|
Post by Deleted on Nov 3, 2012 0:36:05 GMT 2
Colin oli tüdruku järgnevatest sõnadest üsna üllatunud. Kergitanud enda kulmi, vaatas ta tüdrukule, pea kergelt viltu, otsa. "Vaevalt ma ühtegi tüdrukut sinna viiksin," sõnas mees üsna napisõnaliselt, viies enda pilgu tagasi tantsivale rahvamassile, "ma arvan, et kui sulle see baar ei istus, siis ei ole vaja sinna ka ronida." Ja olgem ausad. See ei olegi koht sellistele noortele tüdrukutele.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Nov 3, 2012 0:43:02 GMT 2
"Ma arvasingi, et sa seda ütled," lausus Helena ja jättis tühja joogiklaasi letile. Siis vaatas ta hetkeks tantsuplatsi poole. "Aga mina tahaks küll nüüd tantsida. Ühined?" küsis ta Colinilt. Helenat väga ei tõmbagi GPB poole, eriti veel selle pärast, et ta kardab, et keegi võib talle seal midagi halba teha. See rahvas o l i neidise arust kahtlane.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 3, 2012 0:53:43 GMT 2
Colin noogutas korra, kuid sügavalt ja aegalselt. Ta rüüpas enda jooki ning pööras siis enda sinised silmad Helenale, kes enda klaasi letile oli asetanud ja nüüd püsti seisis ja teda tantsima kutsus. "Ma arvan, et seekord jätan vahele," sõnas Colin, vaadates tüdrukule sõbralikult naeratades otsa.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Nov 3, 2012 0:58:28 GMT 2
Nüüd jäi Helena natuke pikemat aega Colinit lihtsalt vaatama. Dat smile... Peagi tuli tüdruk mõistusele tagasi ja naeratas ehk pisut kohmetult. "Eee...ma...eks ma tantsin siis mingi suvakaga," ütles Helena pisut kokutades ja kadus tantsuplatsile enne, kui Colin jõudis neiu põskedele tekkinud õrna õhetust märgatagi.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 3, 2012 1:08:37 GMT 2
Colin noogutas ning saatis tüdrukut silmadega, kuni too rahvamassi kadus. Kiirelt pead raputanud, asetas tüüp enda tühja pudeli letile ning maksis selle eest. Ta libistas end puki pealt maha ning vaatas veel korraks klubis ringi. Tundub, et klublimiit sai nüüd mõneks ajaks täis. Colin jalutas klubist välja ning liikus mõnda baari edasi.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Nov 3, 2012 1:09:34 GMT 2
OT: Lõpp?
|
|