22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Aug 19, 2012 11:40:43 GMT 2
Joe oli tagasi jõudnud just NYC-st ja proovis, kas korteriuks oli lahti. Nope, lukus. Mees avas enda võtmega ukse ja astus sisse. Lizziet enda toas ei olnud, ilmselt oli ta mõnel peol. Kell oli ammu keskööst möödunud, aga Joseph oli v ä g a ärkvel. Ta oli lõpuks saanud mõned lood lindistanud ja need plaadiga enda kätte saanud, kutt tahtis, et Liz neid kuulaks ja kriitikat jagaks. Kui kõik hakkab sama hästi edasi liikuma, teadis Joe, et mõne nädala pärast võib juba teha plaadi esitluskontserte.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 19, 2012 22:01:05 GMT 2
Lizzie oli täna esimest korda enda elus läinud TRICI reaalselt mõttega, et klubis olla. Mitte selleks, et mõnes noortekas osaleda või bändi kuulata. See oli tõeline klubiõhtu. Ja tal oli isegi kena kaaslasega vedanud, kes endiselt tüdruku muigama suutis panna, kui ta seda õhtut meenutas. Liz ei olnud purjus, aga ta ei olnud ka täiesti alkoholist puhas. Jõudnud treppidest ülesse õigele korrusele, hakkas tüdruk ust lahti keerama, aga see oli juba lahti, mis tähendas üht - venna!!! Lizard lükkas koheselt ukse lahti ning juba ta nägi enda kallist suurt venda. Näitsik ei hakanud isegi sellele aega raiskama, et enda saapaid ära võtta, vaid tormas kohe Joe juurde ja kallistas teda tugevalt. Lizzie kandis samat riietust, mida ta kandis klubis - mustad militaarstiilis saapad, millel oli madalam sääre osa, mustad mustriga võrksukad, punane minikleit ja lühem must nahktagi, mis täitis poolero ülesannet. Ja siis muidugi tema punaseks lakitud küüned, punaseks värvitud huuled ja kergelt lainesse pandud heledad juuksed. Ühesõnaga ta oli ülesse löödud. "Mul on nii hea meel sind näha! Kuna sa jõudsid?" küsis Lizzie kui oli viimaks enda venna ära kallistanud ja sammukese eemale astunud, et Joele natuke hingamisruumi ka anda.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Aug 19, 2012 22:54:34 GMT 2
Joe kuulis samme ja varsti oligi kohal LIZANDRA! Joe keerutas õde ja pani seejärel ta jälle maha. She was his only family, of course he was excited! "Vau, keegi meist on end väga üles löönud," muigas Joseph. "Sa näed hea välja," lisas ta juurde. He had a pretty awesome sister! "Ma jõudsin mingi...5 minutit tagasi? Aga! Sa pead mu plaati kuulama, mind ei huvita praegu üldse kui väsinud sa oled, kuulad, eks?" rääkis Joseph kiirelt. Ta tahtis teada enda õeraasu arvamust. "Sa saad pärast ühe NYC särgi ka, aga kõigepealt kuulad selle ära!" lisas mees järgmisena. Ta kandis siniseid teksaseid, musta T-särki ja tumesinist pusa. Mõnusad riided lennureisiks.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 19, 2012 23:03:00 GMT 2
"Ma käisin klubis - please no judging. Mul oli tegelikult päris lõbus," lausus tüdruk naerdes. Ta oli nii friggin' happy, et Joe jälle kodus oli. Ise asi muidugi kui kauaks ta seekord jääb. Aga see, et nad teineteist nüüd vähem nägid, pani neid rohkem hindama aega kahekesi. "SINU PLAATI?! PÄRISELT???" tegi tüdruk nüüd tõesti tüdrukuliku i-am-so-fucking-excited häält. Ja ta isegi vist hüppas mõned korrad ülesse ja alla nagu väike tüdruk. "Muidugi ma kuulan ja kohe - ma ei ole enam üldse väsinud," lubas tüdruk ja see oli tõde. Ta ei olnud enam üldse väsinud. Justkui ei olekski ta just kuskilt klubist tulnud. "Olgu-olgu-olgu, pane käima nüüd. Ma ei suuda enam oodata," kibeles Lizzie juba enda venna häält plaadi pealt kuulda.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Aug 19, 2012 23:12:08 GMT 2
"Miks ma peaksin midagi ütlema?" küsis Joseph muigega. "Hea, et sul lõbus oli, käisid üksinda?" uuris Joe. "Minu plaat jaa!" hüüdis mees vastuseks. He acted so childish. "Suurepärane," noogutas Joe. Ta pani plaadi arvutisse ja keeras heli kõvasti juurde. Naabrid ei huvitanud meest praegu üldse, aga seda ei olnud tegelikult teistesse korteritesse kuulda ka. OT:Põhimõtteliselt JJ plaat "Fastlife" üks lugudest: www.youtube.com/watch?v=zQcm2Do53vM
|
|
|
Post by Deleted on Aug 19, 2012 23:29:27 GMT 2
"Võibolla selle pärast, et ma ei käi seal kunagi," lausus tüdruk samuti muigega, "läksin üksinda, aga leidsin endale ühe mõnusa kaaslase sealt," vastas tüdruk enda venna küsimusele hakkmata keerutama. Lizard oli siiski piisavalt vana, et ise hakkama saada. Näinud, et plaat arvutisse läks, ootas näitsik suure huviga. Tegelikult ta isegi ei teadnud, mis stiili muusikat tema vend täpselt teeb, aga nüüd on tal võimalus see kõik välja uurida. Lizzie kuulas vaikides, kuid tema näole hakkas ilmuma naeratus, mis muutus aina suuremaks. Ja viimaks hakkas ta isegi mõne loo taustaks tantsima. Tema vend oli super lahe laulja! "See plaat on vinge. Ja seda ütlen mina, kes tavaliselt sellist liiki muusikat väga ei kuula. Aga see on tõesti hea ja ma olen praegu eriti uhke väike õde, kes tahab siis kui su plaat välja tuleb saada esimest plaati koos autogrammiga," seletas tüdruk nagu saaks aeg kohe otsa ja ta peab kõik korraga endast välja rääkima. Ja selle suure vurina lõpuks andis ta vennale veel ühe kallistuse. "See on su võimalus ja sa väärid seda," lausus Lizzie.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Aug 20, 2012 19:39:03 GMT 2
Joseph muigas, hea, et Lizzie hakkas Danielist üle saama. Kutt ei saanud siiani aru, miks Dan nii kiirelt minema tõmbas. Näinud, kuidas õde juba tantsis, ilmus Josephi näole lai naeratus. "Mulle meeldib, et sulle meeldib," vastas mees. Ta ei suutnud enda õnne kuidagi väljendada. He was so friggin happy that his dream was coming true. Joe kallistas Lizziet kõvasti. "Sa saad kohe kindlasti esimese plaadi," noogutas mees.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 20, 2012 20:02:57 GMT 2
"Yey," oli Lizzie üliõnnelik, kui Joe kinnitas, et ta saab esimese plaadi. Temast saab kindlasti enda venna number üks fänn. Tuleb igale kontserdile kohale. Okey, see ei oleks ilmselt tänu koolile võimalik, aga kindlasti on ta seal enda mõtetega. "Kas sa kirjutasid need laulud kõik ise või on mõni nagu sulle kirjutatud või ostetud või kuidas see seal muusikamaailmas käib?" uuris näitsik, liikudes endiselt veel käivate laulude taktis. "Ja sa pead mulle nüüd kõikide laulude tausta ära spillima," lunis Liz.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Aug 28, 2012 8:11:57 GMT 2
"Osa on täiesti produtsentide loodud, aga mõni on täiesti minu loodud. I'm Sorry, See No More ja Lighthouse on põhiliselt minu omad. Mul olid mõned sõnad juba mingi aasta tagasi valmis, mida siis lihviti, meloodiad mõlkusid ka peas ja...Tausta on raske selgitada," naeratas Joe vabandavalt. Tegelikult olid need kolm kõik väga isiklikud. 3 songs, 3 girls.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 28, 2012 12:08:56 GMT 2
"Saladus, jah?" küsis Lizard kergelt muiates, "aga okey, ma ei uuri siis elu," lubas tüdruk ning istus diivanile. Eks need muusikute laulud ole ikka isiklikud. Ilmselt võis üks laul oli Delilahst ja üks Brittanyst. Seda, et Joe ja Sierra vahel üldse midagi oli, näitsik ei teadnud. "Kuule, kauaks sa siis nüüd koju jääd?" uuris Lizzie, tõstes enda rohelised silmad vennale.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Aug 28, 2012 14:37:00 GMT 2
Joseph turtsatas. See "ma ei uuri siis elu" tundus mõnusa iroonianoodiga. "Ma jään nüüd mõneks päevaks, siis NYC-sse tagasi ja siis tulen...Trummipõrin....Plaadi esitlust siia tegema," lausus Joe rõõmsa naeratusega. Kes ei oleks sellise asja üle õnnelik? Unistuse täitumine oli alati rõõmsakstegev asi.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 28, 2012 16:03:13 GMT 2
"Seda on nii harjumatu ja uskumatu kuulda," lausus Lizzie, kelle näole oli kleebitud lai naeratus, mis sealt ilmselt niipea enam ära ei kao. Joe on lõpuks ometi tegemas seda, mida ta tahab ja on tõesti õnnelik. Kes ei tahaks enda vanemale vennale seda? "TRICis?" küsis Lizard, pidades silmas noormehe plaadi esitlust. Või oli poisil mingi muu idee. Või ei ole see üldse tema otsustada.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Sept 1, 2012 17:16:08 GMT 2
"TRICis jah, GPB ei oleks välja vedanud," vastas Joseph, kuigi GPB oleks mehele rohkem meeldinud, kuna koht oli nii palju kodusem. Seal oli ta kuus paar korda ikka istumas käinud ja kõik baarmenid olid tuttavad. Muidugi ka Sawyer, kes oli Lizzie bf mõnda aega olnud. "Ja sa rääkisid kunagi Jessicast, millal ta sisse kolib?" uuris noormees. Õega ta telefoni teel ikka suhtles.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 2, 2012 12:29:34 GMT 2
"Lahe, eks ma teen siis sulle kõvasti reklaami," muigas Lizzie. Ta hoolitseb selle eest, et klubi ilusti rahvast täis oleks, et venna jumala eest tühjas klubis laulma ei peaks. Kuigi näitsik oli kindel, et seda ei juhtu. "Ta pidid pärast Sayeri lahkumist enda papsi juurde Ohiosse minema ja siis kooli alguses siia tulema. Ma arvan et äkki esimesel," seletas tüdruk, "ma arvan, et ta võiks muidu sinu toas magada, aga kui sa siin oled, siis on tal valida, kas magada minu voodis koos minuga või siis diivanil," rääkis tüdruk, sest ta oli siiski kogu asja korralikult läbi mõelnud. Nad ei olnud küll Jessicaga mingid südame sõbrannad, aga läbi nad said. Võibolla saavadki nad nüüd paremini läbi, since nad on mõlemad Sayeriga üsna lähedased.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Sept 2, 2012 13:43:10 GMT 2
"Ikka võib. Ma käin siin harva, saan ise ka diivanil magada," oli Joseph kindel. Praegu oli rohkem Tree Hillis ja peale plaadiesitlusi ka mõni nädal ehk. "Aga ma võtan enda toast siis mõned asjad ära, mis pole Jessica silmadele mõeldud," muigas Joe. Tegelikult seal polnud midagi muud, kui mõned laulusõnad, mis Joe oli kirjutanud. "Ma peaks talle kapis ka vist ruumi tegema, sest mul on praegu seal ikka veel riideid sees," lisas noormees. "Mis te esimesel septembril muidu teete? Ma olen siis veel kodus," rääkis Joe.
|
|