|
Post by Deleted on Nov 8, 2012 21:24:18 GMT 2
Tara oli just kaksikud magama pannud ja käis nüüd ise kiirelt pesemas ja maandus diivanil, seljas tumesinised teksapüksid ja peal pikk lohvakas punane kampsun. Märjad juuksed olid pandud krunni, et need ette ei jääks. Naine ei uskunud, kui väsitav võis laste kasvatamine olla ja paari nädala pärast pidi ta hakkama ka kodus töötama, mis tähendas topeltkoormust. Kuidas ta sellega hakkama sai, näitas aeg. Ta ei pannud telerit käima, kuna tahtis pisut lihtsalt vaikust nautida enne õhtusöögi tegemist.
OT:My love
|
|
|
Post by Deleted on Nov 8, 2012 21:51:54 GMT 2
Kui mees töölt koju jõudis, läks ta praktiliselt kohe ka Chicaga välja, jättes Tara seega lapsi magama panema. Ta jalutas koeraga ühe paraja ringi Eastside'i tillukese pargini ja siis teist teed pidi tagasi. Lükanud kodu ukse lahti, lasi ta looma enda järel majja sisse, käskides tal kohe ukse ees istuda, et looma käpad puhtaks teha. Väljas oli siiski juba porine. "Me oleme tagasi," lausus Nathan mitte just kõige kõvemal häälel, sest ta ei soovinud, et Tara töö luhta läheks. Vahel võis nende pisikeste magama panek ikka tükk aega võtta. Võtnud esikukapist ühe rätiku, tegi ta Chica käpad puhtaks ning lubas tal siis edasi jalutada. Retriiver liikus kööki ja hakkas kohe vett lürpima. Nathan eemaldas enda jope ja jalanõud ning keeras siis ukse lukku, sest vaevalt keegi veel välja läheb. Ta jalutas elutuppa naise juurde ning istus tema kõrvale, asetades pisut kiusu pärast enda külmad käed hetkeks naise põskedele. "Kuidas nad meil siis täna olid? Läksid rahulikult magama?" uuris Nathan, vaadates naisele otsa, kes nägi pisut väsinud välja.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 8, 2012 23:02:08 GMT 2
Tara naeratas, kui kuulis ukse avanemist. Nathan ja Chica olid jalutuskäigult tagasi. Külmad käed tekitasid naises külmavärinaid ning ta pani enda omad Nathani omade peale. "Ma tulin just pesemast ja nüüd tuled sa enda jääkülmade kätega," lausus Tara, kuid tõmbas mehe just endale lähemale. Kahekesi hakkab kiiremini jälle soe. "Jäid jah," noogutas naine ja mõtles, et peaks kaminasse tule tegema. "Kuule, ma ei tea, mis paari nädala pärast saama hakkab," rääkis naine enda murest.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 8, 2012 23:16:40 GMT 2
Nathan pani enda käe ümber naise ning vaatas talle lõbusalt naeratades otsa. "Hakkavad juba vaikselt arusaama, et õhtu on magamiseks, mitte meie jooksutamiseks," muigas mees. Kaminasse tule tegemine tundus täitsa hea mõte, sest ega sellist suurt ruumi soojaks saada on üsna raske. "Me võime ju mõneks tunniks päevas mõne hoidja otsida," pakkus mees, kuigi ega neil seda raha nüüd ka nii palju ei olnud, et nad seda tuulde saaks loopida. Keskkooli meeskonna treenerid ei saa sugugi nii palju palka kui mõne suurema klubi omad. Ja tegelikult on Nate saanud pakkumisi suurte klubide abitreeneri kohale, aga ta ei ole suutnud Ravenitest loobuda. Pealegi tähendaks suures klubis õpetamine seda, et ta oleks palju kodust ära, mis hetkel ei tule kõne allagi. "Ja ma üritan rohkem kodus olla, ma luban," sõnas Nathan ning suudles naist õrnalt.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 8, 2012 23:24:03 GMT 2
"Vist küll, kuigi ma kuulsin, et kõige hullem röökimise aeg on alles ees," ohkas Tara. Ta oli väga õnnelik enda pisikeste üle, aga selline koormus tuli ootamatuna. "Noh, kui ma hakkan nüüd tööle, siis tollest rahast saakski kinni maksta hoidja mõneks tunniks ja raha jääks ka muu jaoks," lausus naine. Ta teadis oletatavat palganumbrit ja see pakkumine ei olnud küll kõige suurem, aga esimese erialase töö kohta suurepärane. "Kuidas meeskonnaga läheb?" küsis naine peale suudlust.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 8, 2012 23:38:52 GMT 2
"Noh, kui me selle juba üleelasime, siis saame muuga ka hakkama," oli Nathan kindel. Ta uskus neisse. Nad ei olnud sugugi halvad vanemad. Siiani olid nad kõigega ilusti toime tulnud. "Sellisel juhul tuleks mõni hoidja muretseda. Kas sul on keegi juba mõttes ka või paneme kuulutuse?" uuris Nate. Tal endal oli ka muidugi linnas tutvusi, aga ega keegi küll hetkel väga ette ei tulnud. "Võib öelda, et hästi, kuigi suitsetamisega on probleeme üles kerkinud," sõnas mees, "mul on hea meel, et need noored, kes see aasta meeskonnaga liitusid, ei ole täitsa algajad. Paljudel on juba oma oskuseid hulgaliselt kaasas. Sellist meeskonda on lausa rõõm treenida." Mehele meeldis, et Tara tundis huvi ka tema meeskonna ehk teisisõnu siis töö vastu.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 8, 2012 23:48:27 GMT 2
"Äkki paneks kuulutuse ja siis valiks koos välja," pakkus naine. Nii oleks ehk kõige kindlam, kuna ühtegi vaba lapsehoidjat ta küll ei tundnud. "See suitsetamine on vist rohkem lühiajaline nähtus, kui tegu pole just ahelsuitsetajaga," arvas Tara. "Kõik muu on seal korras?" küsis ta üle. Pikalt polnud kuulnud uudiseid tiimi kohta. Naine puges rohkem mehe kaissu ja tundis end suurepäraselt.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 9, 2012 0:30:45 GMT 2
"Kui sa nii arvad. Siis tuleks välja mõelda ainult, millist kandidaati me soovime. Ilmselt keegi kogenum ja kes saaks tulla ka näiteks lühikese etteteatamise peale," sõnas Nathan. Kuulutus pidi siiski informatiivne olema. Mida vähem infot nad panevad seda suurema kandidaatide arvu nad saavad. Seega oleks hea panna teatud punktid paika. Muidugi ei pea nad seda kohe praegu tegema. "Seda küll ja nii noorelt on veel lihtne suitsetamisest loobuda. Mida vanem oled, seda raskem," lausus mees, "kõik muu on jah korras. Sellist vaidlemist meeskonnas ei ole nagu eelmisel sügisel. Väike kaklus oli, kuhu üks minu poistest segatud oli, aga õnneks ei olnud tegu tema alustatud kaklusega."
|
|
|
Post by Deleted on Nov 9, 2012 0:35:22 GMT 2
"Noh, kindlasti ei tohiks ta olla mingi kriminaalse taustaga," pakkus Tara naljaga pooleks esimese kriteeriumi välja. Tegelikult tundis ta, kuidas uni tuli peale ja Nathani kaisus oli hea pisut pikutada. "Tead, kallis. Sellised probleemid on tavalised, ma olen kindel, et igas meeskonnas tuleb kisklemisi ette," lausus naine, teadmata et kakluse alustas hoopis tüdruk, ja haigutas ning tõstis jalad diivanile, pea jäi mehe sülle.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 9, 2012 17:25:31 GMT 2
Nathan turtsatas ning muigas, kuid siis tuli talle keegi meelde, "nii kaua on sellega okei vast, kuni see kriminaalne taust minevikus on. Noored teevad ikka teismeeas valesid otsuseid, aga see ei tähenda, et nad praegu enam sellised on."Kohendanud natuke diivanil olevat patja, asetas mees naisele pleedi peale. "Noh, see kaklus ei olnud just meeskonna sisene," lausus Nate, "tüdruk ja poiss hoopis. Ma isegi ei tea täitsa täpselt, mis selle kõige taga oli, aga ilmselt ikka mingi armastus ja petmine seal oli." Mees vaatas enda abikaasale otsa ning naeratas soojalt, "sa oled vist väga unine? Ma võin õhtusöögi ise ka teha... või siis oleme laisad ja tellime midagi."
|
|
|
Post by Deleted on Nov 10, 2012 21:02:35 GMT 2
"Ma mõtlesin kriminaalse mineviku all mõnda loomapiinajat või muud seesugust tegelast," vastas Tara. "Woah, tüdruk ja poiss. Seda küll minu kooliajal ette ei tulnud," oli naine üllatunud. Talle meeldis seal diivani peal Nathani juures mõnuleda, aga tühi kõht andis tunda. "Ma olen natuke väsinud jah," nõustus naine naeratusega. "Aga ma joon kõvasti mahla ja olen jälle ärkvel," lisas Tara ja kuulis juba teisest toast nutmist. Õnneks oli hetkel vaid ühe putuka nuttu kuulda. "Nathan," palus Tara.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 10, 2012 21:40:36 GMT 2
Nathan noogutas. Loodetavasti neile lihtsalt ei tule ühtegi kriminaalse taustaga kandidaati. Igatahes kui õige hetk käes, siis küll nad õige otsuse teevad. "Tänapäeval on kõik koolis päris kõvasti muutunud," lausus mees kergelt muiates. Nende kooli ajal olid õpetajad autoriteedid ka. Nüüd räägib iga õpilane õpetajaga nii nagu mõne sõbraga tänaval. "Kui sa nii ütled. Ära ennast lihtsalt liiga ära kurna," jõudis Nate veel öelda enne, kui üks laps üleval nutma hakkas. Nüüd oli vaja kiiresti liigutada, et teine ka üles ei ärkaks. Lükanud naise õrnalt endast eemale, vajutas ta Tara otsmikule ühe suudluse ning tõusis püsti. "Ma lähen," noogutas mees ning liikus juba hetk hiljem trepist ülesse. Sisenenud lastetuppa, leidis ta eest ühe sügavalt magava tüdruku ja nutva poisi. Travis. Nathan jalutas voodi juurde ja võttis poisi sülle. Veel mõnda aega oli kuulda pisikese nuttu, mis vaikselt hajuma hakkas kuni sootuk lõppes. Siiski tundus, et und sellel väikesel poisil küll ei ole, sest ta vaatas enda suurte silmadega enda issile otsa ning naeris ise kavalalt, liigutades enda pisikesi käsi ja jalgu.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 10, 2012 21:47:19 GMT 2
Tara naeratas, kui Nathan läks pisikest lohutama. Tõusnud ise ka diivanilt, jalutas naine külmiku juurde ja võttis sealt paki apelsinimahla. Osa sisust suurde klaasi valanud, pani ta ülejäänu külmkappi tagasi ja läks teisele korrusele lastetuppa ja lonksas mahla. Pea abikaasa õlale toetanud, jälgis Tara Travise uudishimulikku pilku. "Alles enne ta haigutas," muigas naine.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 10, 2012 22:00:13 GMT 2
Kui enne oligi laps unine olnud, siis nüüd ei olnud sellest enam midagi alles. "Ju ta oli siis sinust tüdinenud ja soovis enda issit näha, onju..." muigas Nathan, pöördudes pisipoja poole. Muidugi oli see lihtsalt nöökimiseks mõeldud. Loomulikult ei ole lapsed Tarast tüdinenud. Nad kindlasti armastavad teda. "Peaks ta ikka magama saama. Muidu lähevad neil kahel graafikud segamini," sõnas mees, "soe piim ehk?" Muidugi oli Nathanil hea meel, et saab last ka üleval olles näha, sest kui ta koju jõudis, siis nad mõnikord juba magasid. Aga siiski vajas Travis und.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 10, 2012 23:07:30 GMT 2
"Jaa, issi on ju nii palju põnevam enda kerge habemega, mida katsuda ja särgiga, mida võib sikutada," naeratas Tara. "Ta just sai süüa, ma arvan, et kussutamisest peaks piisama," ütles naine. Travis oli korralikult söönud ja seetõttu ei uskunud, et ta tahaks praegu uuesti piima. Naine võttis peast patsikummi, kuna juuksed hakkasid kuivama. Ühe käega lokke sasinud, mõtles naine, et peaks süüa hakkama tegema.
|
|