|
Post by dramamama on Oct 24, 2012 14:23:31 GMT 2
Olivia ei olnud veel endale Tree Hilli raamatukokku kaarti teinud ja läks Book Nooki mõnda head raamatut ostma. Seal olevat hinnad ka madalad, mis sobis naisele suurepäraselt. Ta astus poodi, teretas leti taga seisvat neiut ja läks riiulite vahele midagi sobivat otsima, kuid ükski pealkiri ei tundunud tõmbav. OT:Rebekah
|
|
|
Post by Deleted on Oct 24, 2012 14:38:49 GMT 2
Bekah oli lihtsalt pärast kisakooritrenni koju minemas, kuni tee peale jäi Book Nook. Talle meenus, et varsti pidi tema lemmikraamatu järg ilmuma ning neidis mõtles minna ja vaadata, kas raamat juba ka müügil on. Kolanud riiulite vahel, pidi Rebekah pettuma. Juhtumisi nägi brünett oma kooliõde, kellega ta koos inimeseõpetuses oli. "Hei, Olivia," lausus Rebekah sõbralikult.
|
|
|
Post by dramamama on Oct 24, 2012 14:43:55 GMT 2
Tüdruk kuulis, kuidas keegi ta nime hüüdis. Pead pööranud, märkas Liv enda klassiõde. "Hei, jah. Kas sa oskad öelda, mis süsteem siin on? Ma ei saa sellest eriti aru," palus Sienna. Autorite perekonnanime järgi küll siin raamatud ei olnud seatud. Äkki kategooria? Ei, siis poleks luule kõrvuti raamatuga "Tappa laulurästast".
|
|
|
Post by Deleted on Oct 24, 2012 14:57:21 GMT 2
Süsteem? Mis süsteem? Bekah polnud ise kunagi Book Nooki raamatute paigutuse peale mõelnud. Oli ainult kaks võimalust - Rebekah kas leidis raamatu või ei leidnud. Simple as that. "Ma ei tea, pole kursis selle raamatute paigutamise süsteemiga," vastas ta täiesti ausalt.
|
|
|
Post by dramamama on Oct 24, 2012 17:35:30 GMT 2
Liv noogutas. "Oskad soovitada, mida lugeda?" küsis neiu seejärel. Niivõinii ta S.Kingi raamatuid seal ei näinud ja muud ei osanud väga valida. Ta eelistas Londonis pidevalt raamatukogu külastada ja sealt ühe töötaja käest nõu küsida, kellega nad olid juba head tuttavad.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 24, 2012 20:18:06 GMT 2
"Ma ei tea, kas sa oled seda juba lugenud, aga Richelle Meadi "Vampiiride akadeemia" sari on väga hea," ütles Bekah. See raamatusari oli alati tüdruku lemmikute hulka kuulunud.
|
|