|
Post by Deleted on Oct 21, 2012 22:08:00 GMT 2
"Luban," noogutas tüdruk, tõstes tassi taaskord kahe käe abil enda huulteni, võttes paar sooja lonksu enda apelsiniteest. Millegi pärast meeldis näitsikule tassi pigem kahe peopesa vahel hoida, kui tassikõrvast kinni hoida. "Sinu hea sõbrana soovitaksin ma sul natuke selle asjaga veel oodata. Te ju alles saite jälle kokku. Kuigi muidugi kui teie tunded täiesti kindlad on, siis mina ei leia põhjust, miks kaks inimest, kes on teineteisele loodud, ei võiks abielluda," lausus Michelle. See oli tegelikult väga armas, et noormees juba ka pulmadele mõtles. Näitas ainult seda, kui tõsiselt ta seda suhet võtab. Samas on neil hetekel Annaga justkui see armumise aeg uuesti. Võibolle oleks targem oodata kuni see aeg on natuke rohkem möödas ja nad on teineteisega jälle harjunud. "Mina julgen öelda, et talv on mu lemmik aastaaeg," sõnas tüdruk. Siis on lumi ja taevas on tavaliselt nii tume, et tähed paistavad nii hästi. Ja siis on inimesed tavaliselt kuidagi rõõmsamad ja lahkemad. Ja lapsed on alati kuidagi lõbusad. Just väiksemad. Ja siis muidugi jõulud, kus kogu perekond jälle kokku saab.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Oct 22, 2012 9:31:08 GMT 2
Tavaliselt ei kippunud Chad kelleltki nii isiklike asjade suhtes väga nõu küsima, aga praegu ta lihtsalt teisiti ei saanud. Oli liiga palju pooltargumente ja samas ka vastuargumente ning noormees ei teadnud, kumbade kasuks ta peaks otsustama. "Ma olen sellele juba terve viimase nädala mõelnud. Ei näe põhjust, miks peaks ootama, sest mina olen oma tunnetes enam kui kindel ning tean, et tema tunneb minu vastu sama. Aga samas ei saa ju kõike üksi otsustada," rääkis Chad. Võib-olla oli Anna jaoks liiga vara. Äkki oleks tema jaoks vara ka näiteks poole aasta pärast? Mitte et Chad nüüd järsku araks oleks löönud, aga see oli teema, mille kohta oli nii raske küsimusi esitada. "Ma mõtlen, et mis siis saab, kui ma lähengi sõrmusega tema juurde ja siis ta jääb mulle sellise WTF-ilmega otsa vaatama. Kujutan nii elavalt ette seda," jätkas Chad, näoilme juba tunduvalt lõbusam kui enne. "Miks just talv?" tahtis Kevin teada. Enamasti meeldis inimestele suvi või siis kevad, aga talv oli nii pikk ja tihti ka külm. Väikestel lastel oli muidugi hea meel, kui jõuluvana tuleb ja muud taolist, aga täiskasvanuste jaoks või see aastaaeg tunduda vägagi veniva ja tüütuna.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 22, 2012 13:29:22 GMT 2
"Kuna sinda oled siiski meesterahvas, siis pead sa nagunii ise selle õige hetke leidma ja selle küsimuse esitama. ma arvan, et see on rohkem tunnetuse asi. Kui sa arvad, et te olete selleks sammuks valmis, siis tee see lihtsalt ära. Sul ei ole ju midagi kaotada. Kui ta ei taha veel sinuga abielluda, siis te lihtsalt saategi teada, kas te tahate ikka selles suhtes samu asju ja kas te olete selleks valmis. Ma leian, et kui teie tunded üksteise vastu on nii tugevad nagu te räägite, siis see, kui ta ütleb, et ta ei ole selleks veel valmis, siis see ei peaks teie vahel midagi erilist muutma," seletas tüdruk nii nagu tema asjast aru sai. See kõik oli muidugi Jilli arvamus ja see ei pidanud ühtima kellegi teise omaga. Ka Chad ei pidanud seda kuulama ega selle järgi käituma. See oli lihtsalt soovitus või nõuanne. Lõpliku otsuse peab mees siiski üksi tegema. "Ma ei tea...mulle meeldib lumi ja üldse talispordialad. Ja talvel on taevas alati nii tume ja siis on tähti nii hästi näha. Samuti, mis saab veel parem olla, kui tulla külmast õuest ja pugeda siis kamina ette pleedi sisse sooja, käes tass kuuma tee või šokolaadiga. Sellel ajal on üldse inimesed tänavatel kuidagi sõbralikumad ja lapsed on eriti lõbusad. Jõuludel on veel see, kuidas majas on piparkoogi ja mandariini ja kuuse lõhnad. Ja eriti tore on see, et terve perekond saab jälle kokku. Ma ei tea...mulle lihtsalt meeldib," seletas tüdruk.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Oct 24, 2012 12:25:54 GMT 2
"Jah, ma tean. Kõik, mida sa ütlesid, on õige. Mõtlen ise ka enam-vähem samamoodi, aga tahtsin siiski kellegi teise arvamust ka kuulda," rääkis Chad. Õlleklaasi taha sellised jutud ei sobinud ning parema meelega Kev kuttidega nii tundelistel teemadel ei arutleks, kuna need hakkaks suure tõenäosusega tögama või kõike naljaks pöörama, kuid Chadil ei olnud praegu just naljatuju. "Kui ma lõpuks otsustaksin, et teengi selle ära, siis kas tuleksid mulle appi sõrmust valima?" küsis noormees vaikselt. Mitte et tal endal maitsemeel puuduks, aga naissoost isik mõtleb siiski mõnevõrra erinevalt. Kohvikus ei tundunud praegu eriti palju rahvast olevat, aga igaks juhuks üritas Chad enda hääletooni hoida võimalikult tasasena, kuna jutud levivad siin ebaloomulikult kiiresti. Kuulnud, mida Jill tema küsimuse peale vastas, kutt noogutas. Praegugi oli neidise jutus tõetera sees. "Jõulukuuse lõhn on tõesti hea. Ning igasugused mandariinid, piparkoogid ja muud magusad asjad on seal ajal minu vaieldamatud lemmikud," lausus noormees. Selle jutu peale tuli tekkis isegi mingi igatsus lume ja külmema ilma järele, kuigi ta teadis, et juba jaanuari keskpaigaks on tüdimus juba kohal.
|
|