|
Post by Deleted on Oct 27, 2012 19:35:53 GMT 2
"Ma tahaks Fantat," ütles Bekah oma soovi. Cocat Bekah ei joonud, sest see maitses tema jaoks rõvedalt ja teiseks lõhub see ka hambaid, aga Fanta oli täiesti ok. Ta lasi oma pilgul üle ruumi libiseda, et mõelda, millisesse lauda nad Nathanieliga istuvad. Šokolaadikooki polnud neiu muidu küsinud, aga teda üllatas see, et Nate teadis tegelikult kui palju šokolaadikook Bekah'le meeldib.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Oct 27, 2012 19:54:29 GMT 2
"Ja siis üks Fanta ka veel," andis noormees kogu tellimuse sisse. Maksnud arve ära, võttis noormees joogid kaasa, jättes koogid Beka ülesandeks lauda tuua. Nathaniel valis nurgas olema aknaäärse laua, kuhu ta joogid asetas. "Sobib see koht?" küsis Nate seejärel tütarlapselt, vaadates neidisele küsivalt otsa, ise lõbusalt oma juukseid taaskordselt sasides.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 27, 2012 19:58:59 GMT 2
"Ikka sobib," vastas Bekah ning haaras enda kätte koogitaldrikud, mille ta enne istumist lauale asetas. Pizzaga läheb nagunii veidi rohkem aega, aga see-eest saab sooja ja värske pizza. Neidis võttis istet ning vaatas naeratades Nathanieli. Neiu oli üllatunud sellest, kuidas ta Nate'i nüüd nägi...mitte kui sõpra, aga tõeliselt kuuma meest. "Niisiis skipime viimased tunnid ka?" küsis ta kavalal toonil noormehe käest. Bekah'l endal oli tunne, et tahaks skippida since she's having quite a good time.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Oct 27, 2012 22:04:34 GMT 2
Kuulnud neidise kinnitust, et see sobib, istus Nathaniel maha. Mees võttis lonksu oma sidruniveest ja vaatas kerge naeratusega Rebekah'i. Kui Beka tegi ettepaneku, et laseks viimased tunnid üle, puhkes Nathaniel naerma. "Oejahh.. Näed, mis ma sinuga teinud olen. A-line õpilane teeb pakkumise, et laseks tunnid üle," lausus Nate peavangutusega. Enamasti oli ikka noormees see, kes otsustas tunde üle lasta. Tundides käimine oli kõrvaline ja esmatähtis oli see, et ainest lihtsalt läbi saada. Milleks pingutada? "Lõpuks on su keskmine hinne samal tasemel minu omaga," lausus Nathaniel turtsatusega, võttes uue lonksu veest.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 27, 2012 22:11:12 GMT 2
Nate'i särav naeratus justkui naelutas Rebekah' pilgu mehele. Noormehe sõnad panid tüdruku aga muigama. "Sa viid mu jah valele teele. Tundub, et varsti pean kullast suu puhtaks pühkima," lausus neidis naerdes.
|
|