27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Oct 12, 2012 20:47:49 GMT 2
"Kui mina võidan, siis sina pead....mmm....Rosiet mu toast järgmise külaskäiguni eemal hoidma," ütles Matt muigega. Rosie jättis alati enda nukke ja pehmeid loomi mehe tuppa ja seda kõige veidramatesse kohtadesse. Alles eile leidis ta enda tekikoti seest kummist mao. Järgmine punkt läks MAtthewle, oh yeah!
|
|
|
Post by Deleted on Oct 12, 2012 21:10:35 GMT 2
"Kuule, sa tead isegi kui raske see on, aga eks ma siis üritan," sõnas Hunter, aga kuna see oli Matthew soov enda võidu puhul, siis ei hakanud poiss muud midagi ütlema. Paras katsumus talle. Eks ta peab siis Rosiet enda toas hoidma. "Kuule, mis sa oled seal New Yorgis või kus iganes vahepeal arenema käinud või?" kergitas Hunter kulme, kui vanem vend punkte koguma hakkas. See ei olnud sugugi lahe, sest ta ei soovi olla lapsehoidja järgnevad nii üks-kaks nädalat või rohkemgi? Kes teab, kuna Matt jälle Tree Hilli sattub.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Oct 17, 2012 19:32:44 GMT 2
"Ja arenengi," muigas Matthew. "Kuidas sa siis praegu Millie ja teistega läbi saad?" uuris mees. Teda häiris see, et Millie ja Chad aeg-ajalt tegid tiimi ja olid siis Hunteri vastu üsna ülekohtused. Matthew oli ikka nendega rääkinud, et nad võiksid tagasi tõmmata, aga Millie kõrvad seda ilmselt ei kuulnud. "Sa millalgi NY-sse tahad ka jälle tulla?" uuris mees.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 17, 2012 19:41:00 GMT 2
Hunter hoidis enda pilku telekaekraanil ning kehitas enda õlgu, "viimasel ajal paremini....või noh, mitte oluliselt, aga ma üritan." Isegi Millie sünnupäeval käis Hunter ära ja püsis seal isegi peaaegu täitsa lõpuni välja. Ja tegelikult oli tal päris tore. "Ainult siis, kui sa ise ka sellel ajal vaba oled," oli poiss koheselt nõus. Ta ei ole küll eriline linna inimene, aga ta läheks pigem New Yorki lihtsalt sellepärast, et vennaga natuke aega veeta. Hunter on seal ikka aastas mõned korrad külas käinud. Alguses oli küll harjumatu see, et mõnikord ei tea kust mingid pildistajad välja tulid või siis väljas süües või ükskõik mida tehes sa korraga avastad, et keegi jälgib sind. Creepy.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Oct 17, 2012 19:44:07 GMT 2
Matthew noogutas, kuigi mõtles, et tegelikult ei pea Hunter üritama, vaid hoopis Millie, aga see selleks. "Mul ikka tekib auke, saad paar päeva siit eemale," muigas Matthew. Ta mäletas, kuidas ise sellises eas ei sallinud pidevat saginat, kuigi suur pere on ka tohutu õnnistus. Mees teadis, et tal tuleb mõne kuu pärast tohutult kiire hetk, aga õnneks on see vahetult enne jõule, et saab ikka puhata normaalselt.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 17, 2012 19:55:53 GMT 2
"Ega see kodu ja Tree Hill nüüd nii hull ka ei ole. Siin ei ole enam nii nagu vanasti. Chad käib ülikoolis ja kui ta ongi linnas, siis on ta koos Annaga," lausus Hunter selle viimase sõna teatraalse häälega, mis peaks väljendama nõmedat imalat armastust, "Milenat sa tead küll ju - tuleb millal tahab ja läheb millal tahab. Lucasel ja Loganil on kolm põhilist mõtet - korvpall, peod ja tüdrukud," muigas poiss, "ja seega olemegi ainult meie Rosie'ga veel sellised rohkem kodusemad," lõpetas Hunter viimaks. See on vist kõige pikem monoloog, mille ta siiani kuuldavale on toonud. "Kõik lihtsalt kasvavad suureks," kehitas poiss enda õlgu.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Oct 17, 2012 19:59:45 GMT 2
Matt neelatas. Anna oli praegu veel üpris värske teema ja ta tundis end kohutavalt halvasti. "Siis ma tulengi ja röövin teid Rosiega ära kolmeks-neljaks päevaks NY-sse. Näitan teile kõige ägedamaid vaatamisväärsusi ja käime jälle seal hästi heas pitsabaaris ja hiljem jäätist söömas," naeratas Matthew. Talle meeldis tegeleda Hunteri ja Rosiega, nad olid nii mõnusa mõttemaailmaga inimesed, Logan ja Lucas olid üsna...Rikutud. Matt üritas neid vaikselt suunata.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 17, 2012 20:26:32 GMT 2
"Rosie'le kindlasti meeldiks," arvas Hunter. Sellele pisikesele meeldis üldse kõik uus. Ta oli lihtsalt sellises vanuses, kus kõik teda tõmbas ja uudishimu pakkus. See oli armas, aga mõnikord väga väsitav, kui ta muudkui küsimusi küsis nii, et neile ei tundunud lõppu tulevatki. "Kas sa tuled selle aasta jõuludel koju?" uuris poiss, viies enda silmad ekraanilt vennale, aga see ei olnud eriti hea idee, sest ta kaotas paar punkti. Rääkimine ja mängimine ei lähe kokku.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Oct 17, 2012 20:29:34 GMT 2
"Ta läheks ilmselt hulluks, kui ma näitaks talle NY kõige suuremat mänguasjapoodi. Seal on palju korruseid ja kohutavalt palju roosat," rääkis Matt. "Jah, ikka. Üritan vähemalt, aga lennupiletid on juba ära broneeritud," lausus mees. Mõne nädala pärast oli võimatu osta lennupileteid jõulude-eelseks ajaks.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 17, 2012 20:54:27 GMT 2
"Sinna lähed sa küll temaga ise," hakkas Hunter naerma. Ta väsiks ilmselt juba poole esimese korruse peal ära. Samas kui Rosie'l ei saaks võibolla pärast kolmandatki veel isu täis. "Okei, ma loodan, et sa jõuad ikka siia," sõnas poiss. Jõuludeni oli küll veel palju aega, aga tasus siiski natuke maad uurida. Löönud veel viimase palli lendu, teenis Hunter veel viimased paar punkti. Ei tea, kas sellest kasu ka oli?
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Oct 17, 2012 20:56:24 GMT 2
"Jõuan-jõuan. Sa tead, kuidas teistel on? Vanemad ikka on kodus?" uuris mees. Ta nägi, kui palju tegelikult nad ikkagi ära olid ja noored olid majas üksinda. Tegelikult oleks pidanud ema pisut rohkem kodus olema, aga ta võttis enda peale nii palju heategevusüritusi, et kohutav.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 17, 2012 21:05:04 GMT 2
"Ei tea. Me ei ole sellest eriti rääkinud," lausus Hunter. Aga loodetavasti on ikka jõuluõhtul kogu perekond koos, sest see on ikkagi perekeskne püha. Kui väiksena väärtustas poiss ülekõige kingitusi, siis viimastel aastatel on ta pigem selle üle õnnelik, kui kogu perekond koos saab olla. "Aga ma arvan, et 24 on nad ikka kodus," üritas Hunter positiivne olla.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Oct 21, 2012 15:53:02 GMT 2
"Mida sa jõuludeks tahaksid mu käest?" uuris Matthew. Tal olid juba mõned ideed olemas, aga hea oli teada soove ka, äkki tahtis Hunter mingit looma endale juurde? Võib-olla hoopis mõnda raamatut? Küsimine oligi sellepärast hea.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 21, 2012 17:22:00 GMT 2
"Ma ei tea...ma ei ole sellele üldse mõelnud. Mulle piisaks sellest, kui kõik kodus oleksid jõuludel," lausus Hunter viimaks. Raamatu kinkimisega ei saa selle poisi puhul kunagi viltu minna. Talle meeldib lugeda. Ja muidugi ei oleks tal midagi ka mõne uue looma vastu. Hunter ei ole eriti valiv inimene, kui asi puudutab kingitusi. Kui nende mäng läbi sai, arvutas telekas nende punktid kokku ja üllatus-üllatus, Matthew oli seekord kuue punktiga võitnud. "Nüüd ma tean, mida sa seal New Yorgis ja Hollywoodis teed. Räägid küll, et näitled ja käid intervjuudel ja mida kõik veel. Tegelikult istud korteris teleka ees ja mängid telekamänge," muigas Hunter, "aga nagu lubatud - eks ma siis hoian Rosie'l silma peal, et ta su tuba nukumajaks ümber ei ehitaks." Asetanud puldi diivanilauale, raputas poiss enda käsi, mis pikast mängimises natuke kangeks olid jäänud.
|
|