mõlemal poolel. "That's very good to know," lausus Veronica vaikselt. Ka tema jaoks muutusid noormehe suudluse juba suuremaks sõltuvuseks, mis tõttu peale enda sõnu kinkis ta Chadile veel ühe.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Mar 21, 2013 23:45:23 GMT 2
"Vähemalt siis üks asigi neist, milles me ühel meelel oleme," lausus Chad lõbustatult. Ta küll ei teadnud, kuidas Anna teist kriteeriumi endaga seostas, kuid ei hakanud igaks juhuks küsima ka. See võis olla midagi ebameeldivat - midagi sellist, millest tüdruk parema meelega vaikiks. Isegi kui keegi on teisega nii lähedane nagu nemad kaks, ei saa siiski päris kõigest ka alati rääkida. "Saan teada? Katsetamise teel?" päris noormees, nägu taas naerule venimas. Ei, tegelikult ei tahtnud ta Anna kannatusega mängima hakata. Ei tõotanud midagi head. Jõudmata neidisele midagi vastata, suudles Kevin Veronicat vastu, hoides oma käsi endiselt õrnalt neidise ümber. Oi, kuidas ta tahtis, et ei peakski lõpetama, kui selline asi võimalik oleks.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Mar 23, 2013 23:46:39 GMT 2
Anna muigas õrnalt Chadi sõnade peale. Tüübi väljapakatud kriteeriumid olid tegelikult suht huvitavad ja head. Teine sobis nagu valatud, kui rääkida armunud inimesest, kuid omas mullis on kõik inimesed millalgi olnud, isegi hetkedel, kui neil pole kedagi silmapiiril. Veronica on juba sünnist saati hoidnud põhimõtteliselt alati enda ette ning viibinud omas mullis, kuhu ta oli loonud enda pisikese maailma, milles oli tore elada. Näitsikul poleks küll midagi olnud selle vastu, kui Chad oleks küsinud. Pole mingi eriline saladus. "Sinu poolt läbiviidud katsed lõppevad harva hästi, seega parem jätame selle välja. Pigem saad sa seda teada õhtu jooksul. Kui sa kipud natukene üle serva omadega loksuma, siis küll ma annan sellest teada," lausus Anna vaikselt, olles mugavalt Chadi kaisus. Tõsiselt pehme ja soe oli ning loomulikult turvaline. Kui noormees teda kindlalt vastu suudles, hoides enda käsi ümber tüdruku, naeratas Ronnie õrnalt läbi suudluse, hoides enda käsi tüübi rinna vastas. Oskus elada ilma hingamiseta või oskus saada hakkama hingamiseta pikema aja vältel kui muidu oleks tõsiselt hea omadus, mida võiks omada.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Mar 24, 2013 12:23:52 GMT 2
Kui Chad kuulis, mida Anna katsetamise kohta rääkis, ei suutnud ta järjekordselt naeru tagasi hoida. Mida rohkem ta nendele sõnadele mõtles, seda vasakumale poole tekst kaldus. Chad ei teadnud, kas see oligi Annal niimoodi planeeritud... Siiski ei hakanud ta parem küsima. Selle asemel hoidis ta tüdrukut oma kaisus ning mängis tema juustega, mis olid käega katsudes nii pehmed. Lõhnasid samuti hästi. Ise vist küll naistele mõeldud šampooniga juukseid ei peseks, olgu lõhn kui hea tahes... Suudlus oli muidugi kena, magus ja mida kõike veel, aga otsa sai lõpuks seegi - tahad siis või mitte. Võtnud endale mõned sekundid suudlusest 'taastumiseks' , leidis Chad, et aeg oleks nüüd tõsisemale teemale üle minna. Vastumeelselt võttis Chad oma käed neidise ümbert ära ning ajas ennast istukile. Seejärel pööras ta end ümber, et saaks neidisele otsa vaadata. "I have something to tell you but I don't know how to say this..." alustas noormees kõhklevalt. "Lihtsalt kuula mind, aga ära enne midagi ütle, kui ma olen lõpetanud. Saaksid sa sellega hakkama?" Chadi siniste silmade pilk püsis enda tüdruksõbral, kelle ta praeguseks ilmselt korralikult ära ehmatanud oli.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Mar 24, 2013 16:24:13 GMT 2
Annal polnud küll kavas midagi sellist öelda, mida oleks võimalik vasakule mõelda. Seega kui Chad korraga naerma hakkas, turtsatas näitsik õrnalt, kuigi oli veidikene segaduses, sest ta ei mõistnud, mis noormehele nii väga nalja teeb. Kas neidis ütles midagi valesti? Vist mitte, aga kui Kevin korraga istukile tõusis, maigutas Anna endamisi suud, ajades ka ennast istukile. Kandes täna mugavaid liibuvaid teksaseid, sai ta rahulikult enda jalad rätsepaistesse panna. Tema suured rohekad silmad pöördusid Chadile. "Olgu. Ei näi eriti keeruline ülesanne," kortsutas Ronnie kergelt kulmu. Tal polnud aimugi, mis kuttil nende lokkide all hetkel toimus ning küllap sellepärast tüdruk veits isegi kartis, mis sealt välja tuleb. Praegu tuleks mõtetelugemise oskus vägagi kasuks.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Mar 24, 2013 22:13:28 GMT 2
Kui Anna lubas vaikselt olla ning ta ära kuulata, hingas Chad veel korra sügavalt sisse ning kadus voodilt, valides kohaks hoopis põranda, kuhu ta ennast kükitama sättis, nägu Ronnie poole suunatud. Taoliste väikeste liigutustega üritas ta oma ärevust natukenegi kontrolli alla saada. Kui muidu ei olnud Kevin kaugeltki mitte selline mees, kes pingelistes olukordades araks lööks, siis see siin oli isegi tema piiridest üle... Midagi niisugust polnud ta kunagi varem teinud. Terve sõidu ülikoolist Tree Hilli tagasi oli Chad mõelnud, missuguseid sõnu peaks ta kasutama, et seda kõike Annale serveerida. Hiljem kirjutas noormees koguni ühe küllaltki pika kõne valmis ning õppis selle paarikümne minutiga pähe, kuni avastas, et sedasi ei kõlaks ta just eriti siiralt. Nii tuli tal see plaan katki jätta ning kohe samal ajal mõelda ja rääkida, mis võis aga esile kutsuda korraliku soperdamise, arvestades sellega, kui närvis mees praegu oli - vähemalt püsis ta täiesti ausana. "Me oleme praeguseks koos olnud veidi üle poole aasta. Kui sinna veel paar suvekuud varasemast ajast juurde lisada, tuleb kuudes juba päris arvestatav number välja... Mitte et ma oleks tahtnud sellest rääkida." Chad muudkui keerutas ja keerutas, suutmata jõuda loo tuumani. Asi ei olnud üldse selles, et ta poleks eneses kindel - pigem hirmutas kutti tema tüdruksõbra võimalik reaktsioon. "Meil on olnud piisavalt tülisid ja arusaamatusi - millisel paaril polekski -, kuid oleme nendest edukalt üle saanud, ära leppinud ja nii mõndagi tuleviku tarbeks õppinud. Kõik need katsumused on muutnud meie suhet tugevamaks ning viinud meid punkti, kus praegu oleme. Nii ei suudagi ma enam ette kujutada, milline näeks välja mu elu ilma sinuta - mitte praegu või paari aasta pärast, vaid näiteks kümme aastat hiljem ja veel edasi... Vaata, ma soovin, et sa oleksid minu kõrval kogu mu ülejäänud elu." Kui varem oli Kevin kükitanud voodi ees, siis nüüd muutis ta sujuvalt enda asendit, toetades vasaku jala maha nii, et ta lõpuks ühele põlvele seisma jäi. Selleks hetkeks tagus noormehe süda juba meeletu kiirusega. "So... will you... marry me?" esitas ta neidisele küsimuse. Nende viimaste sõnade ajal kaevus Chadi käsi püksitaskusse, kust ta peagi ühe väikese karbikese nähtavale tõi - teadagi, mis seal sees on. Avanud karbi, vaatas sealt vastu üks kena teemantsõrmus.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Mar 24, 2013 22:41:53 GMT 2
Anna sättis ennast mugavamalt istuma, jäädes näo ja kehaga Chadi poole, kui mees voodist tõusis, jäädes keset tuba kükitama. Vähemalt nüüd olid tema silmad umbes samal kõrgusel Anna omadega. Tüdrukul polnud vähimatki mõtete, mis tüüp edasi teeb. Ning korraga hakkas ta rääkima. Veronica libistas enda jalad rätsepaistest üle ääre rippuma, jättes käed kintsude alla. Tema rohelised silmad jälgisid tähelepanelikult poissi. Kui Chad hakkas rääkima nende suhtest ning erinevatest tülidest, leppimistest ja tulevikust, kippus näitsiku mõte liikuma ainult ühes suunas. Kas tüüp kavatses tema kätt paluda? Ning korraga kõlaski see küsimus valjult ning ei tulnud mitte neidise suust, vaid hoopis Chadi suust. Vähemalt kõlas nagu oleks tulnud. Anna rohelised silmad vaatasid järgmine hetk tõtt ühe kena pisikeses karbis oleva teemantsõrmusega. Sõnatult suud maigutanud, tõstis tüdruk enda silmad, vaadates Kevinile otsa ja siis uuesti sõrmust ning jällegi kutti. Tõusnud voodilt püsti, jäädes Chadi ette seisma, oli Anna veel paar sekundit sõnatu, avades ja sulgedes enda suu sõnagi lausumata ning korraga kõlas temapoolne vaikne vastus: "Jah," ning tüdruk kükitas samuti maha, jäädes Kevinile otsa vaatama. Tema suul oli õrn naeratus. "Jah, jah, jah ning kasvõi tuhat korda veel - J A H," muutus tema hääl järjest valjemaks ning peagi ta embas poissi.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Mar 25, 2013 17:16:02 GMT 2
Chad hingas kergendatult, kui see kõige hullem mööda sai - tema oli enda osa teinud. Järgmiseks katsumuseks sai Anna vastus ära kuulata, mida esialgu ei tulnud ega tulnud. Nagu näha oli, siis õnnestuski tal neidist oma etteastega ikkagi mingil määral šokeerida. Küll aga ei kavatsenud ta suud enne lahti teha, kui mingigi vastuse on saanud. Ei läinudki enam kaua aega, kui see 'jah' ära tuli, mille peale Chadi näole lai naeratus ilmus. Tegelikult oleks kutile piisanud ka ühest 'jah'ist, kuid rohkem oli ju veelgi parem, kuidagi veenvam. Nii tekkis tõepoolest tunne, et ta saab nüüd Anna täielikult endale - nagu ei suudakski keegi neid enam lahku ajada... Kallistuse peale haaras Chad tüdruku enda embusesse, olles mõnda aega lihtsalt vait, kuna tema suust ei tulnud mitte ühtegi sõna. Viimaks tõusis ta püsti, võttis Anna hoopis sülle ja keerutas teda mitu-mitu tubli sekundit mööda tuba, kuid lõpetas enne, kui tal jõudis sellest pea ringi käima hakata. Asetanud näitsiku kindlalt kahe jalaga põrandale tagasi, jäi Kevin talle otsa vaatama, naeratus mehe näolt ei tahtnud kuskile kaduda. Järgmisel hetkel avastas ta, et hoidis ikka veel karpi sõrmusega endal pihus. "Lubaksid korraks oma käe?" küsis mees seejärel. Polnud vist väga raske arvata, mida ta teha tahtis.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Mar 25, 2013 22:37:22 GMT 2
Chad otseselt ei šokeerinud Annat, kuid oma pisikese üllatusega röövis küll sõnad suust ja rebis jalad alt. Midagi sellist poleks näitsik küll ootanud. Vähemalt mitte lähema aasta jooksul. Ometigi on nad üksteist teadnud kolm aastat, kuigi enamus sellest ajast ei rääkinud nad sõnagi. Sellegi poolest nende tunded ei kadunud kuhugi. Kui noormees ta sülle võttis ja tükk aega mööda tuba keerutas, hakkas Anna õrnalt naerma, peites enda rohelised silmad suletud silmalaugude taha, et süda pahaks ei läheks. Õnneks oli ta peagi uuesti enda kahel jalal turvaliselt kindlal ja tasasel põrandal. Enda silmad avanud, kinnitas näitsik need kindlalt Chadile. Et põhimõtteliselt on ta tänasest päevast proua Chad Sommers. Sounds a little bit weird and unusual. Nõuab natukene harjumist. Naeratus ei tahtnud ka Anna näolt kuskile kaduda, kui ta ulatas Kevinile enda vasaku käe, mille ühte sõrme hakkab peagi kaunistama üks imekaunis sõrmus. Veronica oli endiselt sõnatu, suutmata isegi seda uskuda, et noormees palus tema kätt ning Ronnie nõustus sellega, kinnitades enda jaatavat vastust vähemalt viis korda.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Mar 25, 2013 23:26:44 GMT 2
See sõrmus oli Chadil tegelikult juba mitu kuud tagasi ostetud, aga ettepanekuga otsustas noormees oodata, kuni jõuab kätte sobiv hetk. Ta oli ka üsna mitmel korral kaalunud, kas teha see samm ära, kuid alati viimasel hetkel kõhklema hakanud, kuna talle tekitas muret, mida Anna asjast arvata võiks. Nad ei olnud ju kordagi tõsiselt seda teemat omavahel arutanud. Kunagi suvel ehk tuli mõne korra jutuks, kuid pigem läbi nalja. Samuti ei pea kaugeltki mitte iga inimene abiellumist oluliseks, nimetades seda 'kõigest mingiks paberiks'. Chadi jaoks oli sellel hoopis sügavam tähendus. Kuigi sellest ajast alates, mil nad tutvusid, on paarike veetnud rohkem aega lahus kui koos, tundis Kevin sisimas, et nüüdseks on nad sellised kokku-lahku-mängud lõpetanud. Enne kui Anna jõudis talle enda käe ulatada, oli Chad sõrmuse karbist välja võtnud, aga vaid mõned sekundid hiljem sai sellest kaunistus neidise vasaku käe neljandale sõrmele (pöidla poolt lugema hakates). Laskmata Ronnie kätt lahti, heitis Chad mõneks hetkeks pilgu tulemusele. Ilus nägi see teemantjublakas välja küll, polnud midagi paha öelda. "Anastasia Veronica Sommers. Kõlab huvitavalt," lausus Kevin vaikselt selle harjumatu nime. "Millal me teistele räägime?" esitas ta seejärel näitsikule küsimuse. Tegelikult vist suurt vahet polegi - niipea kui Anna korra selle sõrmusega koos nina uksest välja pistab, on uudis poolele linnale teada...
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Mar 26, 2013 23:10:25 GMT 2
Anna oli samuti üks neist, kelle arvates oli abielu enamat kui lihtsalt üks nimi paberil. Kuigi näitsiku vanemad lahutasid, kui tüdruk oli üpris noor, ei muutnud see tema arusaama abielust. Endiselt kujutas ta salamisi selle sõna kõrvale valge hobuse ning sellel istuva printsi. Chad oli tema isiklik prints. Nende suhe pole tõesti olnud just kõige stabiilsem, aga vähemalt põhineb see aususel. Pikalt silmitsenud teemantsõrmust enda sõrmes, ei suutnud Anna endiselt uskuda, et midagi sellist oli juhtunud. Pigem tundus see järjekordse unenäona, mis on liiga hea, et olla ka pelgalt unenägu. Seega hoopis unistus? Või fantaasia? Kõlab loogilisemana. Enda rohelised silmad noormehe tõstnud, püsis õrn naeratus Anna suul. "Aga sobib. Anna Sommers ... see nõuab natukene harjumist," sõnas tüdruk vaikselt. "Ma ei tea ... aga väga palju ei tahaks sellega venitada ... pealegi pole sinu pere ainukene, keda on vaja teavitada," kehitas ta õrnalt. õlgu. Loodetavasti pole Anna isa väga pahane, et Chad ennem tema käest luba ei küsinud. Mees oli siiski suhteliselt vanamoodne sellise asja puhul.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Mar 27, 2013 20:42:35 GMT 2
"Mhmh, nii ta on, kui sa just Miller-Sommersiks või muuks selliseks kahtlaseks nimemonstrumiks saada ei taha," sõnas noormees lõbusal toonil. Talle tegi see isegi mõningal määral nalja, et nad juba oma nimesid kokku sobitasid, kuigi vaevalt mõni minut tagasi oli Chad nii ähmi täis, et oleks peaaegu rääkimise ära unustanud. Abieluettepanek oli tema jaoks kõike muud kui lihtne ülesanne, aga nüüd oli tüüp endaga väga rahul, et sellega lõpuks hakkama oli saanud - see pitsitav tunne oli kadunud. "Minu perega ei ole küll mingit probleemi, sest sina oskad kõikidele meeldida," lausus Kevin, kui oli natuke selle üle mõtisklenud. Ta mäletas siiani selgelt, kuidas ema oli 2010. aasta sügise alguses õhtusöögilaua taga küsinud, kuhu see kena tüdruk on kadunud, kellega tema poeg muidu kogu aeg ninapidi koos oli, ja milline ilme naise näole tekkis, kui Chad teatas, et nendega on kõik läbi. Ja see, kuidas isa pakkus, et Chad võiks üritada Annaga ikkagi ära leppida, mille peale kutt seletama kukkus, kui lootusetu üritus see oleks, ning lõpuks minema tormas, ukse enda järel pauguga kinni lõi ja ennast oma tuppa lukustas. "Aga sinu perekond...mm...nende suhtumist ei oska ma ette ennustada," jäi noormees kahtlevaks. Ega ta vist nende lemmikinimene polnud.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Mar 27, 2013 21:38:00 GMT 2
Noormehe väljapakutud nimemonstrum kõlas suht jubedalt, tuues kerge muige Anna suule, mis aeglaselt venis laiemaks ning üsna pea hakkas tüdruk sootuks naerma. See kõlas vägagi jubedalt. Parem piirdub ta ainult ühe perekonnanimega ning see algab suure 'S' tähega. "Või et mina oskan kõikidele meeldida? Ma kahtlen. Su pere võib üks pisikene erand olla, aga ma kahtlen, kas see kehtib ka teiste kohta," sõnas Ronnie vaikselt, vasak käsi endiselt Chadi peos, mida nüüd kaunitab veel aastaid ilus sõrmus, millele kunagi võib lisanduda ka teinegi. "Mu isaga oled sa põgusalt kohtunud, tal polnud sinu vastu küll midagi, kuni teatud maani, aga ma olen üsna kindel, et ta on selle kõrvale jätnud, sest viimane kord kui ma temaga rääkisin, siis ma vist mainisin, et me oleme kind of back together and he was pretty excited. Ning vaevalt mu emal saab ka midagi selle vastu olla. Vähemalt ei jää talle enam see ette, et ma istun liiga palju kodus ja ei suhtle ühegi poisiga tõsisemal tasandil," muigas Anna lõbusalt. Seega tema vanemad on arvatavasti vägagi elevil, vähemalt sellest, et nad Chadiga jälle koos on. Kihlumise koha pealt ei oska näitsik midagi arvata. Kuigi arvatavasti pöörab tema ema ära - algul tuuseldab mõlemaid ning siis hakkab planeerima juba varakult gigantseid pulmi. Sellised need emad on.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Mar 27, 2013 22:47:58 GMT 2
Ka Chadile ei meeldinud see liitnimi, mis kõlas lihtsalt naeruväärselt - täiesti mõistetav reaktsioon Anna poolt. Varsti naersid juba nad mõlemad selle üle, kuna ka Chad ei suutnud tõsiseks jääda. Miller-Sommers või Sommers-Miller... tule taevas appi. "Peksa neile, kellele ei meeldi," turtsatas Chad korraks, aga jäi peagi uuesti tõsiseks. "Tegelikult poleks minu jaoks vahet, mida teised sinust arvavad. Kõige tähtsam on see, mida ma ise sinust arvan. Ja seda sa tead, oled juba ammu teadnud," lisas noormees kerge naeratuse saatel. Juba see sõrmus oli üheks märgiks. Esimese ettejuhtuvaga vist abielluma väga ei kipuks. Anna juttu kuulates ilmus Chadi suule taas muie. Selle põhjal võiks väita, et midagi väga hullu teda ees ootamas ei ole. "Siis peaks vist kunagi nende juures ära käima. Aga ma kahtlen, kas see sinu ema mainitud "tõsisema tasandi" alla kihlus ka paigutub... Pigem mõtles ta selle all midagi vähem suurejoonelist," oli noormees üsna kindel. Küll aga ei kartnud ta praegu enam midagi. Kui tulebki keegi alguses kobisema, siis on see nende endi asi - küll lõpuks ikka selle abielumõttega harjuvad.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Mar 28, 2013 22:38:26 GMT 2
"Seda ma tean tõesti väga hästi, aga sellegi pooleks oleks tore neid sõnu vahepeal valjult välja öelduna kuulda. Kas või natukene," muigas Anna õrnalt, viimata enda pilku noormehelt. Tüdruk võikski Chadi vaatama jääda, igakord leidis ta midagi uut poisi juurest, mis oli teistsugune ja kütkestav, pakkudes samal ajal ka turvatunnet ja rajades kindlamat aluspõhja usalduseks. Selle viimasega on Annal vist kõige suuremad probleemid. Veronica vanemad võisid olla küll range välimusega kõrgelt haritud akadeemikud, kes elavad traditsioonide ja kindlate perekondlike tavade järgi, mis on põlvest põlve edasi kantud, pole nad tegelikult nii hullud midagi. Kedagi ära söönud veel ei ole. "I am pretty sure that she is going to freak out. Mõni kuu tagasi läksin New Orleansist kindla eesmärgiga saata kõik mehed põrgusse ning nüüd olen ma korraga kihlatud ühe kõige suurema deemoniga neist," lausus Anna õrnal naeratusel. Chad oli näitsiku jaoks tõesti üks suurimaid kiusatusi, mille võrku ta lubas mitte kunagi enam kukkuda, aga on praegu sügavamal sees kui kunagi varem. Tõusnud varvastele, kinkis Anna Chadile ühe õrna suudluse.
|
|