|
Post by Deleted on Dec 15, 2012 18:27:57 GMT 2
"Täpselt nii, selles asi ongi," noogutas mees agaralt kaasa, tehes ilmselgelt nalja. Tema süda kuulus vägagi kindlalt naisele ja täpsemalt öeldes Tarale. "Olen nõus," sõnas Nathan ning võttis naise enda käevangu ja juhatas ta tantsuplatsile, öeldes enne ka Vanessale mõned sõnad, et lahkub. Võtnud abikaasa ilusti enda haardesse, hakkasid nad ilusti mööda saali tantsiklema. "Sa näed imeilus välja," lausus Nathan naisele.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 15, 2012 18:36:38 GMT 2
"Täpselt minu mõtted sõnadesse pandud," lausus Jill, "mulle meeldib, kuidas ballid sind üheks õhtuks hoopis kuskile teisse kohta või aega saavad lennutada." Tüdruk vaatas rahulolevalt enda kaaslasele otsa ja tundis rõõmu, selle ilusa õhtu üle. Kuigi pidu oli alles noor. Keskööni on veel ikka mitu head tundi aega. "Ohoh, keegi on kellapoodi külastanud," muigas tüdruk, kui Jace'i käekell pintsaku varuka alt välja tuli, "ma loodan, et sa seda minu isa pärast ei ostnud, kellele meeldib kella jälgida." Michelle märkas ukse juures Chadi ning tal oli hea meel noormeest näha. Eriti kuna ta oli koos Annaga, keda ta vist ikka tõesti armastas. Muidu ei oleks ta ju Jillilt küsinud, kas kihlumine oleks õige samm.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 15, 2012 18:44:36 GMT 2
Lizzie ja Daniel ei jõudnud veel isegi mitte poole saali peale jalutada, kui Joe nende juurde tuli. Näitsik lootis vaid üheks murdsekundiks, et äkki ta tuleb ja lehvitab valget lippu nagu eelmisel ballil Sayer tegi, aga kus sa sellega. Enda lausega tegi ta lihtsalt tüdrukule haiget ja viis tema meeleolu alla poole nulli. Kena. "Ilusat pidu sullegi, kallis venna," lausus tüdruk täie siirusega, sest ta ei tahtnud siin tüli üles ajada ja pealegi ei ole mitte midagi magusamat kui kedagi sellega lüüa, et sa viisakaks jääd. "Huvitab ikka ja ma tean ju, mida sa arvad, aga ma ei ela enda elu sinu jaoks. Ma loodan, et saame tänase õhtu ikka ilusti ühel ballil viibida nii, et kõik jäävad ellu," sõnas Lizzie, vaadates kõigepealt otsa Joele ja siis Danielile.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Dec 15, 2012 18:48:56 GMT 2
Joseph kuulas õe vastust ja see tekitas meelehärmi. "Ma ei tea, miks ta pidevalt eemal on, aga see ei ole kohe kindlasti hea. Kuna te pidevalt ka meie korteris ikka kavatsete miilustada, siis ma lähen jõuludeks New Yorki. Ma olen kindel, et nii on kõigile parem," ütles noormees. Ta ei tahtnud pidada jõule koos õega, kes teda ilmselt vihkab, kuna on pimestatud armastusest ning mehega, kelle kahtlased äritehingud ainult jama tekitavad.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 15, 2012 18:51:24 GMT 2
"Ma teadsin," naeris Tara. Hea oli Nathaniga veidrat juttu ajada, sest mees mõistis naise veidrat huumorisoont. "Meelitaja," sõnas naine ning naeratus ei kadunud ta huulilt. "Pean mainima, et sa oled ka ülikonnas ikka väga ahvatlev. Ma olen kindel, miks paljud tüdrukud tegelikult kehalise valisid," muigas naine. Tal oli ka gümnaasiumis üks meesõpetaja, tänu kellele valis pool klassi keemia. Silmailu oli alati heaks motivatsiooniks.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 15, 2012 18:52:59 GMT 2
See aasta tuli Carmel ballile üksinda. Kisakoori kaptenina oli ta küll kutseid saanud, aga ta lükkas nad viisakalt tagasi. Ta oli kindel, et ka üksinda on võimalik ballil viibida ja isegi lõbu tunda. Kuna teemaks oli siiski Kariibi meri, siis kandis näitsik mahedas kollases toonis lihtsat pikka kleiti. Astunud võimlasse sisse, vaatas ta uurival pilgul ringi. Tantsupõrand oli tulvil paare, kes kõik lõbusalt tantsisid. Mõned grupid oli istepinkidel ja leidus ka neid, kes sõelusid edasi-tagasi. Viimaks otsustas tüdruk saalist läbi minna ja hoopis kohvikusse suunduda, kus ta endale ühe joogi võttis ja siis Selena laulu kuulama jäi. See oli täitsa mõnus. välimus
|
|
|
Post by Deleted on Dec 15, 2012 19:00:12 GMT 2
Lizzie pidi tugevalt keelde hammustama ja ühelt jalalt teisele astuma, et mitte kogu Danieli elu siin vennale ette lugeda. Aga ta ei saanud. See oli elus esimene kord, kui tal oli venna ees saladus ja see lihtsalt piinas teda. Ta oli harjunud temaga kõigest rääkima. "Ei saa ei saa minna! Mitte jõuludel!" lausus tüdruk ning lasi mehest lahti, et vennale sammuke lähemale astuda, "me oleme alati jõulud koos pidanud ja ma ei luba sul see aasta kuskile New Yorki sõita. Nii ei ole mitte kellelegi parem, keda sa siin petta püüad." Nüüd oli näitsik tõsiselt nurka surutud. Ühelt poolt ei tahtnud ta ilma vennata olla, ei jõuludel ega ka hiljem. Teiselt poolt ta tahtis Danieliga olla. Miks pidi elu nii neetult keeruline olema?
|
|
|
Post by Deleted on Dec 15, 2012 19:04:03 GMT 2
"Meelitaja valetaks, aga ma ei valeta," lausus mees, "sa näed tõesti hea välja." Nathan vaatas enda abikaasale otsa ja igakord täitis teda soe rahulolu tunne. Kuidas tal küll Taraga vedanud on? "Võibolla varem nad tõesti valisid sellepärast, aga nüüd olen ma kinni ja abielus mehed vaevalt väga ahvatlevad tunduvad. Eriti need, kellel on kaks imearmast last," sõnas Nate muiates.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 15, 2012 19:18:37 GMT 2
"Aeg-ajalt on lihtsalt kasulik oma tavalisest rutiinist väljuda," nõustus Jace sellega, mida näitsik ütles. Mees ei tahtnud sellele mõeldagi, et kui Jill poleks talle pidu maininud, ei viibiks ta suure tõenäosusega praegu koos neidisega siin. Tree Hill või ju olla väike ning uudised kiiresti levida, kuid siiski polnud Jace tollel ajal peost kuulnudki, kui nad Jilliga väljas käisid. "Pean tunnistama, et selleks tõesti ma endale kella muretsesin, aga küll leiab sellele ka mõne muu kasutusala. Tuleb ainult natukene mõelda," rääkis mees lõbusal toonil. Jace'i jaoks oli suurem osa peol viibivast rahvast tundmatu, kui välja arvata Carmel, keda mees nägi korraks mööda vilksatamas. Ta jõudis isegi korraks neidisele lehvitada - loodetavasti teine ikka märkas. Noh, Jessicat teadis ta samuti mingil määral, aga ülejäänuid tundis mees ainult nägupidi.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 15, 2012 19:19:31 GMT 2
Emily märkas Thomase hetkelist kohmetust, aga järelikult oli talle kompliment siiski meeldinud. Ta pööras end tantsuplatsil mehega vastamisi. Niipea, kui naine oli valmis tša-tša'ks, muutus muusika jälle rahulikumaks. Nojah, selles mõttes hea valik, et kiire asendub rahulikumaga, kuna siis saab vahepeal rohkem puhata.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 15, 2012 19:25:56 GMT 2
Tõsita oli. Kogu aeg ühte ja seda sama teha ei ole hea. Mõnus on kui selliseid vaheldusi leidub. "Wau, päriselt? Ma tegin rohkem nagu nalja...nii et sul on kavas mind veel palju välja vedada või?" Mitte et see tüdrukule ei meeldiks. Ta oligi niimoodi palju seltskondlikum, käies ikka mujal ka kui kodus, maja taga metsas ja kirikus. Sealt võis teda pea alati leida. Aga nüüd käis ta tänu Jace'ile ka mujal.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 15, 2012 19:35:50 GMT 2
Vanessa jõudis Nathaniga mõned sõnad juttu ajada, enne kui Tara kohale jõudis. Ness tervitas naist lõbusalt, sest kuigi ta oli suurem sõber mehega, sai ta hästi läbi ka naisega. Ta ei saanud neile pahaks panna, et nad kuskile tantsima tahtsid minna. Tegu oli siiski balliga ja nad ei olnud kohustatud naisega siin istuma. Uskumatu, et tegu oli naise sünnipäevaga, aga kõik vedas nihu lihtsalt. Scotti ei olnud, paps oli äri asjus ei tea kus, Brittany oli Yale'is ja kogu päeva oli ta jamanud balli korraldamisega. Siiani oli ta saanud enda mampsilt sünnipäevakaardi, mis Itaaliast küll üks päev varem kohale jõudis, aga missest, mõned sõnumid ja lõunal käis ta kohvikus, et endale vähemalt sünnipäevakookki saada.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Dec 15, 2012 19:37:08 GMT 2
"Ma ei taha jõule veeta nii, et mina ja Daniel vaatame üksteist mõrvarlike pilkudega ja sina üritad meid omavahel lepitada," vastas Joseph. Ta oli kindel, et Lizzie on jõulude ajal Danieliga ja kus mujal kui Joe ja Lizandra korteris. Mees mõtles, et oleks parem, kui Lizzie siis istub Danieliga kahekesi. Joseph igatses seda Lizandrat, kes kuulas vanemat venda ning ei olnud kellestki nii sõltuv nagu praegu Danielist.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Dec 15, 2012 19:43:33 GMT 2
Anna jaoks on tegu teise balliga enda elus, kuhu ta reaalselt kohale ka ilmub. Keskkooli ajal need tantsuõhtud teda väga ei huvitanud ning kuna tüdruk oli ka täielik social outcast enda klassis ja üldse koolis, siis keegi teda kunagi ka ei kutsunud. Enda viimasel aastal suutsid näitsiku vanemad Veronica küll ümber veenda ning üks julge uustulnuk klassis kutsus tüdrukut endaga koos ballile. Tegu oli täitsa toreda noormehega, kellega Anna satub ikka ülikoolis tihti kokku. Tüüp õpib veterinaariat, mis tõttu on neil ka päris palju loenguid koos. Tegu on väga hea sõbraga Veronica jaoks.
Kuna ta lubas Chadile, et läheb noormehega koos ballile, siis ärkas Anna üpriski vara hommikul ülesse. Alustanud enda päeva ühe pika iluprotseduuriga vannitoas, tõi tüdruk enda kleidi alles kahe paiku keemilisest puhastusest ära ning hakkas seejärel endale soengut tegema. Ta katsetas läbi kõik endale teada olevad soengud, ennem kui leppis üpriski lihtsa punupatsiga, mis olles tehtud külje peale, vajus ka tema vasakule õlale. Selga pani ta šampanjavärvi pidulikuma kleidi, mis ulatus peaaegu maani, mõni millimeeter jäi puudu, et see täitsa vastu oleks. Jalga eelistas tüdruk panna päris korraliku kontsaga kingad, et Chadi kõrval mitte nii pisikene välja näha. Ometigi polnud need erilised killerkontsad, jäädes ilusti kleidi alla peitu. Ehetele ta erilist panust ei teinud, piirdudes paari sõrmuse, käeketi ja kõrvarõngastega. Enda küüned jättis ta mustaks, lisades natukene kontrasti.
Sünnipäevaks ei osanud Veronica Chadile midagi eriti osta, kuid päris tühjade kätega ei kavatsenud ta poissi jätta. Kingituse jätab ta hilisemaks peoks, mis on õnneks siseringile mõeldud, suutmata jätta Annat väga rumalasse olukorda, kui ta on ümbritsetud noormehe tuttavatest ja sõpradest, keda tüdruk kunagi näinud pole ja nad peaksid tema käest korraga midagi vägagi ebameeldivat küsima või sootuks ütlema. Raiskamata palju aega, oli Veronica peagi poisi käte vahel tantsupõrandal ning õrnal naeratusel noormehele otsa vaadates hakkasid nad tantsima.outfit
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Dec 15, 2012 19:54:22 GMT 2
Matthew naeratas ning suudles Danielat uuesti. Ta ei saanud tüdrukust küllalt. "Tead, mul on sulle väike charm," lausus mees ning juhtis neiu tantsupõrandalt pisut kõrvale ja võttis enda taskust pisikese tumesinise sametist koti, kus oli sees tilluke lumehelves, mis oli kaetud kristallidega. "Igast meeldejäävast üritusest saab siia ühe mälestuse juurde," naeratas Matt. Kunagi hiljem hea vaadata ja meenutada, mida iga charm tähendab. Ta märkas Chadi ja Annat, kes liitusid. "Vennas ka siin," mainis Matt. Ta oli ostnud kingituse rohkem Chadile ja Annale, et nad koos saaksid midagi toredat teha. Matthew ostis neile puhkusepaketi nädalaks, mis sisaldas igasuguseid massaaže ja kauneid õhtusööke tippklassi hotellis. Asja tegi paremaks see, et kõik toimus Brasiilias.
|
|