|
Post by Deleted on Feb 22, 2014 13:09:43 GMT 2
"Jah, täitsa igav kohe," lausus Hunter ilmselge naljaga. Simona ei olnud tema jaoks kohe kindlasti igav. "Tõsi, aga vähemalt ei vajuta miski sulle terve õhtu jooksul näo peale," vastas noormees tüdruku jutule. Samas eks näomaalingu tegemine võtab ka veel omajagu aega ja higistades võib see hakata laiali minema ja ära kuluma. Noh, egs Sommers enda mõtet näomaalinguga tulla nagunii tõsiselt ei mõelnud. "Ei ole tõesti," pidi Hunter kinnitama.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2014 13:15:04 GMT 2
"Noored lihtsalt ei tea ilmselgelt ise ka, mis nad on või ei ole," lausus Tori kerge turtsatuseg, kui oli enda suutäie alla neelanud. Need suupisted olid ikka igal aastal lihtsalt suurepärased. Nämma. "Ahah, nii et nüüd olen mina siin see kurjajuur? Aitäh, Lyddie," sõnas tüdruk justkui solvunult, kuigi sellest oli asi kaugel, sest Bates oli siiski hetkel tema kuritöökaaslane. "Suhtlemisraskused," kehitas Tori enda õlgu ja hakkas naerma, pistes uue suupiste taldrikult suhu.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Feb 22, 2014 13:16:36 GMT 2
"Juba jõudsid endale kellegi leida? Kas ta sulle siis oma kingakest ei jätnudki?" küsis Gayla õrnalt muiates ja manas näole ühe armsa moss-suu, mida muidugi tänu maskile näha ei olnud, aga kuna Phoebs peaks teda üsna hästi tundma, siis võib ta selle sinna juurde juba automaatselt kujutada. Eemaldanud enda käed sõbranna õlgade pealt, astus ta tema kõrvale. Kuna nad olid parajasti snäkilaua juures, siis võttis Gayla endale ühe tikuvõileiva, mis kohe tee tema suhu leidis. "Ma tänan sind," naeratas Renna, "noh, selle maski olin ma sunnitud rohkem.... olude sunnil võtma. Aga sina näed ka väga lahe välja. Su kleit näeb isegi parem välja, kui sa mulle seda hommikul seletasid. Minu väike gootitšikk." "Pigem leida ja teistpidi kaotada. Ma arvan, et tal olid kingad liiga hästi jalga seotud, aga kui ma maski peaks leidma, siis teen sellest pilti, panen Facebooki, lasen selle seal ringlema ja äkki leian ta üles," vastas Phoebs. Nii neid Tuhkatriinusid ju tänapäeval otsitakse - vähemalt Phoebs oli näinud seda, et kellegi (tavaliselt noormeeste) staatusi jagatakse selleks, et ta oma südamedaami uuesti üles leiaks. "Ma peaksin sind ka tänama nende komplimentide eest," lausus Phoebs ning pistis ühe šokolaadiküpsise suhu. Sellistel üritustel on alati kõige paremad küpsised ja Phoebs ei oska neid poest otsidagi, kui isu jälle peale peaks tulema.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2014 13:20:52 GMT 2
"Meie kõikvõimas Facebook. Tee seda jah," noogutas Gayla sõbranna jutule kaasa, sest tänapäeval oli tõesti ju Internet koht, kus imed aset leidsid. Täitsa nunnu ju, kui Phoebs endale sellise Tuhkatriinu looga lausa kuti leiaks. "Ah, mis sa nüüd. Sõbrannana on mul kohustus seda kõike öelda," hakkas tüdruk naerma, "muideks, sa pärast sinna läbule ka lähed?" Gayla küll kavatses sinna minna, aga täitsa üksinda oleks niru minna, kuigi kuna see Batesi varem härinud oleks.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 22, 2014 13:21:52 GMT 2
"Täitsa tõsi," lausus Colin. Tema oli kapist lihtsalt enda ülikonna võtnud ja eelmise aasta maski ette pannud. Töötas küll. Naistel on muidugi range kirjutamata reegel, et igal aastal olgu uus ja uhke kleit koos suurepäraselt kokku sobiva maskiga. Kes selle vastu eksib, seda suudetakse ikka korralikult kritiseerida. "Ütleme nii, et mehed lihtsalt ei pööra võibolla enda kaunistamisele nii palju tähelepanu ja olgem ausad, et need ballid on rohkem naistele, et nad enda ilu teistele demonstreerida saaks," leidis mees. Juba vanast ajast on see ju nii olnud. Ballid olid kohad, kus noored paarid enamasti kohtusid. Peale selle, et iga aasta olgu uus kleit, on naistel ka piinlik olukord siis, kui neil kellegagi mingil üritusel ühesugune kleit juhtub olema. Kusjuures sellest Helena aru ei saanudki, miks kellegagi ühesuguse kleidi kandmine nii piinlikku olukorda võib tekitada. Keegi ju ei tea, millega keegi tuleb. "Nii et sa tahad sellega öelda, et naised on edevad?" küsis Helena, kuigi mehele vastu vaielda ta just ei saanud. Loomulikult tahtis temagi ikka üritusteks end vähemalt üles lüüa.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2014 13:26:28 GMT 2
"Eeeee.... jaaaah ilmselt küll," lausus Colin viimaks kergelt naerdes, suutmata ära otsustada, kas anda Helenale jaatav või eitav vastus. Samas ei mõelnud mees seda kuidagi halvustavalt muidugi. See on juba looduse poolt nii paika pandud, kuigi tavaliselt on loomade seas ikka nii, et isased on need, kes peavad uhked väjla nägema, et emastele silma jääda. Okei, asi kisub bioloogiliseks. "Aga mulle meeldib kui sa ennast üles lööd," lisas mees juurde. Kena ju, et naised ennast meeste jaoks üles lõid. Mitte küll alati, aga enamasti tehti seda ju meeste tähelepanu äratamiseks.
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Feb 22, 2014 13:32:10 GMT 2
"Näh, ma lootsin juba midagi muud kuulda, sest arvasin, et meeldin sulle maskita ehk rohkem," lausus Mona teeseldud solvumisega, sest sai suurepäraselt aru, et Hunter tegi nalja. "Siis sa ei saa seda enne koju minekut ära ka võtta, sest see tuleb maha pesta, kuid ma nõustun, et see võib tõesti mugavam olla," rääkis tüdruk. "Rosie tahaks siis kohe kindlasti tulla," oletas ta, kuna väikestele lastele pidid näomaalingud eriti hästi peale minema. Samas oli Rosiel veel kõvasti aega selleni, et ta ise kunagi ballile võib tulla.
|
|
Administrator
Aug 9, 2021 18:31:38 GMT 2
|
Post by One Tree Hill on Feb 22, 2014 13:59:03 GMT 2
Sviidipidu oli kuskil poole üheksa ajal lõpuks käima läinud, kuigi rahvast oli endiselt vähe. Seega saadeti noorte mobiilidele uued sõnumid, et keegi seda aasta suurimat pidu ära ei unustaks. Sviit, mis kinni oli pandud koosnes ühest suurest avatud köök-elutoast koos rõduga, ühest suurest magamistoast koos suure ja luksuliku vannitoaga, kus mullivann juba ootas, ning kahest väiksemast toast koos tillukeste vannitubadega. Seega ruumi pidi noortel piisavalt olema, sest ega siis kõik ju kohale ei tule. Mis puutus jookidesse ja söökidesse, siis jooke leidus nii külmikus kui ka siin-seal kastidena. Erinevad snäkid olid pandud igale poole laudade ja kapikeste peale, et midagi igal pool olemas oleks. Selleks et keegi pidevalt ust avama ei peaks minema, oli ust avav kaart pandud väljapoole. Tuli ainult kaart korraks välja tõmmata ja uuesti sisse panna.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2014 14:03:11 GMT 2
Hunter turtsatas, kuid ei öelnud midagi. Muidugi nägi tüdruk ilma maskita imeline välja, sest siis ei olnud ju miski tema nägu varjamas. "Ma arvan, et ega ma ei tahakski seda enne koju minemist ära võtta, sest ilmselt õhtu peale unustaksid sa üldse ära, et see su näol on," arvas Hunter, aga ega tal isiklikku kogemust ei olnud. Vaevalt näiteks tätoveeringu omanikud kogu aeg seda tunnevad ja meeles peavad, et neil kuskil nahal mõni pilt on. "Burning Boat Festivalil laseb ta endale peaaegu igal aastal näomaalingu teha," muigas Sommers. Ei tea, kui kaua see veel kestab. Vaevalt ta pubekana seda traditsiooni jätkab.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Feb 22, 2014 14:43:59 GMT 2
"Vähemalt ei pea kooli või linna pealt kedagi selle maskiga otsima hakkama," muigas Phoebs, sest see oleks üks paganama keeruline ettevõtmine, eriti kui tuleb välja, et see tüüp ei olegi üldse Tree Hillist. "Alguses mõtlesin küll minna, aga enam vist ei viitsigi," vastas Phoebs. "Pealegi ma peaks oma venna ja tema tüdrukuga täna koju saama... või noh... nad lubasid mu igatahes ära visata pärast," lausus neiu, viies oma sinised silmad Gaylale. "Sa oled minemas?" uuris ta.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 22, 2014 14:53:40 GMT 2
Saanud Colinilt jaatava vastuse, hakkas Helena naerma. Ta oli justkui aimanud, et mees jaatavalt vastab, aga Marie pidi temaga nõustuma, kuna nii see kippus tõepoolest olema. Enamasti. "Ma arvan, et eks iga naine tahab end oma mehe jaoks ilusaks teha," lausus neiu ja ega temagi erand polnud. "Naljakas on see, et looduses on just vastupidi," leidis Helena. "Seal on nii, et tavaliselt on ikka isased need uhkemad ja silmapaistvamad."
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Feb 22, 2014 15:02:00 GMT 2
Ega Simonalgi nende näomaalingutega rohkem kogemusi polnud kui Hunteril. Vähemalt polnud ta seni ühtegi endale teha lasknud. "Siis tuleb jah see hetk, et vaatad peeglisse ja avastad, et oi, mul on midagi näos," muigas Simona, sest vaevalt temalgi see meeles püsiks, et tal näomaaling on. See on ju sama, mis ilma maskita ringi käimine, ainult näos on hunnik on värvi. "See Burning Boat Festival on päris huvitav üritus," lausus Mona, sest temalgi õnnestus sellel suvel seal esimest korda ära käia. Ta ei saanud minna küll Hunteriga, aga see-eest käis tüdruk üritusel oma isaga ja talle täitsa meeldis. Kindlasti läheks sellel suvel ka.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2014 16:02:41 GMT 2
Gayla kuulas enda sõbrannat ja kortsutas kulme, kui too teatas, et enam ta väga minna ei viitsi. Mis mõttes? Tema ajab ennast kodust välja ja riskib vahele jäämisega ja nüüd kavatseb tema sõbranna enne õige peo algust minema minna? Kuidas siis nii? "Noh, siis ta võib sulle ju lihtsalt hiljem järgi tulla, kui sa jala ei taha koju minna," pakkus Gayla Phoebsile lahenduse välja. Colin tundub selline vanem vend, kes oleks nõus küll keset ööd enda pisikese õele järele tulema. "Ma ikka mõtlesin minna jah, aga üksinda väga ei tõmba," lausus tüdruk, lootes samal ajal, et äkki suudab ta ikka Phoebe ümber mõtlema panna.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2014 16:19:12 GMT 2
Hunter oli küll kindel, et väiksena oli tema näol olnud rohkem kui korra mõni näomaaling. Ta sai väiksena igasuguseid asju tehtud. "On," lausus poiss, "peaks ütlema, et mu lemmik üritus vist siin linnas. Seal on alati nii palju, mida teha. Igav ei hakka." Pealegi tuleb sinna alati nii palju rahvast kohale ja viimasel aastal oli ju veel juurde pandud see muusikafestival, mida ka põnev vaadata oli. Kuigi eelmine aasta oli Hunterile selles mõttes mitte just kõige parem, et just päev enne oli ju Daniela haiglasse sattunud ja ütleme nii, et kõik Sommersid olid üsna rivist väljas. Siiski oli Hunter enda pisikese õe kaasa võtnud ja ta välja viinud, et vähemalt tema sellest päevast rõõmu saaks tunda.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Feb 22, 2014 16:19:44 GMT 2
Täna lihtsalt polnud Phoebsil tuju mingile läbule minna. "Mina teda küll keset ööd üles äratama ei hakka," lausus Phoebs, sest ei arvanud ka, et Colin talle niimoodi järele oleks nõus tulema. Vaevalt keegi viitsib end sellepärast öösel voodist välja ajada, et keegi kuskilt läbult ära tuua. "Mul pole lihtsalt täna tuju," seletas Phoebs, sest ei arvanud endiselt, et ta läbule minna üldse viitsib.
|
|