|
Post by Deleted on Mar 5, 2013 18:00:34 GMT 2
Neiu viimased sõnad käisid justkui tema kohta, leidis Castiel piigat silmitsedes. Tema vanemad ju pidasid teda üleval ja polnud teps mitte kehval järjel, sest miks muidu nad Eastside'il väga kenas majas elasid. Vaevalt neidis siiski teda personaalselt mõtles, vaid kõiki neid tõusikuid, kes näiteks Tree Hill High's õppisid ja oma vanemate head järge enda teada ei hoidnud. "Ma ei ole nüüd sel positsioonil, et sind hurjutama hakata," vedas mees õige virila naeratuse näole, sest talle ei istunud piiga toon, "aga sa ju tead, missuguse riski sa endale võtsid, kui siia tööle tulid. Mida sa siis oleksid teinud, kui minu asemel oleks seal saalis istunud mõni teine tüüp, kes su ära tunneks?" Surunud käed pükste taskutesse, kehitas Cas õlgu. "Ma tahangi midagi, aga mitte sinult, selles osas võid rahulik olla."
|
|
18-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kennedy Wilkins on Mar 5, 2013 18:18:17 GMT 2
"Ei olegi," nõustus tüdruk noogutusega. Ta pani maski tagasi ette, tehes seekord sõlme palju tugevamini kinni. "Mis riski, siia ei lasta alaealisi sisse, sellega ollakse väga ranged. Asi on selles, et alaealised kliendid võivad kõvasti jama selle koha omanikule tuua. Õpetajad siin ju ei käi ja kui käivad saan ma sama hästi neile öelda, et mida teeb üldse üks õpetaja stripiklubis. Ja noh... Sinusugused vilistlased...Ma lihtsalt loodan, et minu nägu ei tunta ära ja tavaliselt siin neid väga ka ei käi," rääkis Kay. Enamus lõpetajaid kadusid kus kurat liiga väikesest linnast. "Mida sa siis tahad?" küsis Kennedy. Mis mõttes tema käest ei taha? See pani tüdruku kulme kergitama.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 5, 2013 18:59:14 GMT 2
"Senioride seas on küllalt täisealisi," mainis Castiel nii muuseas. Oli ka, enamik neist oli üle 18, pole mingit probleemi siia pääsemisega. Ilmselgelt ei lase see preili siin end kõigutada, öelgu ta, mis tahab. Miks ta üldse neiu pärast muretses? See polnud ju tema mure, vaid piiga oma, sest ta ei olnud enam Tree Hill High õpilane ja neiuga kuidagi seotud, et talle endale sellest mingi jama võiks tulla, kui neiu vahele jääma peakski. "Kuud purgis," vastas mees kerge muige saatel.
|
|
18-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kennedy Wilkins on Mar 5, 2013 19:06:44 GMT 2
"Nad ei käi siin. Okei, ühel korral nägin punti, aga ma panin paruka ka pähe ja olengi tundmatu," kehitas tüdruk õlgu. "Ja tavaliselt ei ole inimesed siin kõige kainemad," lisas neiu. Kay turtsatas soovi peale. "Ei tegelikult, sa ütlesid, et minult ei taha. Kellelt sa mida tahad?" küsis Kennedy. "Kurat, nad mõtlevad nüüd kõik, et ma teen siin "õnnelikku lõppu"," raputas tüdruk pead. See oli selline tüdrukute oma ots, mida osad pakkusid, Kennedy polnud üks paljudest. Ta ei tahtnud prostitutsiooniga tegeleda.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 5, 2013 19:18:12 GMT 2
No näed. Neiul oli vastus valmis, öelgu ta, mis hing ihkab. "Aga see on minu asi," sõnas Castiel neiu küsimuse peale lihtsalt. Ta ei hakka ju ometi siin poolvõõrale tüdrukule ette lugema, mida kõike ta tahab, alustades imepärasest naasmisest ülikooli juba sellel aastal ja lõpetades Oscari kojutulekuga. "Mis iganes see on..." ei osanud mees neidise märkuse peale midagi tarka öelda. Tal polnud siin enam eriti midagi teha ka ju, sest kui ta siia vahtima jääb, isegi kui saalis istub, ei lase ta neiul oma tööd teha, olgu see talle kui vastukäiv tahes, nii et tal oli parem siit minekut teha. "Eks sa... hoia pea püsti siis," olid tema head-aega-sõnad, kui ta ukse poole suundus.
|
|
18-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kennedy Wilkins on Mar 5, 2013 19:25:55 GMT 2
Tüdruk pööritas silmi ja lootis, et poiss peab enda sõna ning vaikib. Tal polnud vaja suurt jama, millega tegelemine teeb tüdruku purupaljaks ja tambib ka maine jalge alla. "Süütuke," sõnas neiu ning sättis veel maski enda juustel. "Jah, mida iganes. Sa hoia suu kinni," lisas Kennedy ning lahkus ruumist, sättides sammud lava juurde, et järjekordne klient otsida, kelle pealt lihtsad 20-30 dollarit teenida. OT:lõpp
|
|