|
Post by Deleted on Nov 25, 2012 15:02:52 GMT 2
See, et kumbki ei Lucas ega Logan talle erilist tähelepanu ei pööranud, ei olnud talle uudiseks. Nad ei ole kunagi koolis temaga palju rääkinud. Nad teevad seda vaid siis, kui neil muud võimalust ei ole. Kurb, aga tõsi. Jessica nägmine pani poisi kõhus hetkeks liblikad lendama, kuid kuulnud Annie vastust enda küsimusele, ilmus noormehe suule õnnelik naeratus ja tema silmad kinnitusid tüdrukule. Kes oleks arvanud, et ta endale nii kiiresti paarilise leiab? Ta ei ole koolis just keegi populaarsemate hulgast. "Pole hullu," muigas poiss, "küll me hakkama saame. Ma pean see eest hoiatama, et tantsimine ei ole kohe kindlasti minu üks tugevamatest külgedest." Loodetavasti ei ole ta kohe nii hull, et karu jala peale on astunud, sest siis ei jõua ta kodus Lucase ja Logani mõnitamist ära kuulatagi. Ta ei imestaks, kui nad juba selle peale teda kiusama hakkaksid, et tal on tüdruk olemas, kellega tantsida. Hunter kuulas ära, mis huvijuhil ja nende tantsuõpetajal öelda on ning tõusis siis püsti, ulatades Anniele enda käe. Noored liikusid tantsupõranda poole, sest ega nad siin tribüünide juures istudes küll midagi selgeks ei saa.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 25, 2012 16:13:00 GMT 2
Logan oli rahulikult kodus vedelenud ning teda oli tabanud tõsine laiskushoog, mistõttu noormees mõtles, kas ta üldse end kohale veab. Lucas oli jumalteabkus, kuid viimaks sundis vanem kaksik end liigutama. Otsinud peokingad välja, vaatas noormees neid hetkeks ja krimpsutas nägu. Kuidas kurat oli ta lasknud end Lucasel end pehmeks rääkida. Travis ohkas vaikselt ning seadis sammud koolimaja suure saali poole. Jõudnud kohale, lasi Logan pilgul ringi käia ning silmitses noori. "Heips," tervitas noornees ruumisviibivatele inimestele endale tavapärasel rõõmsal häälel, olgugi et ta tegelikkuses polnud sugugi nii positiivne. Loganil polnud vähimatki aimu, et Hunteril oli plaan tantsimist õppida, mistõttu venna nägemine tuli talle siira üllatusena. Noormees seadis sammud endast kaks aastat vanema neiu poole ja istus tema kõrvale. "Juhul kui sul partnerit ei ole, siis ma pakuksin end parima hea meelega vabatahtlikuks," lausus Logan õrna naeratuse saatel. Rebekah oli oma telefoni näppimisega nii ametis, et esialgu ei märganudki, kui keegi tema kõrvale istus ja teda kõnetas. Taibanud, et pöörduti ikka tema poole, tõstis tüdruk telefonilt pilgu ja vaatas hetkeks noormeest, kes tema kõrval oli. "Oh, mida? Mina?" ei saanud Rebekah esialgu aru. "No kuna minu poiss-sõber otsustas mitte tulla, siis loomulikult võid mu partner olla," nõustus näitsik. Let's hope that Nathaniel doesn't mind. "Rebekah," tutvustas Bekah end noormehele ja libistas telefoni oma teksapükste tasku.
|
|
19-aastane; Korvpall; Eastside
Senior
|
Post by Logan Sommers on Nov 25, 2012 18:16:53 GMT 2
Saanud neidiselt jaatava vastuse, naeratas Logan säravalt. "Logan," tutvustas ka noormees end. Viinud pilgu saabunud kaksikule, turtsatas Travis kergendunult. "Mõtlesin juba, et lased ilusti üle ja siis saaksin kodus sulle tappa anda," lausus vanem kaksik nooremale ja Logani näol mängles lõbus muie. Mõni hetk hiljem hakkas huvijuht rääkima ning Logan kinnitas oma pilgu mehele. Nüüd ta siis teadis, miks see naisterahvas talle nii tuttav välimuse poolt tundus. Ilmselgelt oli Logan teda korduvalt televiisorist näinud.
|
|
|
Post by landon on Nov 25, 2012 18:41:05 GMT 2
Noormees hilines pisut tantsutundi, kuid siiski jõudis sinna. "Tere," tervitas ta kõiki ning nägi tuttavat tüdrukut pingil istumas. "May I have this dance?" küsis Landon naeratusega, kui peatus Amaria ees, närvilisus iga sekundiga aina kasvamas. Noormehe süda hakkas alati Amaria juuresolekul puperdama ja praegu temaga tantsida...Wow. Tüdruk nägi suurepärane välja, aga muidugi polnud Landonil piisavalt julgust, et seda ka öelda.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Amaria Wall on Nov 26, 2012 18:25:57 GMT 2
Oo, fuck. Kas ta tõepoolest pidi üksinda tantsima? Amaria kuulas tähelepanelikult juhendajaid, samal ajal silmadega mööda saali ringi sõites, lootes leida potentsiaalset tantsupartnerit - naiste värk, nad suudavad ikka mitu asja korraga teha. Kuni saali uks avanes ja välja ilmus ei keegi muu kui Landon. Huh! Ta naeratas kutile, kui too temani jõudis ja tantsule palus. "You certainly may," vastas ta, üritades imiteerida briti aksenti, mis tal tegelikult päris naljakalt välja kukkus. Oh well. Ta võttis poisi käest kinni ning tõmbas ennast tema abiga püsti. "Leidsid ka aega, et kohale ilmuda," muigas ta, "ma juba kardsin, et pean endale kusagilt luua otsima."
|
|
17-aastane; ÕE; Tutor; Eastside
Junior
|
Post by Annie Baker on Nov 26, 2012 21:24:04 GMT 2
"Selleks sellised kursused on välja mõeldud, et jagada kasulikke näpunäiteid ja õpetada selgeks põhisammud, et mitte sind täitsa hätta jätta. Ning ära karda, ma aitan sind, kui vaja on," muigas Annie õrnalt. Võtnud Hunteri käest, tõusis näitsik püsti ning kõndis noormehe järel tantsupõrandale. Tema pruunid silmad püsisid enamasti enda tantsupartneril, kuid momendiks lasi Maddy need ka saalile ringi käima. Ta uuris nende noort tantsuõpetajat ning teisi noori koolist. Juniorite vahel märkas Annie ka Williamit. Nad olid poisiga mõned korrad peale raamatupoe kokkupõrget koolis kokku sattunud ning isegi nii mõnegi sõna vahetanud. Seega neidis võis teda mingil määral pidada enda sõbraks. Poisile õrna naeratuse saatnud, pööras Annie enda silmad tagasi õpetajannale.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 26, 2012 22:21:22 GMT 2
"Väga julgustav," muigas noormees, kuid mõtles enda sõnu täiesti tõsiselt, "mul läheb seda abi ilmselt vaja." Kui Annie pilk mööda saali ringi hakkas liikuma, tegi seda ka Hunteri oma. Või noh... tema oma püsis lihtsalt enamik ajast Jessical, kuid ta üritas olla mitte väga jõllitav. See oleks veider olnud. Viimaks tõmbas tema tähelepanu Annie suule ilmunud naeratus, mis oli suunatud kellelegi rahva seas. Lihtsalt uudishimust viis Hunter ka ise enda silmad selles suunas, et näha, kellele see naeratus adresseeritud oli.
|
|