|
Post by Deleted on Sept 30, 2012 20:08:09 GMT 2
Jah, seda ma usun, et selle lindistamise tulemus oleks hoopis midagi sellist. Või noh, mis tulemusest siin rääkida on, sest ta ei saaks ilmselt midagi lindile. Aga mõte on siiski hea, ei ole siis või? "Ahah," lausus noormees püüdes pisut tõsineda, kuid turtsatas siis taas naerma, sest Alex oli lihtsalt liiga koomiline. Ilmselt nad enne vait ei jää, kui Lexi ei vaiki. "Sa oled mul ka ikka...," raputas Liam pead ning sasis neidise ilusaid pehmeid juukseid.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Oct 1, 2012 21:40:06 GMT 2
Päris tühjade kätega ilmselt Liam ei jää, sest killukene neidise naerust õnnestuks tal kindlasti salvestada, ennem kui Lexie selle koerustüki avastab. Aga mõte on küll hea. Kavatsed kunagi ellu ka viia? Vaikida ei suutnud tüdruk tõesti päris paugu pealt, seega kulus veel nii mõnigi sekund, kuni ta silmad sulges ning maha rahunes. Õrn muie tema suule siiski jäi. "Milline ma sul siis olen?" tundis Lexie huvi, avades enda rohelised silmad ja kinnitades need noormehele. Kui tüüp tema juukseid taaskord sasima hakkas, krimpsutas ta hetkeks nina, kuid peagi ilutses tüdruku näol ainult üks kena naeratus.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 2, 2012 14:12:49 GMT 2
Isegi kui Liam üritaks seda täide viia, siis kohe kindlasti ei annaks ta sellest neidisele eelnevalt teada. Noormees jälgis muigega, kuidas Alex end rahulikumaks muutis, üritades naermisest võitu saada. Tundus, et see ei olnud talle just kõige kergem ülesanne, sest isegi siis, kui ta vaikis, võis tema huultel näha ühte armsat naeratust. "Selline...omapärane," vastas Liam, venitades seda viimast sõna eriti kavalalt, "seda muidugi heas mõttes," lisas ta juurde, et Lexi ei arvaks nagu poiss teda pooletoobiseks peaks.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Oct 3, 2012 20:18:54 GMT 2
Naermist ei suutnud Alex tõesti just väga kergelt lõpetada. Endiselt naeris näitsik sügaval endas, mis tõttu oli tüdruku suul ka see armas naeratus, mis tekitas tema põskedele õrnad lohukesed. "Mmm.. see oli väga informatiivne," lausus Lexie lõbusal muigel, jälgides Liami siniseid silmi. Peagi enda pea asetanud uuesti poisi rinnale, seekord asendisse, et tal oleks mugavam kutile otsa vaadata, maigutas ta noormehe viimaste sõnade peale kergelt suud. Juhul kui ennist ei kõlanud see sõna selles mõttes, siis nüüd muutus asi vägagi kiirelt.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 3, 2012 21:25:53 GMT 2
"See sõna lihtsalt sisaldab kõike vajalikku," lausus Liam, olemata ise selles just nii kindel, aga siiski. Noormees vaatas tüdrukule otsa ning puudutas enda sõrmega näitsiku ninaotsa, libistades siis enda näpuga mööda tüdruku nägu. "Ära vaata mind sellise näoga. Ma tõesti ei mõelnud selle sõnaga midagi halba," sõnas tüüp ning asetas isegi hetkeks ühe käe südame kohale.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Oct 7, 2012 15:39:07 GMT 2
Alex naeratas vaid õrnalt, nautides seda õrna surinat, kui Liam sõrm mööda tema näokülge liikus, jättes ennast maha nähtamatu raja, mis mõjus veelgi vastupandamatult. Kui noormees mainis 'seda nägu' ning hakkas käsi südamel vabandama, kergitas Lexie õrnalt kulme, hakates vaikselt endamisi naerma. Õnneks suutis ta seekord enda head tuju kergemini ohjata, vangutades peale naermise lõpetamist õrnalt pead ning kinkides Liami huultele õrna suudluse.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 7, 2012 16:37:50 GMT 2
Ei tea, kas nende tütrest saab ka tulevikus mõni naerupallike, kes kogu aeg särava ilmega ringi käib. Loota võib. Saanud Alexi poolt ühe õrna suudluse, hingas noormees pahinal välja ning suudles neidist uuesti. Väike make out session ei teinud ju paha. Kuskile kaugemale nad täna küll minema ei hakka. Kogu jaht oli mõnusalt vaikne ja hubane. Aeg-ajalt võis kuulda lainete õrna loksumist vastu paati.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Oct 7, 2012 19:56:20 GMT 2
Alex oli selles aga vägagi kindel. Viimastel aegadel, kui ta on naernud või teinud midagi endale vägagi meeldivat, näiteks klaverit mänginud koos Jasmine'ga, on pisikene tema kõhus andnud endast ilusti märku. Varem arvas Lexie küll, et tegu on pigem mingite gaasidega või midagi sellist. Aga ta eksis. Liamit suudles Lexie õrnalt vastu, libistades enda käe üle mehe rinna tema kaelale. Väike make out session ei teinud tõesti paha.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 7, 2012 20:38:29 GMT 2
Tundes tüdruku kätt mööda enda rinda liikumas, muigas mees õhkõrnalt. Tema enda üks käsi libises neidise pehmetesse juustesse ja teine puhkas tema kõhul. Liam pigem puudutas õrnalt või lihtsalt paitas näitsiku huuli enda huultega. Ja see oli tegelikult päris meeldiv. Mõnikord võis niisama ka õrnusi jagada. "Huvitav, kas see pisike ka teab, millega tema vanemad siis praegu tegelevad?" ei saanud Liam seda küsimata jätta. Ta lõpetas hetkeks suudluse ning vaatas Lexile lõbusalt otsa.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Oct 7, 2012 20:46:55 GMT 2
Loomulikult tekkis Alexil vastupandamatu soov kaotada see momendil ebameeldivana tunduv särk noormehe seljast, kuid ta sai enda hormoonide möllamisest tekkinud soovist jagu ning nautides mehe huuli, mis õrnalt tema omasid paitasid. See oli tõesti väga meeldiv. Kuulnud noormehe küsimust, turtsatas Lexie lõbusalt, ennem kui naerma hakkas. Momendiks enda pilgu langetanud, oli see peagi uuesti Liamil ja silmitses lõbusalt tema silmi. "Ja kust selline küsimus tuli?" tundis Lexie huvi, sest ta lihtsalt ei osanud ega ka suutnud ilma naerukrampe saamata sellele küsimusele vastata.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 7, 2012 20:56:18 GMT 2
Liam kehitas enda õlgu. "Ma ei tea, räägitakse ju, et nad reageerivad erinevatele häältele ja olukordadele," muigas noormees. Ega tema ka ei tea alati, kust need tema küsimused alguse saavad. "Tead, unusta ära," turtsatas tüüp, "sa pead lihtsalt harjuma sellega, et sul on natuke veider mees, kes esitab veidraid küsimusi," lausus Liam ning vaatas siis Alexile otsa.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Oct 9, 2012 21:50:05 GMT 2
"Ega nad väga ei valeta küll," muigas Alex õrnalt. Viimased paar korda, kui ta on sattunud kas klaverit mängima või laulma, siis on ta tundnud küll kergeid mükse endas, kuid pole kunagi osanud seda seostada lapse esimeste liigutustega, läbi mille annab ta endast maailmale teada. "Minu mees on täiesti omapärane isiksus, kes pole veel küll piisavalt veider minusuguse napaka jaoks, aga on täitsa õigel teel," lisas Lexie kergelt naerma hakates. Ta kinkis Liami huultele veel ühe õrna suudluse. Täna pole võimalik nende üleküllus. Lihtsalt pole.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 9, 2012 22:13:11 GMT 2
"Lahe...," sõnas Liam ning tema sinised silmad libisesid tüdruku silmadelt tema väikesele kõhule, mille peale noormees sõrmega erinevaid mustreid hakkas joonistama, jättes viimaks siiski lihtsalt käe tüdruku kõhule. Ta ei saa kunagi teada, mis tunne Alexil üldse kogu selle rasedusega seoses on ja kas ta üldse tunneb ennast teisiti. Ilmselt küll. "Väga kena lohutus, aga eks ma püüan siis rohkem sinna veidrusesse kalduda," naeris Liam. Nad olid ikka kahekesi nii normaalsed. Aga vot see musi oli küll kena-
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Oct 11, 2012 20:22:10 GMT 2
Kuigi rasedusega käivad kaasas kohati vägagi ebameeldivad muudatused, on see tunne siiski imeline. Vähemalt Alexi jaoks. Kasvatada üheksa kuud endas pisikest imet ning nimetada ennast uhkusega tema emaks, sellest ei saa ilmselt kunagi olla paremat tunnet. Just kui ilmutas ennast pisikene kiirekene päikesepaistet üle aastate pikkust pilkast pimedust. "Teeme nii, et sa püüad jääda selliseks nagu sa oled ning mina muutun lapsikuks, siis vähemalt on keegi meist natukenegi täiskasvanulikum, kes hoiab teisel ranget silma peal," pakkus Lexie lõbusal muigel välja.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 11, 2012 21:47:44 GMT 2
Liam hakkas Lexie ettepaneku peale naerma. "Ei noh. Mina pean ikka see tõsisem ja täiskasvanulikum olema. Tead, see on tegelikult väga raske, sest siis oodatakse minult palju rohkem kui sinult," seletas noormees, "aga olgem ausad. Sa saaksid ilmselt lapsikolemisega paremini hakkama kui mina." Liam muigas ning vaatas tüdrukut. Ei tea, kas nad lebavadki nüüd diivanil nii kaua, kuni uni nende üle võimust saab. Ilmselt peaks Alex esimesena kustuma.
|
|